Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 •  Správná adresa fóra je pctforum.tyden.cz, již od dubna roku 2008.

Právě je ne 23. listopad 2014, 6:29

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Odpovědět na téma  [ 1380 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69  další
Autor Zpráva
 Předmět: Re: Windows 7 - vše okolo připravovaného OS - beta i RC
PříspěvekZaslal v: út 27. říjen 2009, 11:30 
Začátečník
Začátečník

Založen: 14. prosinec 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
No neni pak nejjednodussi koupit upgrade verzi jen kvuli seriaku a ten pak pouzit u media normalni retail verze?

_________________
ignoranti: aliencz, Dex_Holland, Muad'Dib, viky58, facility, Maxtor, Stratos, bandita, shadow, Petr N
"Hence, you would have to be a complete twat to think, that...." - prof. Brian Cox
"You're putting words in my mouth just the way you put artificial facts in your head." - Letterman


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 7 - vše okolo připravovaného OS - beta i RC
PříspěvekZaslal v: st 28. říjen 2009, 14:05 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 01. duben 2006
Bydliště: Liberec
Nahoru
Dobrý den, při pokusech jsem si rozdrbal instalačku media playeru a teď mi nefunguje ani jeho opětovná instalace přes nabídku přidat funkce systému...

Nevíte, jak mám media player obnovit?

_________________
Intel Core i5-3450 (ivy bridge) 3.1GHz, MB GB GA-Z77-D3H, 2x4GB Patriot DDR3 1600MHz , Gigabyte ATI Radeon 7950 3GB, 1x128GB SSD Crucial M4 SATA3, 1x160GB Seagate SATA2, 1x1TB Samsung SATA2, 500W Seasonic


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 7 - vše okolo připravovaného OS - beta i RC
PříspěvekZaslal v: st 28. říjen 2009, 16:18 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 03. červen 2003
Nahoru
já jsem včera nainstaloval nějakou poslední build x64 verzi sedmiček a docela dobrý. rychlost tak asi jako xp, paměť je teda zasekaná dost ale je to celkem svižný.
co bych ocenil (nebo jsem přehlédnul?) je nastavení zpožděný náhledů na hlavním panelu. není někde nastavení za jak dlouho (v ms třeba) se to má všechno objevit?

_________________
note:Acer Aspire 5920G (t7300, 2gb, m8600gt, 250gb + HP 2465 OS: MS Windows 7 Home x86
Workstation: HP w4600: C2Q9600, 8gb, v5700, 2x500gb raid1, 2x NEC 241 OS: MS Windows Vista Busines SP2 x64

"Kdo chce, hledá způsoby. Kdo ne, hledá důvody."


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 7 - vše okolo připravovaného OS - beta i RC
PříspěvekZaslal v: čt 29. říjen 2009, 20:06 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 12. duben 2005
Bydliště: Brno
Nahoru
Netusite nekdo, jestli se ve W7 da dostat panel nastroju (treba Quick launch) nejak mimo hlavni panel? V XP mam hlavni panel normalne dole a Quick launch vysouvaci na prave strane obrazovky, protoze by mi jinak zabral pulku hlavniho panelu. Ve W7 se s nim ale da hybat jen po hlavnim panelu a nejde "utrhnout" a dat ho jinam

_________________
i5-2500K @ 4500Mhz (1.28V) | Noctua C12P SE14 | 2x8GB Kingston HyperX 1600MHz | MSI GTX670PE OC 2GB | MSI P67A-GD65 B3 | VelociRaptor 500GB & Samsung F2 1.5TB + F4 2TB | Dell U2412M | LG GH22NS50 | FD Define R3 Black & Corsair HX620 | Terratec 2400i DT


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 7 - vše okolo připravovaného OS - beta i RC
PříspěvekZaslal v: pá 30. říjen 2009, 13:47 
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 16. červenec 2007
Bydliště: Ostrava - Hrabůvka
Nahoru
jelikoz se punkbuster nema k reseni kompatibility pro W7 tak jsem resil hrani online her nasledovne:

u me (cod4) jsem nastavil slozce hry a slozce pb a plaer a jeste suborum .dat pristup zapisu i cteni pro uzivatele everyone

Dale souboru exe (spusteni hry) a C:/Windows/Syswow64 souborum pb...A i B .exe rezim spousteni kompatibility u vsech uzivatelu na Vista SP2 s moznosti spusteni jako spravce a vse funguje

_________________
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 7 - vše okolo připravovaného OS - beta i RC
PříspěvekZaslal v: so 31. říjen 2009, 11:42 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 15. leden 2007
Bydliště: Frýdek Místek
Nahoru
No musím sedmičce pochválit Windows media center a jeho práci při s TV Tunerem Asus My cinema Hybrid
Když nastavim nahravani nějakeho pořadu tak mužu pote program vypnou a nahravani samo začne. pote když se už pořad nahráva mužu vstoupit do nahráváni a sledovat nahravany pořad od začátku nebo od kterehokoliv místa ktere již je nahrané.

