Nastavení AC97 Realtec pro 5.1
Moderátor: CageJ
- HADES
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Nastavení AC97 Realtec pro 5.1
Formou screenshotů jsem udělal takový malý návod pro nastavení 5.1 konfigurace pod SW Realtec
Pokud by měl někdo čas a udělal k jednotlivým obrázkům popis a nějaký podrobnější návod, pošlete mi to na SZ
Pokud by měl někdo čas a udělal k jednotlivým obrázkům popis a nějaký podrobnější návod, pošlete mi to na SZ
Intel Core2Duo E8200 @3GHz / Gigabyte EP35-DS3 / PowerColor ATI HD 6850 1GB DDR5/ Patriot 2x2GB DDR2 800MHz 5-5-5-12 / Kingston V+ 64GB SNVP325 / Samsung Spinpoint F1 HD320HJ / WD1001FALS / WD5000AAKS / Samsung S203P / SB X-Fi X-Treme Gamer / Genius SW5.1HT / Speedlink Medusa Home / Logitech MX518 Gaming Grade / LOGITECH Deluxe 250 / Dragonlord PC-K58 / Scythe Mugen / Samsung 226BW / Windows 7 Home Premium 64bit
- Shit
- Odborník PCT
- Marek Kovanda
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
- messy
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- solaris104
- Nováček
-
- Jan Machalík
- Mírně pokročilý
nazdrek Hades.Hele mam rekatek ac.97(alc650) a v ovladacich nemam conection sensing.Jak to ???Ne ze by nehrali, ale de o princip.Jaky pouzivas ovladace ???Ja je mam z realtek.com a jsou to 5.10.0.5770
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
- d0k
- Nováček
-
neví někdo link na download realtek AC97 pro ? diky
neví někdo link na download realtek AC97 pro ? diky
- JirkaH
- Mírně pokročilý
- Shit
- Odborník PCT
Re: neví někdo link na download realtek AC97 pro ? diky
Sekce ovladačed0k píše:neví někdo link na download realtek AC97 pro ? diky

- Digitaldoom
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
help
Na DFI LAn Party sem si teprva teď všiml že mi nejde střed! reprák je v pořádku všechno je správně nastaveno a připojeno ale prostě nejde...mám nainstalovano ty ovladače od NV na zvuk a tamje nastavení 7.1,5.1 a přitom nastavení probýhá zkouška repro a střed normálně funguje ale jakmile to nastavim nefunguje
hlasitost všechno je vytaženo ale prostě ne ne ne 
EDIT: vyřešeno Realtekem ...NV si muže svoje programy strčit někam....na starym dobrym j realtek ovládacím programu to krásně funguje
takže jestli někdo narazí na stejný problém mě pomohlo odinstalovat tu NV sračku na ovládání zvuku a nainstalovat Realtek ...

EDIT: vyřešeno Realtekem ...NV si muže svoje programy strčit někam....na starym dobrym j realtek ovládacím programu to krásně funguje

takže jestli někdo narazí na stejný problém mě pomohlo odinstalovat tu NV sračku na ovládání zvuku a nainstalovat Realtek ...
- attomic
- Nováček
-
- kingie
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Mam desku Gigabyte s chipsetem VIA KT600 Puvodne jsem mel sound blaster live 1024 ktery je jen ctyrkanalovy a po vyzkouseni int. Realteku AC 97 mi nejdriv mi nesel predni levy kanal a na druhy den rano ani jeden predni(vsechny ostatni kanaly jsou fpoho). Repraky jsou dobre zapojeni je dobre(Rozpoznavani mi i ukaze pripojene predni repro) tak nevim-da se delat vic nez jen reklamovat? Ovladace mam normalni Realtek dodavane k desce(viz HADES)
- percolator
- Nováček
problem s mikrofonem
Nazdar, mam problem, kdyz si zapojim mikrofon, tak do nej muzu mluvit, nahravani zvuku funguje, prehrat si to muzu a slysim to, ale neslysim se nikdy v realnym case z repro ani ze sluchatek...
Je chyba v zapojeni, nebo v necem jinym (treba ve me, to asi taky, kdyz to nedokazu zprovoznit
)

Je chyba v zapojeni, nebo v necem jinym (treba ve me, to asi taky, kdyz to nedokazu zprovoznit

