- Jsem nejak omezeny, v tom kolik pripojim na jeden Molex LEDek..? Podle me je to o voltazi, zejo..
- Ve spouste prizpevku se resi i zapojeni bez odporu.. podle me se odporu nevyhnu, ne..?
- Co zapojeni.. paralelne mi hrozi to, ze kdyz nejaky LED odejdou.. zmeni se tim odpor a muzu zdrtit i ty ostatni, popr. zdroj... tzn. seriovy zapojeni by melo byt bezpecny... ma nejaky nevyhody oproti paralel..?
- Jak si mam o tehle LEDce udelat obrazek.. (http://tipasadova.opanet.cz/eshop/index ... t_id=11432) nebo snad nazev nekomu rika i vice nez, me... tj. nic..
- A jeste jedna dulezita vec.. co pokud budu mit v casu hodne led (napr. 50).. hrozi, mi nejaky problemy se zdrojem pri jejich zapinani a vypinani za behu compu..? Nemusim se bat o napetovy razy, ktery bude zdroj pri zapnuti dostavat..? Bude to zivit asi 400W Chill.....
Schemata samozrejme mam, ale to mi neobjasni moje dotazy... Udelat plosak a vsadit si to do nej pro me taky neni problem.. jde mi jen o tu teorii.. at si v tom udelam poradek.. viz dotazy...
A nefuckujte me za tenhle dotaz, protoze se tady vetsina temat vzdycky uplne zvrhne a clovek se dozvi prt.. Hrabu se v kejsech uz peknejch par let, ale tyka se to jen rezani do plechu.. s elektrikou mam naprosto nulovy zkusenosti..