Jakou myš? Přehled kvalitních herních myší a podložek...

Klávesnice, myši, volanty, tablet, joysticky, podložky, pedály, řadící páky, atp.
Odpovědět
wector
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wector »

Martin Kusyn píše:
kujon píše: já jo, diamondback plasma :o) tu mam zas já ;) viva flame :D
já mám G5 půl roku a už si život bez dobré myši nedovedu představit - ať uzž je to razer nebo logitech ...
A já vám řikám - nechte toho! Už takhle je to tu tak nepřehledný, že nikdo nic nenajde, tak to nezaflákejte dalším posthuntingem...
kamo
Nováček
Nováček

Steelpad QcK

Příspěvek od kamo »

Prečo je napísané na Steelpad QcK za málo penazí vela muziky...čím je taká výnimočná? akú podložku mi odpo ku Razer ProSolution? Može byť aj Steelpad QcK ? Vďaka
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Steelpad QcK

Příspěvek od Spirit »

kamo píše:Prečo je napísané na Steelpad QcK za málo penazí vela muziky...čím je taká výnimočná? akú podložku mi odpo ku Razer ProSolution? Može byť aj Steelpad QcK ? Vďaka
jasne co by nemohla byt. Ja ju mam k plasme a nemam jediny problem. Je to proste platenka na ktorej maju mysi bezproblemovy tracking a je za dost dobru cenu. okrem ineho poznam ludi co ju maju vyse roka a pol a stale nie je vydrata alebo inak poskodena
kamo
Nováček
Nováček

Příspěvek od kamo »

Neviete niekto ako mám zistiť aká podložka by mi vyhovovala, keď nemám možnosť nikde si takéto podložky vyskúšať... A keby to mala byť klská tak Ulti-mat, alebo Func F.10.? Vďaka...

//edit Jája: smazáno OT od uživatele miry - tohle není bazar :devil:
wallot
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od wallot »

na PCtuningu vysly 3 recenze srovnavajicic latkove, plastove, sklenene a kovove podlozky taxi je hezky prectete a uvidite. Ja se na zaklade jich rozhodl a nelituju
7800X3D, 9070XT Nitro+, QMK GMMK2 - TTC Frozen V2, Razer Naga V2 Pro, TCL 34R83Q + Dell P3223QE, Fractal Design Scape
kamo
Nováček
Nováček

Příspěvek od kamo »

všetky som si už prečítal...a rozhodujem sa medzi ulti-matkou, funckou, alebo si daku spravim zadarminko :wink:
pista6104
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pista6104 »

Jaku podlozku by ste kupili na mys Microsoft whireless IntelliMouse Explorer taka modra,neviem o nej moc,dostal som ju,ja som chcel totiz razera ale predsa ju nepredam ked som ju dostal,inak je celkom v poho som spokojny uz ju mam asi 7 mesiacov...

Otazka je aku by ste na nu doporucili podlozku,nieco maximalne do 700skk :)

dakujem za kazdu radu
:devil: :devil: : :devil:
kamo
Nováček
Nováček

Příspěvek od kamo »

Ku tej myši ti kludne stačí aj SteelPad QCK za cca 350,. Ale keď chceš silou mocou minúť 700,. tak si ešte trocha doplať a kúp si Func F.10. alebo Razer ExactMat...
Spirit
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Spirit »

kupil by som steelpad qck :wink:
pista6104
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pista6104 »

ne nechci silne minout 700 sem si myslel ze kdyz ta mys neni nej tak asi nevyuzije najlepsi podlozku...

Ta SteelPad QCK se mi zamlouva diki
:devil: :devil: : :devil:
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

ptal jsem se:
1. od mx518 je možné nastavit tlačítka myši pro jednotlivé programy, je možné jim přiřadit klávesy escape a enter?
Cujo píše:1.jo de to
3.nastavit vsecky nejdou, sou tam ty tlacitka na zmenu DPI
Nekecal jsi mi trošíčku? :evil: :evil: :evil: kde to nastavení najdu? :?:
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Cujo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Cujo »

1. to je otazka driveru, stahni drivery logitech a uvidis
3. s cim kecal? se zmenou DPI? ta myslim funguje dokonce bez driveru, ale nevim to jiste, proste mackanim tech tlacitek u kolecka
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

mam poslední. 3.01 tuším. Teď jsem je stáhnul a mají asi 46MB ale vypadají úplně stejně.
tady je fotka z nastavení z ovladačů k MS IE3
Obrázek
a takhle to vypadá u mě. Jakou verzi tam máš ty?
Obrázek
Obrázek
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

Tak jak je to s tím nastavením? psal ji, že jde nastavit tlačítka pro programy zvlášť. Kde to najdu a jaká verze ovladačů to umí?
Hogwash
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hogwash »