_________________
CPU Q6600@3,4GHz, GPU HD3870 512MB GPU775MHz@885 VRAM 2250MHz@2530 ASUS P5E x38, RAM Corsair 4x2GB 800MHz cl 4, HDD 250GB Seagate, 640GB Samsung F1 1TB Samsung F3, Zdroj Forton 500W, Monitor Samsung LCD 2243NW 1680*1050
OS: 7 64bit Net. - Down 25Mbit Upl 5Mbit 802.cz


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 7 - vše okolo připravovaného OS - beta i RC
PříspěvekZaslal v: so 31. říjen 2009, 22:19 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. leden 2004
Bydliště: Prostějov
Nahoru
Tak se musím podělit o pár zkušeností.Koupil jsem Vista Businnes 64bit s upgradem na W7 Proffesional.Visty jsem ani neinstaloval a dal jsem tam rovnou od kolegy pujcene origo W7,nainstaloval jsem patřičnou verzi,zažádal na MS o upgrade vyplnil nalezite informace s kartičky na upgrade a čekal na balíček.Byl jsem upozorněn,že vyřizování upgradu začne nejdříve 29.10.2009.No a balíček jsem měl včera v 11h doma.Aktivoval jsem dle přiloženého čísla a hotovo.Vše OK.

PS:Teď pár postřehů co mi nejde ma mysl:
1.Nikde po mě nechtěli SN těch VIST,takže jedině že by byli provázány s tím kupónem,sice hned na stránkách podle kupónového čísla poznali jakou verzi Vist mám a jakou W7 dostanu,ale nechce se mi věřit,že i někdo měl čas opisovat SN Vist a toho kupónu a spárovat je mezi sebou.
2.štítek na ten upgrade není nalepovací,je nalepeny natvrdo na te krabičce,s tím chápu,že si musim na Case ponechat ten Visťácký a medium z krabičkou dobře schovat.
3.zásilka je z Francie,doručovala ji něměcká přepravní služba a do schránky ji dali tak,že kdyby nešla manželka zrovna z práce,tak by tam byla cca 10min a hotovo,z poloviny trčela ven.Čekal jsem že to bude do vlastních rukou,tak jak vždycky posílá Microsoft ty klučiny v té uniformě tuším MSDN nebo nějak tak.

Jinak tedy naprostá spokojenost a nemám k tomu co dodat.Jedině snad to,že je škoda,že u nás v čr nevypustili ten family pack,spousta lidí by jsi to koupila a MS by měl o pár pc nelegálních zase míň.

Nakonec tedy otázka-ky,pokud mi doveze kolega ten family pack z USA,je možné jej v čr používat?
Jak je řešena aktivace těch licencí?Jedno SN,více SN?Lze použít instalační cd v cz?

Předem díky.Jarek

_________________
AMD X2 6000,Asus M2N-E,DDR Adata Extreme 2x2GB 800MHz 4-4-4-12,ATI SAPHIRE 4850 512MB,Hitachi SATA II 250Gb,WD SAII 640Gb,Asus 2014BLT,Optiarc 7173S,Win 7 Professionall 64bit,Canon MP610,Logitech set MX4200laser,CANON EOS 400D


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 7 - vše okolo připravovaného OS - beta i RC
PříspěvekZaslal v: so 31. říjen 2009, 22:22 
Začátečník
Začátečník

Založen: 14. prosinec 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
Ten balicek co ti dosel byl jakoze standartni upgrade verze co se da koupit?

_________________
ignoranti: aliencz, Dex_Holland, Muad'Dib, viky58, facility, Maxtor, Stratos, bandita, shadow, Petr N
"Hence, you would have to be a complete twat to think, that...." - prof. Brian Cox
"You're putting words in my mouth just the way you put artificial facts in your head." - Letterman


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 7 - vše okolo připravovaného OS - beta i RC
PříspěvekZaslal v: so 31. říjen 2009, 22:31 
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Obrázek uživatele

Založen: 30. leden 2006
Bydliště: Rožnov p/R
Nahoru
jajapv kdyz si koupis falimy pack ... s Win 7 HP ENG a misto ENG medii pouzijes CZ media tak to bude fungovat normalne jen nevim nevim jestli u family packu nebude proti tomuhle nejak osetrena licence to by to pak nebylo zrovna legalni.

