Hromadný downloader na rapidshare.com...

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

Win reseni (ted sem tak stahl za tyden asi 50GB, takze to funguje) :
1.stahnout rapget
2.zadat info ke svemu acc
3.nahazet linky a vesele stahovat
:)
DeFFzeS
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DeFFzeS »

Tak sem vyzkousel vsechny moznosti jak tu je psano a nejlepsi je to pres ten Flashget, pres USdownloader mi ten program vzdycky zatuh, rapget nefungoval(vzdy to stahlo jen 5kb, soubor ale pritom na serveru byl) a to same free download manager. doporuciju ten flashget akorat se mi nepodarilo nastavit abych nemusel pokazde znova vyplnovat jmeno a heslo u kazdeho linku pres rapidshare.com kde mam premium(pouze pri vkladani odkazu, stahovani uz pak jde samo:)
StrikerCZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od StrikerCZ »

Misto nastavovani prihlaseni v download manageru - coz nektere nemusi podporovat - me stacilo prihlasit se na rapida v IE (musi to byt IE) potom uz by to melo jet... Tech stahnutych 5KB znamena ze soubor je bud smazany nebo nejses prihlasenej nebo zes prekrocil limit 20GB za 5 dni...

Jinak ja pouzivam GetRight, na linky na download si musis vytvorit .urls soubor kterej pak otevres v notepadu a upravujes... Ma to vyhodu ze kdyz getright uvidi ze nekterej radek treba neni adresa tak si ho nevsima -> tim padem si do toho souboru muzes pod linky ulozit treba hesla na rozbaleni hebo popisky atd...
Zdroj: Enermax Liberty 400W MB: DFI LanParty UT nF4 Ultra-D CPU: AMD Athlon 64 3200+ Venice + zatim BOX Grafika: Sapphire ATI Radeon X800 GTO2 + zatim BOX RAM: A-DATA Vitesta 500Mhz (Kit 2x512Mb)

Mys: RAZER Diamondback PLASMA + STEELPAD QCK
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

..ten RapGet takhle drbe i pri vyplneni uctu v sekci pro rapidshare jo..? pac na premium se ted chystam a ten soft je mi hodne sympatickej prave tou svoji jednoduchosti..
Naposledy upravil(a) Maxtor dne ned 24. čer 2007, 14:17, celkem upraveno 1 x.
chlup
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chlup »

Zdravim, mám premium ucet na rapidshare.com, a driv jsem pod win xp pouzival bezproblemu flashget pro stahovani vice souboru. Vcera jsem si nainstaloval win vista, a flashget mi odmita stahovat soubory z rapidshare, zkousel jsem ruzne download managery ale zadny nechce fungovat vzdy se stahne jen cca 5kb soubor. Nevite co mam kde nastavit aby mi to slapalo?
StrikerCZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od StrikerCZ »

chlup píše:Zdravim, mám premium ucet na rapidshare.com, a driv jsem pod win xp pouzival bezproblemu flashget pro stahovani vice souboru. Vcera jsem si nainstaloval win vista, a flashget mi odmita stahovat soubory z rapidshare, zkousel jsem ruzne download managery ale zadny nechce fungovat vzdy se stahne jen cca 5kb soubor. Nevite co mam kde nastavit aby mi to slapalo?
Presne tohle mi dela FlashGet ve Vistach taky, hledal sem reseni na zahranicnich forech a pry se to ma opravit v jedne z novejsich verzi... Zatim jedina moznost je zadat prihlasovaci udaje pri pridavani downloadu a stisknout tlacitko Save as default
Zdroj: Enermax Liberty 400W MB: DFI LanParty UT nF4 Ultra-D CPU: AMD Athlon 64 3200+ Venice + zatim BOX Grafika: Sapphire ATI Radeon X800 GTO2 + zatim BOX RAM: A-DATA Vitesta 500Mhz (Kit 2x512Mb)

Lojza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lojza »

Jde Vám teď momentálně Rapidshare.com? Mně se nic nezobrazí. :(
StrikerCZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od StrikerCZ »

