Mate problemy se Starforce ochranou?

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Mate problemy se Starforce ochranou?

Příspěvek od OBR »

Zdar, ted se zase hodne mluvi o Starforce, debatu rozvirili programatori Futuremarku.

Mate nejake zkusenosti s padanim PC, a chybami pri vypalovani... kdyz je SF v pocitaci? Uvadejte jen skutecne problemy a postrehy, zadny warez a debaty okolo. Dik fakt by me to zajimalo jelikoz ja negativni zkusenosti mam a musel jsem nekolikrat instalovat win.
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Já osobně nikdy žádné.

Bathory se zde na fóru např. zmiňoval ale s problémem při spouštění hry z externí DVD-ROM (není na IDE). Ale třeba je tento problém už odstraněn.
show must go on..
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

me jde o to co zminuji prave futuremark:

Po instalaci SF hry: spatne vypalena DVD s chybami, obcas reset pocitace, obcasne prepnuti mechanik do PIO modu a podobne.

Ja osobne mel velky problem se hro NiBiRu, po jeji instalaci mi Alcohol vzdy resetoval na tvrdo pocitac, a pri vypalovani 2 DVD najednou doslo taky k restaru, po odinstalovani SF vse je OK. Hru jsem reklamoval jako sunt. Problemovych her ale bylo vic, zkusim si vzpomenout.
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Ja po nainstalovani trackamnie jsem nebyl schopen vypalit naprosto zadne cd-rw. Po reinstalu oken vse naprosto ok. Samozrejme za to urcite nemuze starforce ... :roll:
0118 999 881 999 119 7253
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Z vlastní zkušenosti žádné (taky se u mě nic se SF dlouho neohřálo), ale kámošovi se prokazatelně po nainstalovaní Trackmanie začaly ku*vit média.
Goldnoob team proud member!
RDK
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od RDK »

Aj ja mam hru SCCT so starforce ale ze by to bolo tym???Kupil som toho Pioneer a slapal na 100% precital aj nemozne ale od kedy mam nainstalovany SCCT tak mi niekedy nevypali DVD alebo CD.A vcera som si chcel napalit CD-RW tak som ho zmazal ale po zmazani mi ho nechce nacitat a zmrzne mi PC alebo mi strasne dlho nacitava DVD a CD.......posrany Starforce :blee: :jaw:
Procesor: Int.P4 prescot 3.0GHZ @ 3.4GHZ(630),Chlad.na Proces.:Zalman 7700-CU,Zakl.dos.:ASUS P5WD2 Premium,Pamat: 2x1.0 GB DDR2 Kingston PC533 CL4 Dualchannel,Graf.Kar.:ATI Sapphire X1900XTX 512 MB,DVD-RW:Pioneer DVR-110,Hardisk:Western Digital SATA II 320GB 7200rpm/16mb cache WD3200KS,Skrinka:Thermaltake Tsunami Dream VA3000BWA Aluminium-BLACK,Zdroj:Silentmaxx 480W IC-TECH
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Osobne bych si dal do PC hru se Starforce jen velmi, velmi nerad a muselo by jít opravdu o "must have" titul. Důvod je jednoduchej, dost lidí kolem me reportovalo problemy ohledne palení po nainstalování hry s SF ochranou...
Naposledy jsem řešil u zakaznika odmitnutí palení CDRW, po reinstalu bylo vše v pořádku, prestalo to palit po instalaci hry s SF, no sra*ka maximalní.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

Ono je to tezky, protoze jsou prave hry ktery jsou SF a chci je hrat, ale problemy prokazatelne jsou, treba ceska hra NiBiRu, CD jsem musel vratit jako vadne, protoze proste nejsem ochoten SF akceptovat s temi nedostatky.

Viz treba: toto jsou skvele hry...
King Kong
Obscure
Prince TTT
Splinter cell
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Např. King Kong me taky dost mrzí, ta hra vypadá zajímave, ale problemy, ktery se objevujou "náhodně" po nainstalování SF zas tak náhodny asi nebudou.
Jediný řešení je snad ghostnout si Win a po dohraní hry to vrati do původního stavu - ale to uz se dostáváme k další otazce ? Je nekdo vůbec ochotnej tohle vše kvuli hře podstoupit ? A to uz vůbec nemluvim o tom, ze bych mel jít a tu hru si za svoje peníze koupit - to je uplnej vysmech. :)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään

Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Existuje nějakej program a taky návod jak SF odstranit z kompu manuálně. Já používám jenom to manuální odstranění když je třeba (vyšlo to kdysi na cdr.cz), ale docela by mě zajímalo jestli je to 100% nebo ne a pro dokonalé vymazání toho hnusu je třeba reinstalnout systém.

Musím, ale říct, že problémy nemám, takže to asi k něčemu bude :)
Goldnoob team proud member!
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Kdysi dřív jsem ten SF uninstaller taky použil a žadny problemy jsem nemel, po SF nebyly v systemu ani stopy (i kdyz nekde zažranej bejt mohl).

Bohužel u toho zakaznika (kterej problemy evidentne mel), žadny odinstalovani SF nepomohla a situaci vyřešila opravdu až reinstalace systemu.