_________________
Close History 24/7 Stable - PII X6 4.2Ghz Water -> I7-3820 4.8Ghz Water -> ITX 6600K 4.7Ghz Water -> FX 8320 4.4Ghz Air
CPU - FX-8320 + Mugen 4; MB - Asrock Fatal1ty 990FX Killer; GPU - MSI N760 TF 2GD5/OC Gaming; RAM - 16GB 1200Mhz CL8; PSU - Seasonic SS-500ET-T3; SSD - Curcial M4 256Gb ; HDD - 2x3TB + 2x2TB WD Green + 4TB Seagate; Case - Zalman Z3 Plus White; LCD - 50" JVC LT-50HW45U; Audio - Genius SP-HF2020; Input - Logitech Solar K750 + MX Anywhere + X360 Wireless controller; OS - Linux Forewer - - - http://www.speedtest.net/my-result/3498420453


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 7 - vše okolo připravovaného OS - beta i RC
PříspěvekZaslal v: ne 1. listopad 2009, 12:04 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. leden 2004
Bydliště: Prostějov
Nahoru
axloth napsal:
Ten balicek co ti dosel byl jakoze standartni upgrade verze co se da koupit?


Takže menší změna,ten štítek z té krabičky jde sundat a je určen na nalepení na case akorát drží jako blázen.A jinak je na něm uvedeno Win Vista Bus to Win 7 Pro UPG Media OEM Software.A na mediu je napsáno "Pro program Upgrade na sytém Windows 7" "Není určeno pro maloobchodní prodej"

_________________
AMD X2 6000,Asus M2N-E,DDR Adata Extreme 2x2GB 800MHz 4-4-4-12,ATI SAPHIRE 4850 512MB,Hitachi SATA II 250Gb,WD SAII 640Gb,Asus 2014BLT,Optiarc 7173S,Win 7 Professionall 64bit,Canon MP610,Logitech set MX4200laser,CANON EOS 400D


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 7 - vše okolo připravovaného OS - beta i RC
PříspěvekZaslal v: ne 1. listopad 2009, 12:11 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 22. únor 2006
Bydliště: Praha / ČVUT FIT
Nahoru
jajapv napsal:
axloth napsal:
Ten balicek co ti dosel byl jakoze standartni upgrade verze co se da koupit?


Takže menší změna,ten štítek z té krabičky jde sundat a je určen na nalepení na case akorát drží jako blázen.A jinak je na něm uvedeno Win Vista Bus to Win 7 Pro UPG Media OEM Software.A na mediu je napsáno "Pro program Upgrade na sytém Windows 7" "Není určeno pro maloobchodní prodej"


Jop, přesně tak, já ten štítek málem roztrhnul na tři části při pokusu o slepení.

Taky mi to přišlo 4. den od zadání na windows7upgradeoption.com (jednalo se o WV Business x64 => W7 Profi x64).

Upgrade trval cca hodinu (systém byl týden starý), vše funguje bez jediného problému, uživatele a dokonce i tapeta zůstala ona nastavená. Výborně MS! :)

_________________
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32


Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 7 - vše okolo připravovaného OS - beta i RC
PříspěvekZaslal v: ne 1. listopad 2009, 12:29 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. leden 2004
Bydliště: Prostějov
Nahoru
Já to tedy raději řešil formou čísté instalace.Měl jsem strach po zkušenostech lidí s upgradem přes Visty že to bude trvat i více než 5h.

_________________
AMD X2 6000,Asus M2N-E,DDR Adata Extreme 2x2GB 800MHz 4-4-4-12,ATI SAPHIRE 4850 512MB,Hitachi SATA II 250Gb,WD SAII 640Gb,Asus 2014BLT,Optiarc 7173S,Win 7 Professionall 64bit,Canon MP610,Logitech set MX4200laser,CANON EOS 400D


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 7 - vše okolo připravovaného OS - beta i RC
PříspěvekZaslal v: ne 1. listopad 2009, 12:49 
Začátečník
Začátečník

Založen: 14. prosinec 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
A jde to nainstalovat tak, ze pouzijes standartni retail dvd a k tomu seriak z UPG licence?

_________________
ignoranti: aliencz, Dex_Holland, Muad'Dib, viky58, facility, Maxtor, Stratos, bandita, shadow, Petr N
"Hence, you would have to be a complete twat to think, that...." - prof. Brian Cox
"You're putting words in my mouth just the way you put artificial facts in your head." - Letterman


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 7 - vše okolo připravovaného OS - beta i RC
PříspěvekZaslal v: ne 1. listopad 2009, 13:27 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. leden 2004
Bydliště: Prostějov
Nahoru
Jasně přesně takhle jsme to udělal.

