teploty v klidu bez záteže:

v záteži kolem 46 stupňů max..pohodička pohoda, tralala...
Potřebuji nějaký program na úpravy napájení, našel jsem jen program který se jmenuje overclocker ale ten nepodporuje 1950pro
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Já ti nevím, mě se tenhle způsob chlazení vůbec nelíbí. Zabere to 3 další PCI sloty, což už je moc, přitom stačí nějaký nějaký Zalman VF900 (proč si ho prodaval?) který je dvouslotovka a uchladí to skoro stejně... A navíc ti netrhá grafku ze slotu (soudím podle záslepkových podpěrkotas píše:...

Stejne nepouziju dalsi PCI slot ci PCI 1x slot, zvukovku mam dole a VF900-CU uz jsem nechtel, nebyl vubec dobry, nic moc, teploty bych mel o dost vyssi, takhle mam za 600,- vcetne fanu daleko lepsi chlazeni, grafiku mam nadherne studenou, je to sice tezsi ale ty podpery tam byt musia prave ze se vubec netrha ze slotu, drzi naprosto skveleSpeedyGT píše:Já ti nevím, mě se tenhle způsob chlazení vůbec nelíbí. Zabere to 3 další PCI sloty, což už je moc, přitom stačí nějaký nějaký Zalman VF900 (proč si ho prodaval?) který je dvouslotovka a uchladí to skoro stejně... A navíc ti netrhá grafku ze slotu (soudím podle záslepkových podpěrkotas píše:...)

Ja nepotrebuju ted soft ktery umi zvedat frekvence, ja pouzivam 3rokem RivaTuner, jak na nVidii tak ATi a taky jsem spokojenej, mimochodem ja potrebuju zvednout napeti pro kartu abych mohl zvednout poradne frekvence, takhle jsem jenom o par MHz a me to vubec nestaci..asi budu muset natvrdo preflashovat bios karty..rochne píše:ATi-Tool pouzivam pul roku s profilama a automatickou detekci 3D rezimu (2D - podtaktovana, 3D pretaktovana + 45%) a sem naprosto spokojenej, ale to uz je OTkotas píše:Poradi mi nekdo nejaky soft na zmenu napeti pod win jako je overclocker (ktery mimochodem nejede na me karte)?

Nemas naco cakat, kup X1950Pro alebo GTAsymetric píše:Vyplatí se k procesoru Athlon 64 X2 4800+ a 1GB DDR (CL2) koupit X1950Pro nebo je lepší počkat na HD2600XT? Rád bych si zahrál bez problémů třeba HalfLife 2 v 1280x1024 což na Radeonu 9600XT nejde.

Na 2600XT rozhodne necekej, bida a des! X1950PRO jasna volba (a v budoucnu pak upgradujes treba jako ja na poradnou VGA typu 8800GTX..Asymetric píše:Vyplatí se k procesoru Athlon 64 X2 4800+ a 1GB DDR (CL2) koupit X1950Pro nebo je lepší počkat na HD2600XT? Rád bych si zahrál bez problémů třeba HalfLife 2 v 1280x1024 což na Radeonu 9600XT nejde.