Lojza píše:Jde Vám teď momentálně Rapidshare.com? Mně se nic nezobrazí. :(
Tedka uz jede normalne, vcera mi taky fungoval

zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Rapget vyšel v nové verzi, opět funguje (na nějakou dobu :roll: )
ignorelist: kremrole a dezoláti
Lojza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lojza »

zombux píše:Rapget vyšel v nové verzi, opět funguje (na nějakou dobu :roll: )
jenže stejně jede pomalu a bez akcelerace takže nic moc.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Lojza píše:
zombux píše:Rapget vyšel v nové verzi, opět funguje (na nějakou dobu :roll: )
jenže stejně jede pomalu a bez akcelerace takže nic moc.
no, mě to vytíží linku naplno (100kB/s) :-D
ignorelist: kremrole a dezoláti
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Me pro zmenu nejede vubec.. tradicni errory a zahlceni rapidu hesly..
Lojza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lojza »

no jestli taháš přes Free Account tak to kolikrát blbne no
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

zdravím, mám nově premium, hodím login a heslo do rapgetu a přesto mi nestahuje.. je tady někdo komu funguje v pohodě?
Hujeros
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hujeros »

Cujo píše:zdravím, mám nově premium, hodím login a heslo do rapgetu a přesto mi nestahuje.. je tady někdo komu funguje v pohodě?
tak RapGet ani FlashGot mi s rapidem nejdou, getright uz vubec nee. Mam dobrou zkusenost s Down them All - je to plugin do Firefoxu a funguje spolehlive. Ma dost moznosti nastaveni a rekl bych ze linku docela vyuzije naplno. Ukladani do fronty je samozrejmost. Funguje jak na prave tak i na leve tl.mysi a a firefox se vzdy zepta cim a jak chces stahovat.Stahnul jsem pres nej neco malo 100GB za 3 tydny 8)
CPU:RYZEN 5 1600AF +SPC Spartan 3 LT @3,90GHz(1,38V);MB:B450 AORUS M rev1.0;DDR4:CRUCIAL Ballistix Sport 8GB 2666MHz @3200 CL16(1,35V);
VGA:GigaByte RX6600 XT 8GB
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

tak sem to vyřešil podle kucerajova návodu a pohodička, díky moc :)
//hmm tak ani ne.. když v tom US downloaderu stopnu a pustím znova link tak jede od začátku, což je slušně řečeno totálně na hovno, nemáte někdo nějaký opravdu schopný program? člověk zaplatí peníze a ještě se s tím se*e víc jak s free acc :x :evil:
Lojza
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Lojza »

Cujo píše:tak sem to vyřešil podle kucerajova návodu a pohodička, díky moc :)
//hmm tak ani ne.. když v tom US downloaderu stopnu a pustím znova link tak jede od začátku, což je slušně řečeno totálně na hovno, nemáte někdo nějaký opravdu schopný program? člověk zaplatí peníze a ještě se s tím se*e víc jak s free acc :x :evil:
Internet Download Manager, parádní program, ale není FREE :(
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Hujeros píše:..zkusenost s Down them All..
..on pri premium umi tahat z rapidu hromadne..? ptam se proto, ze rapget se mi libi svou jednoduchosti, ale jestli nefunguje, tak bude treba najit alternativu.. jakoze premium jsem nikdy nemel ale pravdepodobne od zari uz budu, tak nevim no..
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

tak nakonec sem našel flashget.. imho žádnou výraznou nevýhodu nemá však zkuste http://www.slunecnice.cz/sw/flashget/
Hujeros
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hujeros »

Maxtor píše:
Hujeros píše:..zkusenost s Down them All..
..on pri premium umi tahat z rapidu hromadne..?......
jojo mel jsem premium a tahal jsem hromadne pres noc v pohode.
CPU:RYZEN 5 1600AF +SPC Spartan 3 LT @3,90GHz(1,38V);MB:B450 AORUS M rev1.0;DDR4:CRUCIAL Ballistix Sport 8GB 2666MHz @3200 CL16(1,35V);
VGA:GigaByte RX6600 XT 8GB
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“