_________________
AMD X2 6000,Asus M2N-E,DDR Adata Extreme 2x2GB 800MHz 4-4-4-12,ATI SAPHIRE 4850 512MB,Hitachi SATA II 250Gb,WD SAII 640Gb,Asus 2014BLT,Optiarc 7173S,Win 7 Professionall 64bit,Canon MP610,Logitech set MX4200laser,CANON EOS 400D


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 7 - vše okolo připravovaného OS - beta i RC
PříspěvekZaslal v: ne 1. listopad 2009, 14:05 
Začátečník
Začátečník

Založen: 14. prosinec 2004
Bydliště: Brno
Nahoru
jajapv napsal:
Jasně přesně takhle jsme to udělal.
Tak jakej je pak duvod kupovat full krabici, kdyz staci jen upg? :?

_________________
ignoranti: aliencz, Dex_Holland, Muad'Dib, viky58, facility, Maxtor, Stratos, bandita, shadow, Petr N
"Hence, you would have to be a complete twat to think, that...." - prof. Brian Cox
"You're putting words in my mouth just the way you put artificial facts in your head." - Letterman


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 7 - vše okolo připravovaného OS - beta i RC
PříspěvekZaslal v: ne 1. listopad 2009, 14:45 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 16. leden 2004
Bydliště: Prostějov
Nahoru
Protoze upgrade OEM v podstate vychazi uplne stejne jako full WIN7 OEM.Ja to vyřešil tak že jsem si misto WIn 7 OEM koupil Visty s upgradem na WIN7 a vlastne i downgradem na XP.

_________________
AMD X2 6000,Asus M2N-E,DDR Adata Extreme 2x2GB 800MHz 4-4-4-12,ATI SAPHIRE 4850 512MB,Hitachi SATA II 250Gb,WD SAII 640Gb,Asus 2014BLT,Optiarc 7173S,Win 7 Professionall 64bit,Canon MP610,Logitech set MX4200laser,CANON EOS 400D


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 7 - vše okolo připravovaného OS - beta i RC
PříspěvekZaslal v: út 3. listopad 2009, 15:16 
Začátečník
Začátečník

Založen: 09. květen 2005
Bydliště: Hradec Králové
Nahoru
mam takovej blbej dotaz, jde nejak ve W7 nastavit klasicky zobrazeni, jako bylo ve vistach ? zkratka aby nabidka start vypadala jak v xp kdyz se nastavi klasicka nabidka start


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 7 - vše okolo připravovaného OS - beta i RC
PříspěvekZaslal v: út 3. listopad 2009, 15:27 
Odborník PCT
Odborník PCT
Obrázek uživatele

Založen: 05. červen 2003
Bydliště: Burešovo
Nahoru
arach napsal:
mam takovej blbej dotaz, jde nejak ve W7 nastavit klasicky zobrazeni, jako bylo ve vistach ? zkratka aby nabidka start vypadala jak v xp kdyz se nastavi klasicka nabidka start

nedá.

_________________
Obrázek
Saab 9-5 SE 2,3T (AT, Mitsubishi TD04 HOT turbo / Aero/E85 FFV ECU, Speedparts open-air kit, JT 3" downpipe / sport cat / Maptun 2,5" catback), Pioneer/Harman-Kardon. Tuning: ~245BHP/310Nm by RS Motorsport. Posilovač řízení: Monster, Rockstar Xdurance


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 7 - vše okolo připravovaného OS - beta i RC
PříspěvekZaslal v: pá 6. listopad 2009, 14:11 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 01. duben 2006
Bydliště: Liberec
Nahoru
Dobrý den, dá se nějak opravit instalace windows, aniž bych přišel o nainstalované programy? Pokopal jsem si totiž instalaci WMP12 - dal jsem si tam verzi 11, ale nefunguje tak, jak bych si představoval a verze 12 nejde zpět nainstalovat...

Děkuji za odpověď.

P.S.:mám w7 pro 64b (legální)

_________________
Intel Core i5-3450 (ivy bridge) 3.1GHz, MB GB GA-Z77-D3H, 2x4GB Patriot DDR3 1600MHz , Gigabyte ATI Radeon 7950 3GB, 1x128GB SSD Crucial M4 SATA3, 1x160GB Seagate SATA2, 1x1TB Samsung SATA2, 500W Seasonic


 Profil  
 Předmět: Re: Windows 7 - vše okolo připravovaného OS - beta i RC
PříspěvekZaslal v: po 9. listopad 2009, 17:24 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 28. leden 2006
Bydliště: Šumperk
Nahoru
Nebudu kvůli tomu zakládat nový topik - mám na MSDNAA účet a v rámci školy můžeme používat Windows, to je jasné, ale můžu si stáhnout a používat třeba Win 7 64 bit na jednom PC, na druhém zase Win 7 32 bit a na třetím třeba Vistu? Jestli můžu používat více Windowsů.


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 1380 příspěvků ]  Přejít na stránku předchozí  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69  další


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 1 anonymní


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum