Vlastním NB Acer Aspire 7741G, kde mám nainstalovaný systém Windows 8.1 Pro Update 1, který jsem získal zadarmo k placené licenci Windows 8 Pro, když byl systém za cca 760Kč, když byl vydán.
Můj problém.
Pokud na NB mám nainstalovaný Windows 8 Pro je vše v pořádku, žádný problém, dokonalost sama, ale pokud provedu upgrade na Windows 8.1 Pro Update 1, tak se mi s nepravidelností odpojuje internet a to buď wifi, nebo přes LAN. Někdy jednou denně, někdy 5 denně, někdy je to v pohodě celý čas co trávím na NB, prostě jak kdy a nevím pořád důvod a neznám odpověď jak to vyřešit. Je to otravné, kliknout 2x na tlačítko Wifi a zas nahodit Wifi, hlavně, když něco stahujete a nejde to napojit, ale proč to dělá pouze u Windows 8.1 Pro Update 1 a u verze systému Windows 8 Pro tento problém není ?
Mohu zůstat na Windows 8 Pro, ale co si budem povídat, verze Windows 8.1 je lepší, rychlejší na mém NB a hlavně jí mám zadarmo, tak proč jí nevyužít.
Nemáte někdo podobný problém, nebo řešení ? Děkuji předem.
P.S. veškerý software co mám v notebooku je software legální, žádný balast, takže tady problém není.
Zkoušel jsem několikrát čistou instalaci, zakoupil nový router, zkusil různé ovladače a už nevím.