Thermaltake Combo Cool DIY TOWER102 VS. Zalman CNPS7700-Cu

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Odpovědět
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Thermaltake Combo Cool DIY TOWER102 VS. Zalman CNPS7700-Cu

Příspěvek od PcBuh »

Zalman CNPS7700-Cu :
Obrázek

VERSUS :

Thermaltake Combo Cool DIY TOWER102 :
Obrázek

Mám v Pc TOWER102 , a zajímalo by mně jestli by nebyl lepši ten Zalman 7700Cu , díky všem
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

Ten zalman je lepší...
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

mno ja bych nerek...teda ale hlinikovej bych nebral (ten tower)....je jen o par kacek levnejsi jak medenej....

podle mejch zkusenosti je lepsi ten medenej tower

http://www.jsc-computers.cz/product_inf ... ts_id=1245
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PcBuh »

Flegy píše:mno ja bych nerek...teda ale hlinikovej bych nebral (ten tower)....je jen o par kacek levnejsi jak medenej....

podle mejch zkusenosti je lepsi ten medenej tower

http://www.jsc-computers.cz/product_inf ... ts_id=1245
Když jsem před časem ten Tower102 kupoval , tak mezi Tower102 a 112 bylo 500,- , to je dost , a taky ten Tower102 má 480g a ten Tower112 má 1,2Kg , a to bych řek že je dost nápor na desku :)

http://pcbuh.scnet.cz/Foto/ipage00003.htm , takhle jak je to na fotce , ale na jiné desce to chladí 3200+ Venice na 36C v max. a to jsem to nechal jet 12hod. :)
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

Vím že ten měděnej někde testovali proti zalmanovi a zelman vyhrál a byl navíc tišší...
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PcBuh »

Wiruss píše:Vím že ten měděnej někde testovali proti zalmanovi a zelman vyhrál a byl navíc tišší...
Neřekl bych
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

PcBuh píše:
Wiruss píše:Vím že ten měděnej někde testovali proti zalmanovi a zelman vyhrál a byl navíc tišší...
Neřekl bych
Co takhle si něco najít : http://www.svethardware.cz/art_doc-A7E8 ... NPS7700-Cu

http://www.svethardware.cz/art_doc-B50E ... NPS7700-Cu
PcBuh
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PcBuh »

To je hezké , ale já tam nemam ty větráky co tam mají , já tam mam úplně jiné
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Highlander »

jj taky jsem to nekde videl....

no jako nevím co tady řešíte stejně uplně nejlepší chladič je Thermalright XP 120 ....kterej je neslysitelnej s dobrym 120 mm vetrákem a jeste lip chladi jak Zalman7700 cu
Naposledy upravil(a) Highlander dne stř 13. črc 2005, 23:00, celkem upraveno 1 x.
Rider008
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rider008 »

podla mna to bude dost tesne

Ja mam Thermaltake Silent Tower - je este vecsi ako 102 a 112. Je z medi a hliniku. Podla mna chladi dost dobre.(este tak urobit dobry windtunel :roll: ) Podla mna sa ti nevyplati menit tieto chladice. Nema to cenu a ani zmysel. :wink:

Moj chladic vazi 640g. + 100g spony (zhruba)
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

Highlander píše:
jj taky jsem to nekde videl....

no jako nevím co tady řešíte stejně uplně nejlepší chladič je Thermalright XP 120 ....kterej je neslysitelnej s dobrym 120 mm vetrákem a jeste lip chladi jak Zalman7700 cu
Ano je pravda, že je super, ale toho Zalman CNPS 7700-CU - 120mm Version máš za 40 euro tj 1200kč - tahle 12cm verze se docela vyrovná...

a toho Thermalright XP 120 Multiple Heatpipe za 50 euro což je 1500 + dobrej větrák super je na tom Papst 120mm Lüfter 4412 F/2GLL kterej je za 19 euro tj. 570 pak na 775 potřebuješ navíc sponu na 6 euro tj. 180 celkově to tedy máš 2250kč což je celkem hodne za trochu hliníku a plastu...
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Wiruss píše:
Highlander píše: jj taky jsem to nekde videl....

Ano je pravda, že je super, ale toho Zalman CNPS 7700-CU - 120mm Version máš za 40 euro tj 1200kč - tahle 12cm verze se docela vyrovná...

a toho Thermalright XP 120 Multiple Heatpipe za 50 euro což je 1500 + dobrej větrák super je na tom Papst 120mm Lüfter 4412 F/2GLL kterej je za 19 euro tj. 570 pak na 775 potřebuješ navíc sponu na 6 euro tj. 180 celkově to tedy máš 2250kč což je celkem hodne za trochu hliníku a plastu...
no máš pravdu,že je trošku dražší ale není vubec slyšet a lip chladi a to jsou nejdulezitejsi kriteria pro chladič!!!(hluk,chlazeni)...

btw já jsem si koupil 12cm fun od Glacialu (nebo jak se to pise nechce se mne to hledat)....a ten neni vubec slyset,má dvě ložiska,19 dB,950 otáček :)
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

tak nějak nechápu, kde v tomto testu je ten zalman jako lepší? Navíc mám osobní zkušenost, že hodně záleží na použitém větráku. Ty větráky, co tam použili tam defaultně vůbec nepatří. Patří tam úplně jiný 90 mm větroň. Navíc na vyšší otáčky to chladí jak ďábel. Pokud ti nevadí montáž, tak bych vzal ten thermaltake.
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

Ten zalman je lepší v 12 cm verzi a to o dost... 8)
Highlander
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Zalman není špatnej ale oproti tomu thermalrightu to je startujíci letadlo :lol:
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

Ale ale...nezavisi to nahodou na tom, jakej vetrak das na ten thermalright? :shock: :razz:
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“