Vampires:The Masquerade Redemption
Moderátor: Baneshee
- Inferno
- Začátečník

Vampires:The Masquerade Redemption
Chtel bych se zeptat jestli nevite jak se pouzivaji svitky a jak mam identifikovat neidentifikovane predmety a taky jak zabit toho golema v prazskych ulicich.Jestli je na nej nejaka fligna nebo ho musim proste umlatit.Diky
- wolfstone
- Začátečník

-
Cau
Svitky se pouzivaji tak že je dáš buďto do quick slotů a zmačkneš příslušné Fko F1 a podobne a nebo otevreš inventory kurzorem drapneš svitek a zmačneš pravé tlačítko myši.
Indentifikace předmětů - seženě si indentifi svitek, drapneš ho myši presuneš nad předmět a klineš pravým tlačítkem myši.
Golem - přeběhni to naměstíčko směrem na ten hřbitov, jsou tam vrata otevři je v běhni dovnitř, zavři vrata. Golem příjde a měl by mlatit do vrat.
Je tu bug, jak tam buší do vrat měla by mu skrz vrata čouhat nějaka část těla. No až ji uvidíš, tak do ní pereš, pereš a GOLEM by měl být kaput
To by mělo být vše.
Zde návod http://www.abecedaher.cz/index.php?page ... 0000003525
Supr gamesa.
Svitky se pouzivaji tak že je dáš buďto do quick slotů a zmačkneš příslušné Fko F1 a podobne a nebo otevreš inventory kurzorem drapneš svitek a zmačneš pravé tlačítko myši.
Indentifikace předmětů - seženě si indentifi svitek, drapneš ho myši presuneš nad předmět a klineš pravým tlačítkem myši.
Golem - přeběhni to naměstíčko směrem na ten hřbitov, jsou tam vrata otevři je v běhni dovnitř, zavři vrata. Golem příjde a měl by mlatit do vrat.
Je tu bug, jak tam buší do vrat měla by mu skrz vrata čouhat nějaka část těla. No až ji uvidíš, tak do ní pereš, pereš a GOLEM by měl být kaput
To by mělo být vše.
Zde návod http://www.abecedaher.cz/index.php?page ... 0000003525
Supr gamesa.
- Inferno
- Začátečník

- Miro Klaun
- Nováček

-
Aku mate pamat?
Pamatate si este niekto,ako ste zabili Vozda v casti :Hrad Vysehrad 3 ?
Robim vsetko mozne aj nemozne,ale on ku mne pride a pohodlne mi odkusne hlavu a som nahraty
!
Robim vsetko mozne aj nemozne,ale on ku mne pride a pohodlne mi odkusne hlavu a som nahraty
- Miro Klaun
- Nováček

-
- Miro Klaun
- Nováček

-
- Miro Klaun
- Nováček

-
Administratorovi
Toto si napisal:
-jestli to bude herne na urovni jedničky,....
-Vampire 1 me chytlo od zacatku....
-> hral si to.
Nemozes mi aspon Ty ako administrator odpovedat?
Vdaka
-jestli to bude herne na urovni jedničky,....
-Vampire 1 me chytlo od zacatku....
-> hral si to.
Nemozes mi aspon Ty ako administrator odpovedat?
Vdaka
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
Nevim jestli je to směřovaný na me, ale
1) administrator nemá patent na rozum ani to není chodící herní encyklopedie, neznam odpovedi na zakysy ve všech hrach
2) stačí položit dotaz jednou, pokud se nekdo najde - dobře, pokud ne - smůla. Nemusíš to tady spamovat otázkama kazdou chvili.
edit: tuhle hru jsem hrál a dohral, ale je to už hoodne dávno no a za druhy moje znalosti slovenštiny jsou zaplat bůh velmi chatrný - ani nevim, co je to Vozd
1) administrator nemá patent na rozum ani to není chodící herní encyklopedie, neznam odpovedi na zakysy ve všech hrach
2) stačí položit dotaz jednou, pokud se nekdo najde - dobře, pokud ne - smůla. Nemusíš to tady spamovat otázkama kazdou chvili.
edit: tuhle hru jsem hrál a dohral, ale je to už hoodne dávno no a za druhy moje znalosti slovenštiny jsou zaplat bůh velmi chatrný - ani nevim, co je to Vozd
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- wector
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- michalkolacek
- Nováček

-