Registrace  •  FAQ  •  Pravidla fóra  •  Uživatelské blogy  •  PCTuning.cz  •  Hledat  • Přihlášení
 •  Správná adresa fóra je pctforum.tyden.cz, již od dubna roku 2008.

Právě je út 16. září 2014, 17:26

Zobrazit příspěvky bez odpovědiZobrazit aktivní témata



Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Odpovědět na téma  [ 6 příspěvků ] 
Autor Zpráva
 Předmět: Zařízení bylo zastaveno, protože oznámilo potíže. (Kód 43)
PříspěvekZaslal v: st 23. září 2009, 21:15 
Nováček
Nováček

Založen: 23. září 2009
Nahoru
Dobrý den,
mam problém s externím hdd Verbatim 500GB. Večer jsem ho klasicky bezpečně vyjmul z windows a druhý den ho zapojím opět k notebooku a windows vypíšou hlášku: Zařízení USB nebylo rozpoznáno. Když si dám ve Správci počítače zobrazit Správce zařízení u řadiče USB je chyba: Unknown error a jeho stav je: Zařízení bylo zastaveno, protože oznámilo potíže. (Kód 43). Zkoušel jsem disk připojit na více počítačích a různých windowsech (7, xp), ale pořád se stejným výsledkem. Disk se prostě neotevře. Prosím pomozte.
Děkuji


 Profil  
 Předmět: Re: Zařízení bylo zastaveno, protože oznámilo potíže. (Kód 43)
PříspěvekZaslal v: pá 25. září 2009, 18:00 
Nováček
Nováček

Založen: 23. září 2009
Nahoru
nevíte aspoň, jak by se z toho disku dala zachránit data??? disk je ještě v záruce, takže rozebírat ho nechci, ale rád bych z něho dostal pár dokumentů...dal by se na to použít nějaký prográmek?


 Profil  
 Předmět: Re: Zařízení bylo zastaveno, protože oznámilo potíže. (Kód 43)
PříspěvekZaslal v: pá 25. září 2009, 22:54 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 19. červenec 2008
Bydliště: Krmelín (předměstí Ostravy)
Nahoru
tak jelikož ti komp ten HDD nějak nenačte, tak nevím jak by jsi ty data vytahoval i přes programy. Většina programů na záchranu dat ti dá na výběr podle toho co najdou wokna.

_________________
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min


 Profil  
 Předmět: Re: Zařízení bylo zastaveno, protože oznámilo potíže. (Kód 43)
PříspěvekZaslal v: so 26. září 2009, 21:57 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 24. prosinec 2004
Bydliště: Valašské Meziříčí
Nahoru
Zkus odebrat ovladac toho disku ze spravce zarizeni (tam dej zobrazit -> zobrazit skryta zarizeni), restart a znova pripojit
arxeiss napsal:
tak jelikož ti komp ten HDD nějak nenačte, tak nevím jak by jsi ty data vytahoval i přes programy. Většina programů na záchranu dat ti dá na výběr podle toho co najdou wokna.

Vetsina recovery programu prave windows dokolane obchazeji :-)

_________________
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530


 Profil  
 Předmět: Re: Zařízení bylo zastaveno, protože oznámilo potíže. (Kód 43)
PříspěvekZaslal v: ne 27. září 2009, 10:57 
Začátečník
Začátečník
Obrázek uživatele

Založen: 19. červenec 2008
Bydliště: Krmelín (předměstí Ostravy)
Nahoru
LiveBomb napsal:
Vetsina recovery programu prave windows dokolane obchazeji :-)

Tak proč mi dycky vyskočilo takové to obyč okno, kde byl tento počítač atd... A to u několika programů. Recuva, Easy Recover...

_________________
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min


 Profil  
 Předmět: Re: Zařízení bylo zastaveno, protože oznámilo potíže. (Kód 43)
PříspěvekZaslal v: ne 27. září 2009, 11:13 
Čestný člen
Čestný člen
Obrázek uživatele

Založen: 24. prosinec 2004
Bydliště: Valašské Meziříčí
Nahoru
Spatne vybranej soft? Pripadne je to blbuvzdorny....

_________________
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530


 Profil  
Zobrazit příspěvky za poslední:  Řadit podle  
Odpovědět na téma  [ 6 příspěvků ] 


Čas je uváděn v UTC + 1 hodina (letní čas)


Přejít do sekce:
  

Kdo je přihlášený

Uživatelé procházející si tuto sekci: Žádní registrovaní uživatelé a 4 anonymních


Nemůžete zakládat nová témata v této sekci
Nemůžete odpovídat na příspěvky v této sekci
Nemůžete upravovat své příspěvky v této sekci
Nemůžete mazat své příspěvky v této sekci
Nemůžete připojit přílohy v této sekci

 
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad - PCT fórum