Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 • Nový systém postihů je v platnosti od 1. 12. 2009 - k přečtení ZDE (sekce Zpráv od/pro adminy)

Právě je pá 10. září 2010, 22:34

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata

Časy jsou uváděny v UTC + 1 hodina (letní čas)

Odpovědět na téma  [ 130 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autor Zpráva
 Předmět:
PříspěvekZaslal v: st 16. červenec 2008, 23:34 
Nováček
Nováček

caukooo..ja by som sa chcel spytat take nieco,ze: da sa v nLite upravit instalacka winu tak,aby som tam integroval slovencinu a nemusel ju instalovat dodatocne? dik

Předmět: Re: FAQ: nLite - program na úpravu instal. CD Windows XP
PříspěvekZaslal v: po 21. červenec 2008, 19:52 
Nováček
Nováček

Zdravím,
prosímvás pokud odstraním OOBE, tak definitivně přijdu o možnost aktivace u OEM verze a systém mě tak nebude o aktivaci žádat a bude normálně fungovat? díky.

PříspěvekZaslal v: út 22. červenec 2008, 16:31 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

V pripade bezne dostupne verze oken nebude fungovat nic.. proste to neaktivujes.. v pripade Corporate verzi, ktere se neaktivuji pouze zmizi uvodni uvitani systemu s vytvarenim uzivatelu, tzn okna najedou jen s ucty Administrator a Guest..

PříspěvekZaslal v: po 25. srpen 2008, 10:00 
Nováček
Nováček

Mám, problém.

Postupoval jsem podle toho návodu, vypálil image na CD-R, XP se nainstalují(instalace proběhla úspěšně) a pak po restartu ale naběhne obrazovka s účtem owner kde je třeba zadat heslo. Žádná hesla jsem v konfiguraci nevyplňoval ani nechápu kde se ten owner vzal, byl tam jen admin.

Když tedy chci odkliknout prázdně heslo, hodí mi to hlášku, že přihlášení k doméně se nezdařilo, ,že je neplatná, nebo tak nějak. Co s tím?...

předem díky za odpověď(laikovi).

PříspěvekZaslal v: pá 19. září 2008, 13:06 
Začátečník
Začátečník

Ahojte všeci :)
Jakjse si to tu pročítal tak se NLite zda bít jako silný nástoj pro úpravu systémui na úrpvni boot CD.

Chtěl bych si takové boot CD udělat, ikdyý né zrovna s takovými velkými úpravami. Stačila by mi jen implementace SP3 a ovladačů pro SATA řadič pro snazší instalaci (ikdyž FDD mechaniku mám). Ale mám takový problém...vlastně handicap, kvůli kterému sám úpravy nezvládnu.

A tak jsem se chtěl zeptat jestli by mi s tím někdo nepomohl, já bych mu dal instrukce jaké zmeny bych si představoval, pochopitelně bych si nechal i poradit od skušenějších jak zrychlit bootování systému, a nakonec bych si upravený image od něj stahl. Jak kdy apod bychom se už dohodli v soukromí :-).

Tak kdyby měl někdo chuť a byl ochotnej mi s tim píchnout tak se mi můžeš ozvat buď na meilu pyindour@seznam.cz anebo ICQ 197299316.

Díky všem :-)

MB: Gygabite EP45-DS3R CPU: Intel Core2 Duo E8400 (3.0Ghz) DDR: A-Data DDRII 800Mhz Extreme Ed, 2x 1GB GK: Sapphire ATI Radeon HD4850, PCIE, 512MB DDR3 (500@690, 990@1152) HDD: Samsung SpinPoint F1 HD322HJ 320GB SATA II, WD 160GB SATA II DVD-RW: LG H58N FAN: AC Accelero S1 rev2, AC Freezer 7 Pro, 2x Nexus D12SL-12 BW Zdroj: Seasonic SS-500ET 500W Case: Thermaltake Armor Jr VC3000SWA DVB-T: AVer TV Hybrid Volar HX Tisk: HP ColorLJ 2605 PCL6 Scan: Canon Lide50 LCD: Benq FP91V+ Webcam: Logitech Communicate STX Tuning: Revoltec Cold Cathode Twin-Set Green, 30cm, Xilence Fan Control Panel

PříspěvekZaslal v: so 21. březen 2009, 17:21 
Nováček
Nováček

oprav si link pri bode 8
spravny:

http://myego.cz/item/windows-xp-rychlejsi-a-stabilnejsi-detailni-navod/category/windows-xp/group/pc-windows

PříspěvekZaslal v: út 21. duben 2009, 19:03 
Nováček
Nováček

V nLite jsem si "odlehčil" WinXP_SP3. Přestože je můj notebook stará šunka (Celeron 900MHz, 512MB RAM), systém rychle startuje i vypíná ale v domácí síti na něho není přístup. Do všech ostatních PC vidí a má přístup na všechny sdílené složky sám je však jenom vidět ale je nepřístupný. Taky z něho nemohu odesílat SMSky přes O2SMSender. Notebooky s neodlehčenými XP_SP3 nebo W2k nemají problém. Zřejmě jsem něco zakázal nebo odstranil a bohužel nevím co. Dá se to nějak napravit?

PříspěvekZaslal v: st 22. duben 2009, 8:34 
Nováček
Nováček

dedeky napsal:
V nLite jsem si "odlehčil" WinXP_SP3. Přestože je můj notebook stará šunka (Celeron 900MHz, 512MB RAM), systém rychle startuje i vypíná ale v domácí síti na něho není přístup. Do všech ostatních PC vidí a má přístup na všechny sdílené složky sám je však jenom vidět ale je nepřístupný. Taky z něho nemohu odesílat SMSky přes O2SMSender. Notebooky s neodlehčenými XP_SP3 nebo W2k nemají problém. Zřejmě jsem něco zakázal nebo odstranil a bohužel nevím co. Dá se to nějak napravit?

Už je to v pořádku, měl jsem zakázánu službu WMI

PříspěvekZaslal v: čt 16. červenec 2009, 23:58 
Nováček
Nováček

Ahoj mám takovej problém,mám nLite 1.4.91 a win xp Pro SP2.Ozančím jazyky který chci vymazat ale neodeberou se všecky.Hlavně Central europe.Jazyk kterej je defaultní odebrat nejde a ani se nezobrazí,ale tyhle odebrat nejdou nevíte někdo co stím?

PříspěvekZaslal v: čt 8. červenec 2010, 20:41 
Začátečník
Začátečník

nevite nekdo jak pridat ovladace omega na ati gk do instalace xp?

Odpovědět na téma  [ 130 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 3, 4, 5, 6, 7

Časy jsou uváděny v UTC + 1 hodina (letní čas)

Přejít do sekce:

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 2 anonymních