Teplota "AUX"

Chlazení vzduchem, vodou, peltierem, tekutým dusíkem, pasivem a dalšími + odhlučnění PC.

Moderátor: morke

Pravidla fóra
Pokládejte své dotazy do správných podsekcí, nikoli do kořenové sekce. Zde řešte pouze odhlučnění, monitoring, apod.

Nezapomínejte před položením nového dotazu hledat v předchozích tématech a FAQ.
Odpovědět
ElCon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Teplota "AUX"

Příspěvek od ElCon »

Mám celkem vysokou teplotu AUX (AIDA32). Co to je AUX?
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

AUX je zkratka pro auxiliary (vedlejší), ale co to znamená konkrétně u tvé desky, to netuším. Jakou teplotu ti to ukazuje ?
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
ElCon
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ElCon »

TomV píše:AUX je zkratka pro auxiliary (vedlejší), ale co to znamená konkrétně u tvé desky, to netuším. Jakou teplotu ti to ukazuje ?
Právě že 81 C !
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
Unknown_Entity
Nováček
Nováček

stejny problem

Příspěvek od Unknown_Entity »

Ahoj, mam stejny problem, SisoftSandra mi ukazuje 79 C na AUX temp. Nevite cim by to mohlo byt ? Ma smysl se tim zabyvat a kdyztak jak ? Obcas se mi stane, pri vyssi zatezi ze mi zacne "blikat" (velmi pomalu ale) obrazovka a nekdy se to vzpamatuje s hlaskou ze Driver has stopped working and has recovered a nekdy se to zasekne, tak nevim, jeslti to s tim nebude mit nejakou souvislost. Z grafiky tlacim nonstop maximum v podstate. Diky za jakekoliv pripadne rady !
faugusztin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od faugusztin »

V prvom rade by som na vasom mieste skontroloval, ci to nie je nahodou konstantna hodnota. Preco ? Lebo napriklad na mojej doske SpeedFan pod polozkou AUX zobrazuje neustale +127C. Dovodom je samozrejme nezapojenie daneho snimaca, ktory kvoli tomu udava tomu odpovedajucu hodnotu - maximum.

Ak sa teda vo vasom pripade jedna o stabilnu hodnotu, ktora je navyse v uvedenej vyske hned po zapnuti, tak kludne mozte danu polozku ignorovat.

Co sa tyka padu driverov, tak to by s tymto nemalo mat nic spolocne, skor hladajte problemy :
1) v privelkom pretatovani karty a naslednom pade ovladaca
2) v zlom ovladaci (ano, i pri programovani ovladaca sa moze programator pomylit)
3) v zlych RAM (grafika moze byt OK, ale s chybnou RAM padaju vsetky programy, vratane ovladacov).
atd...

Sanca, ze za pady ovladaca grafickej karty moze teplota AUX je takmer nulova.
Odpovědět

Zpět na „Chladiče a chlazení“