!cofeinforever!
- mano82
- Začátečník
-
percolator: Jasne, ide to, neviem sice aku mas dosku a ovladace, ale vacsinou su dve nastavenia pre mikrofon, resp. jedno je pre nahravanie, kde si mozes vybrat z viacerych zdrojov(jeden z nich je aj mikrofon)-to je tvoj pripad, a druhy je nastavenie cisto mikrofonneho vstupu a ten ked povolis, tak by si sa mal pocut.
NB: HP nc6220 EA766UC#AAB Centrino 1,86 GHz, 1GB RAM, 60GB hatachi, Intel GPU, 1400x1050, combo Matshita Multibay II CDRW/DVD
----------------------------
AMD AthlonXP 2000+ Thoroughbred B0, MSI K7N2 Delta ILSR, 512MB dual RAM 400MHz, SATA Seagate 80GB, ATA Maxtor 160GB, Radeon 9200 128MB, combo CD-RW/DVD Toshiba R-1312B
----------------------------
AMD AthlonXP 2000+ Thoroughbred B0, MSI K7N2 Delta ILSR, 512MB dual RAM 400MHz, SATA Seagate 80GB, ATA Maxtor 160GB, Radeon 9200 128MB, combo CD-RW/DVD Toshiba R-1312B
- *EasY_TarGeT*
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
mám problém se sekáním zvuku (jakoby zdvojování) na svojí desce od Gigabyte 8N-SLI Pro (integrovaná) a nevím co s tím
snížil jsem aji HW akceleraci na minimum a nic se nestalo! pořád to stejný
na starý desce když se mi sekal zvuk na int. zvukárně, tak jsem snížil HW akceleraci a jelo to ok... nevíte co s tím? 
Edit: jo a "posekává" se to jenom jednou za čas(cca 2x do minuty)... zkoušel sem odinstalovat kodeky a povypínat všechny pitchoviny, který souvisí se zvukem a NIC!!! su z toho zoufalej! takto se ta hudba nedá vůbec poslouchat!! ve hrách žádnej problém nemám.. prostě akorát video a mp3

Edit: jo a "posekává" se to jenom jednou za čas(cca 2x do minuty)... zkoušel sem odinstalovat kodeky a povypínat všechny pitchoviny, který souvisí se zvukem a NIC!!! su z toho zoufalej! takto se ta hudba nedá vůbec poslouchat!! ve hrách žádnej problém nemám.. prostě akorát video a mp3

Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
- *EasY_TarGeT*
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
teď už se mi to podařilo dokonce tak zprasit, že už se mi seká zvuk jenom při zapnutí woken (úvodní zvuk při přihlášení) a Q4, kterýho sem hrál uplně bez problémů se seká tak, že je to nehratelný! co sem komu udělal 
Edit: tak jsem to zase uvedl do původního stavu
- sek 2x-3x do minuty... je to jak chyba v převodu.. prostě jak když máte lehce škrábnutý CD (délkou artefaktu - jestli se tomu tak dá říct) a zvukově je to zdvojenost (ne jak u škráblýho CD)

Edit: tak jsem to zase uvedl do původního stavu

Intel P4 630 3.0GHz Prescott, TT Golden Orb II, Gigabyte 8N-SLI Pro nForce4, Gigabyte nVidia 6600GT silent 128MB DDR3 extreme VIVO PCI-Ex, DIMM DDR2 2048MB (533,CL4) Kingston (4x512), DVD LG GSA-4166B, HDD Maxtor ATA133 120GB 7200ot., EC 8023, Fortron Blue Storm 400W, 2 x modrá katoda
- Návštěvník
-
ac power supplies
This is a good talking about the ac power supplies!!I learn a lot more about ac power supplies here,I like it.
I search Yahoo for long time and find here.By the way I found some content on another website about it.Also,you can find some other on it,such as modellautos or queen mary 2 or burlington vt.
LOL!Good job and go on talking plz,boys
I search Yahoo for long time and find here.By the way I found some content on another website about it.Also,you can find some other on it,such as modellautos or queen mary 2 or burlington vt.
LOL!Good job and go on talking plz,boys

- koubek10
- Žlutá karta
-
- vencal
- Nováček
koubek10 píše:Jak je kvalitní zvuková karta : DFI Infinity nF4x (s754, nF4 4x, PCI-Ex16, DDR, 5.1ch, L, S, R) např. Frekvenční rozsah a odstup od šumu????

Naposledy upravil(a) vencal dne ned 28. kvě 2006, 22:33, celkem upraveno 1 x.
CPU:AMD Athlon 3000+ Venice,COOLER:Thermalright XP-120 MB:DFI LP UT NF4Ultra-D,CASE:Thermaltake Tsunami Dream,RAM:DIMM 1024MB DDR,VGA:ATI Radeon X800 GTO Fireblade 256MB,HDD:WD Caviar XL 250GB SATAII,ZDROJ:Fortron 500W ATX,LCD Samsung SyncMaster 930 bf TFT 19",DVD:Toshiba,DVD-RW:LG,FAN CONTROL:Thermaltake Hardcano 13,KB-MOUSE:Microsoft wireless,MOUSE PAD:Thermaltake Gama. NTB:GERICOM Celeron-R 2,4Ghz 256MB RAM,HDD 40GB,SB Audigi2 ZS Notebook+Creative GigaWorks S750+Decoder DDTS100
- kingie
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Po techhle udajich je treba vic patrat, v klasickych manualech se jim kupodivu nevenuji. Ale ptat se na tyhle udaje u integrovanych zvukovych karet oznacovanych jako AC97 je nebezpecne...je tu moznost ze se to dozviskoubek10 píše:Jak je kvalitní zvuková karta : DFI Infinity nF4x (s754, nF4 4x, PCI-Ex16, DDR, 5.1ch, L, S, R) např. Frekvenční rozsah a odstup od šumu????

Kvalita techto zvukovek odpovida zhruba tomu co samostatne koupis v obchode za tri stovky.