shadow píše:JJ. Nforce chipset je proste good. Tam podobny problemy nejsou. ............. proste skvely

Moderátor: Eddward
Netusim co mas za desku, ale AGP lock nevyresi problem s pretaktovani PCI, potrebujes neco co ma PCI lock, pokud jedes na nestandartni FSB.Delarge píše:Připomínám, že AGP lock mám na enable...Tak co s tim, nevíte co to způsobuje???
Vona existuje nějaká deska která má AGP lock a PCI ne? Já myslel že to je vždy ruku v ruce spolu dohromady.Jiri Drak píše:Netusim co mas za desku, ale AGP lock nevyresi problem s pretaktovani PCI, potrebujes neco co ma PCI lock, pokud jedes na nestandartni FSB.Delarge píše:Připomínám, že AGP lock mám na enable...Tak co s tim, nevíte co to způsobuje???
Tys ten Athlon přetočil v pohodě na fsb 166?? A máš ho zamčenej nebo odemčenej? A vše jde OK?? A kontrolní otázka, máš sata nebo IDE??goelr píše: mě se zdá, že lock funguje...ale má to spíše jiný mouchy.....hlavně s těma service packama je to neuvěřitelný...teď je nemám a jedu úplně v pohodě....sice moc jsem zatím netaktil (12.5 * 166)....měli by pořádně vyladit bios, páč problémů je více než dost.....zajímalo by mě jestli ještě někdo má problémy s těma service packama 1????????????
nesmis pouzit volbu "zakazat znacky v tomto prispevku"...Delarge píše:Sakra drát, jak funguje to Quote???![]()
THXWilik píše:nesmis pouzit volbu "zakazat znacky v tomto prispevku"...Delarge píše:Sakra drát, jak funguje to Quote???![]()
Ad deska - ta deska (resp. kazda deska s KT880) ma AGP/PCI lock - jde jen o to, ze se ukazuje, ze neni uplne funkcni... muze to opravit novy bios a nebo to vyresi az nova revize - kdo vi...To je zrejme i duvod toho, proc na Asusu nejde nastavit fsb vetsi nez 227mhz.
Pokud pri pretaktovani blbe beha disk (at uz pata nebo sata), tak je to vysokou hodnotou PCI... dokud tedy nebude vyresen tento problem, tak doporucuje snizit pretaktovani na hodnotu PCI <= 38mhz.
Počkat na další BIOS, drivery..goelr píše:2 kajos: no ted jede vse uplne v pohode, ale nedaval jsem tam zatim service packy, protoze se celkem bojim![]()
....nemuzu prijit co se spolu hada ci hadalo...irq, nastaveni vse ok....ted uz i soundblaster jede na 100, tv karta taky,....fakt nevim,ale ty service packy jsou celkem potreba...jenze co kdyz to zase nepojede??? (po nainstalovani packu, restart a pri novem startu xp se mi to zrestartovalo, i pri nouzaku ci posledni zname konfiguraci...bez jakekoliv hlasky...kzousel jsem vydelat livko i tv kartu..nic nepomohlo, vzdy jen dokola restart...)co s tim???