Steffy
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Steffy »

Nejsem si na 100% jistej jestli to je StarForcem, ale bracha naistaloval Trackmanii a prestal fungovat WinDVD player (nevim presne jaka verze, asi 7), vzdy po jeho spusteni se objevi BSOD a restart. Skusim to odinstalovat a jeste napisu.
AMD Thorton 2200+@2187 MHz (162*13.5), ASUS A7V600-X, 1024 MB DDR 400, Hitachi SATA II 160 GB, Seagate SATA 120 GB, XFX GeForce 6600 GT AGP 500/1000@550/1200, SB Live! 5.1
olafcv
Začátečník
Začátečník

Star force

Příspěvek od olafcv »

Mám hru Snowblind, má ochranu Starforce a nejde mi spustit, psal jsem jim i osobně kvuli tomu posílali mi opravy atd. stejně neběhá, ale vždy po pokusu o instalaci mi blblo PC prostě shit.Dosatl jsem jí ke grafice.
IPHONE 6S Plus
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

Thellwin píše: ale docela by mě zajímalo jestli je to 100% nebo ne a pro dokonalé vymazání toho hnusu je třeba reinstalnout systém.
ten navod 100% neni , me pomohl jen reinstal . maniualni odstraneni ze spravce zarizeni atd nepomohlo.
Steffy píše:Nejsem si na 100% jistej jestli to je StarForcem, ale bracha naistaloval Trackmanii a prestal fungovat WinDVD player (nevim presne jaka verze, asi 7), vzdy po jeho spusteni se objevi BSOD a restart. Skusim to odinstalovat a jeste napisu.
Tohle vypada na typicke chovani SF, ba co vic, dam krk na to ze v tom ma prsty SF
0118 999 881 999 119 7253
LGA
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od LGA »

Ma na SF nejaky vliv souborovy system - NTFS vs. FAT32 ?
Pravda, ze pouzivat WindowsXP s FAT32 je trochu out, ale jestli se i na FAT32 dokaze tak dobre maskovat?
OBR
Černá karta
Černá karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OBR »

souborovy system s tim nema co delat SF pracuje s driverem pro IDE mechaniky, protoze StarForce je vlastne CD-ROM driver ktery dokaze precist uhlovou rychlost a odrazy laseru, a podle toho poznava original od kopie.
spirit64
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od spirit64 »

a sakra. Kamarád mě drtil za to že mu nejde nic nainstalovat, po instalaci trackmanie .... možná to bude tím.
Bedarius
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

:(

Příspěvek od Bedarius »

NO docela jo a nevim co s tim:(
sheeen
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sheeen »

Řeknu svoji zkušenost...měl sem chvíli nainstalovanej Bet on Soldier a pozoroval jsem 3 problemy,které se uninstalem zase zpravily..ZAPRVÝ se v event logu začly oběvovat hlasky:Ovladač zjistil interní chybu ve vlastní struktuře dat...ZADRUHÝ se mi obřas restnartnul počítač když sem si chtěl spustit nějaký vypalovací prohram tak mi to vyhodilo blue screen (a to jsem měl jenom jeden blue screen od formatu a instalaci Win myslím 21.12.2005-Everest Umí zjistit počet i dobu modrých smrtí-kdyby někdo nevěděl)a ZATŘETÍ:nevím jestli to s tím mělo něco společnýho ale myslím že právě v tý době,kdy byl nainatalovanej bet on Soldier sem vypaloval nějaký DVD a v alkoholu i kdyý mám natavený 12x tak to vypalovalo 4x...to mi přišlo zvláštní..na 16ti rychlostni Verbatim jako obvykle..ten třetí problám je čistá spekulace nebo náhoda ale ty první dva uý asi náhody nebudou..toť můj názorna SF :)
MSI GE60 Intel Core i7-3610QM, 8GB RAM (DDR3), 15.6" FullHD, NVIDIA GeForce GTX 660M (2GB DDR5), 750GB HDD (7200RPM), SSD 60GB, BluRay
AMD XP 2500@3200+Arctic Cooling Copper Silent 2 M,GPU:Leadtek7600GT TDH256MB@620/1620Mhz RAM:2048MB-2xKingmax DUAL@445MHz 8-3-3-2,5,MB:MSI K7N2 LSR(nForce2Ultra),HDD1:Segate160GBSATA150,HDD2:Seagate250GBSATA300,FDD:Sony MPF 920Z 3,5",DVD-RW:MSI DR16-A2,DVD-ROMLG52xWi-Fi LAN:Edimax EW-7126PCI,Case:Evercase ACE4252 ATX,PSU Fortron Blue Storm 400W(PFC)+3 x 8cm cooler Mon:AOC 7A+,Windows 7 Proffesional, SECURED BY:MSE
MSI GX600px-014cz C2DT7500@2,4GHz, 4GB RAM, nVIDIA 8600M-GT, HDD WD250GB
zhor
Začátečník
Začátečník

Problem se Starforce

Příspěvek od zhor »

Mam s tim pekne praseckou zkusenost - po instalaci King Konga mi Nero hlasi ze vypalovacka NEC muze palit DVD max 4x (medium 16x), zatimco pred tim bezne umela 8x a co je nejhorsi ze ani tech 4x asi neni pravda protoze vypaleni DVD trva skoro pul hodiny.
Doufam ze az tu hru vykopu z hadrdisku, tak bude zas vsechno jako driv, jinak jim tam do Moskvy poslu plochodrazni raketu.

AsusP4P800+P4HT2.6@3.0+AlbatronGF6800/400/850+Adata2x512/500+NEC2510A+Akasa400W+W2k.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“