Stalo se mi uz u druhe graf.karty ze zniceho nic prestala fungovat.Ta prvni vydrzela zhruba 1,5 roku.Vyreklamoval jsem ji a asi po 1-2 mesicich klekla i ta druha.Cim to muze byt?Muze na to mit vliv pretaktovany procesor?(uz si to presne nepamatuju,ale pretaktoval jsem ho tak 2 mesice pred tim,nez odesla ta prvni karta)karta je Saphire 9600 Pro,chlazena Artic VGA Silencer
sestava:
-mb..MSI K7N2 Delta
-cpu..Athlon XP Barton 2500@3200
zdroj 300 W
poradi nekdo?
Allatutti píše:mozna ze to bude tim silencerem , teda pokud jsi ho mel i na predchazejici
no prave ze mel..po celou dobu.Myslis jako,ze byl treba spatne upevneny?
Mne to prave pripada,ze to zacalo delat bordel po tom pretaktovani.I kdyz to bylo stabilni.20hod Prime test
ne ze tne silencer ak ho napajas z karty ma vysoku spotrebu karta to ledva ledva taha a po case ju odpalis ... ale ak ho mas napojeny iba priamo na kartu
Z karty ho napajim.Ale bezelo to tak rok a pul bez problemu.Navic znam par lidi,kteri maji stejnou kartu a chladic a jede jim to v poho..Chladic jel v obou pripadech na nizsi otacky,takze odber musel byt mensi..
Tak jsem to procital,ale jasny zaver tam taky neni.Nechapu ale jedno.Jak je mozne,ze jedna karta na Silenceru vydrzela 1,5 roku a druha sotva dva mesice.Kazdopadne to vypada,ze na te vyreklamovane grafice necham ten bzucak od Saphire.....Jen tak mimo-ta druha grafika sla nataktovat pres ATI Tray tools na neuveritelnych 550 MHz(z puvodnich 398) A to i s puvodnim vetrakem..
Jam mam taky 9600 ku Pro od Sapphire uz dva roky a bezi v pohode.Tet jsem si na ni poridil Od COOLERA Artic Silencer 1.Ten puvodni se zadrel,chudak Zatim to bezi bez problemu.Teda nemam ji taktlou.Zatim
Tak se mi uz mrska vratila z reklamacky.Tentokrat mi uz nedali novou,ale nejak to dokazali opravit... Chladic tam radsi necham ten puvodni,i kdyz nerad. Ale naskytl se asi novy problem.Nejde mi v nastaveni jakkoliv nastavit AGP.Furt tam mam Off.Zkousel jsem to prohnat 3DMarkem a vypada to,ze tam neni temer zadny rozdil a Battlefield2 jede taky stejne No aspon ze jde tak krasne taktovat..
Mam stejnej problem.ATI 9600. Nejdříve 1 Ati makala 2 měsíce. Pak se vše sekalo. Reklamace. Nová karta jela jak o závod. šíleně moc se hřála . Tak jsem koupil ZALMAN ZM80D-HP. Naprostá spokojenost. Muj takt GPU 324@412, pamět406@500. Naprostá spokojenost (FarCry ,HalfLife2) do včerejška . Koukam na film. Obraz začal zrnět. (tečky) . Nasledoval reset. Bios začal blikat všema barvama (kostičky). Raději semPC zhasnul. Otevřu CASE . VGA karta v pohodě ani se neohřála. Vyndal sem radka(ATi9600) A zase zandal. OBRAZ NENASKOČIL Vůbec. A co stim ? Do října mam zaruku(tak je to v pohode) Nastal problem : nemohu najít origo pasiv (chladič ). (musim požádat na furum o zapujčení)
MS-6337LE5, Celeron(tulen) 1300MHz@1830MHz(FSB140):: Spire Falcon Rock 5F271B1L3 , ATI 9600(128mb),SBlive 5,1, Sag..bar- 160GB(8mb)+Maxtor 80GB ,512RAM,Teac CD-W552E ,LiteOn LDW-451S , Samsung SyncMaster 959NF. OS: XP home
ja to rikam furt,radeony jsou tim posedle... prve odesla r8500,r8500LE,r9600xt fireblade,r9600xt a nakonec r9800pro ,zduraznuji stejnej problem byl u kazde...
DIVAD píše:ja to rikam furt,radeony jsou tim posedle... prve odesla r8500,r8500LE,r9600xt fireblade,r9600xt a nakonec r9800pro ,zduraznuji stejnej problem byl u kazde...
A nezamyslel si sa ze preco tebe odislo 5 radeonov a niekto ich mal 10 a neodisla ani jedna???