Je pravda ze u Logitech G7 Laser Cordless Mouse je vydrz baterie mala (4 hodiny) ? Pokud tomu tak je, tak je dost spatny, A ktrera logitecha je nejlepsi Logitech MX1000 Cordless Laser Mouse Midnight ma jen 800dpi - oboje jsou bezdrat, ted je otazka jestli je bezdrat lepsi nez drat?
4 mysi : 1/Logitech G7 Cordless Laser Mouse
2/Logitech G5 Laser Mouse
3/Logitech MX1000 Cordless Laser Mouse Midnight
4/Logitech MX518 Gaming-Grade Optical Mouse
Tak ted, ktera ma ty nejlepsi predpoklady, pro nejlepsi mys ...)
Diky za rady
Martin Kusyn
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Martin Kusyn »

Hogwash

tak z nabídky je rozhodně nejlepší G5/G7 .... tyhle myši jsou v podstatě zcela identické, až na rozdíl v připojení

já zvolil drátovou G5 - přecijen je kablík trošku jistější ..... ale G7 je dle všeho bezvadna, stabilní myš a lidi co jí maj si na výdrž baterie moc nestěžovali .... pokud by ti přecijen výdrž baterie vadila, tak máš k dispozici baterii druhou - jednu používáš, jednu nabíjíš .... vyměnit je je otázka pár sekund ...
PC: AMD Athlon X2 5400+ (AM2) BlackBox --- Asus M3A32-MVP Deluxe --- A-Data Vitesta EE 8GB (kit 4x 2GB) 800+ MHz --- Gainward HD 4870 Golden Sample 1GB DDR5 9597 --- SATA II WD Caviar 200GB
SERVER: AMD Athlon 64 3000+ (s939 venice) --- Asus A8N-SLI Premium --- 4*512MB RAM Kingston Value CL2,5 --- ASUS X800XL 256MB RAM --- WD Caviar 80GB + 3*SATA II WD Caviar 500GB
NTB: HP 6820s - Pentium DualCore 1,73GHz; 2*2GB DDR 800 RAM; X1350; 160GB disk
Hogwash
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hogwash »

Martin Kusyn píše:Hogwash

tak z nabídky je rozhodně nejlepší G5/G7 .... tyhle myši jsou v podstatě zcela identické, až na rozdíl v připojení

já zvolil drátovou G5 - přecijen je kablík trošku jistější ..... ale G7 je dle všeho bezvadna, stabilní myš a lidi co jí maj si na výdrž baterie moc nestěžovali .... pokud by ti přecijen výdrž baterie vadila, tak máš k dispozici baterii druhou - jednu používáš, jednu nabíjíš .... vyměnit je je otázka pár sekund ...
jj tak diky, ale jen nechapu k cemu te tam to USB ... jestli vis co myslim a existuje i cerne verzi?
A ted jeste jaka podlozka se k tomu hodi nejvice??
Martin Kusyn
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Martin Kusyn »

Hogwash .. to usb by měl být bluetooth (tuším, že G7 je takhle připojená), černou verzi jsem ještě neviděl, jen modrou -----

podložka celke, libovolná, já zvolil razer exactmat + exactrest .... je to kovová podložka se dvěmi povrchy a exactrest je gelový polštářek pod zápěstí, který je celkem užitečný při dlouhé prácei, nicméně dá se sehnat i samotný exacmat

jinak s každou lepší podložkou asi budeš spokojený .... ale co ti určitě doporučím jsou nějaké teflony ... je to celkem potřebná věc, přecijen teflony na myši dřív nebo později sjedeš ....
PC: AMD Athlon X2 5400+ (AM2) BlackBox --- Asus M3A32-MVP Deluxe --- A-Data Vitesta EE 8GB (kit 4x 2GB) 800+ MHz --- Gainward HD 4870 Golden Sample 1GB DDR5 9597 --- SATA II WD Caviar 200GB
SERVER: AMD Athlon 64 3000+ (s939 venice) --- Asus A8N-SLI Premium --- 4*512MB RAM Kingston Value CL2,5 --- ASUS X800XL 256MB RAM --- WD Caviar 80GB + 3*SATA II WD Caviar 500GB
NTB: HP 6820s - Pentium DualCore 1,73GHz; 2*2GB DDR 800 RAM; X1350; 160GB disk
Neller
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Neller »

DOTAZ: ma Logitech G5 stejny tvar jako MX500/510/518?

ps: NEMATE NEKDO NAPRODEJ MS EXPLORER 3.0A?
\\PC a všechny znalosti HW šly bokem. Nyní prodávám koupelny.//
Hogwash
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Hogwash »

Martin Kusyn píše:Hogwash .. to usb by měl být bluetooth (tuším, že G7 je takhle připojená), černou verzi jsem ještě neviděl, jen modrou -----

podložka celke, libovolná, já zvolil razer exactmat + exactrest .... je to kovová podložka se dvěmi povrchy a exactrest je gelový polštářek pod zápěstí, který je celkem užitečný při dlouhé prácei, nicméně dá se sehnat i samotný exacmat

jinak s každou lepší podložkou asi budeš spokojený .... ale co ti určitě doporučím jsou nějaké teflony ... je to celkem potřebná věc, přecijen teflony na myši dřív nebo později sjedeš ....
Ale aby na ni jezdila imho...
Odpovědět

Zpět na „Vstupní zařízení“