Podle kompaktibility tedy muzeme usoudit, ze na ni nejspise pujdou AC S1,S2
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=45817
Moderátor: morke

a myslis si ze tento chladic predstavuje ultra hypper vykon?...Kaco píše:..............

A recenze na to bude tak cca kdy?gigik píše:do dvou tejndu maj prijit full pasiv verze tak vyckajte jako ja... snad nebudou predrazeny (uz sem videl nejaky fotky jak s radiatorem dole tak i nahore, 4heatpipy)
Píšou, že sou součástí balení...HyenHannibal píše:Jen takový poznatek, jedné věci jsem si před tím u HD3870 nevšimnul. Když kouknu na tenhle obrázek:
To bude stačit jen přišroubovat chladič na jádro, žádné další chladiče na paměťové čipy

Miwo píše:I ran RTHDRIBL for roughly 9 hours. Started it this morning before work, and took this screenshot when I came back home. Card was tested at 860/1200. I have not played around with memory speeds at all, and core speeds are restricted due to BIOS. Currently awaiting an updated flasher to use the BIOS that Stilt posted earlier this morning.

To už bych obětoval. Fany by se tam vešly? Pasivně to moc chladit nechci, měl jsem v plánu noctuu @ 800-1200rpm.Gr8 Vivec píše:2x HR-03 pokud ti nevadí 1100,- za každej, nejsou sice jednoslot, ale daj se instalovat oboustaraně- tz. že první karta zabere slot nad ní, a druhá pod - mezi kartama bude místo
jiný řešení imho neni, snad žádnej chladič neni jednoslotovej

Ty mas 2 PCI karty ? Lebo nech pozeram ako pozeram, tak P5K Deluxe Wifi ma nasledovne poradie slotov od strany najviac vzdialenej od procesora :redsaq píše:Čau, chtěl bych se zeptat, jestli je/bude nějakej jednoslotovej, účinnej chladič na HD 38x0. Chtěl bych si koupit 2 HD 38x0 do crossfire, ale s dvouslotovýma chladičema bych tam nenarval svojí x-fi a to by mi dost vadilo. Deska je P5K deluxe wifi. Dík

Stale mas moznost na tej grafickej karte medzi PCI-E1 a PCI (tj v strede) nechat povodny chladic. HD3870 ma fakt relativne tichy chladic (ma cca rovnaky alebo o nieco mensi hluk ako vetrak na mojej ASUS EAH2600XT).redsaq píše:Ne, X-Fi je opravdu jednoslotova. Problém je v tom, že jsem nevěděl jak tam dát 2 karty, aby na nich mohlo být acellero nebo hr-03 se 120mm fanem. X-Fi mám v tom nejspodnějšim slotu(úplně nalevo). Takže jak říkal Gr8 Vivec by se spodní karta chladila hr-03, ale fan by se tam nevešel, chlazení by bylo na druhou stranu(nebo snad jo? jsou tam 2 pci sloty, mezi prvním pci-e a druhým pci-e). No a druhá karta by měla taky hr-03 na druhou stranu, ale tam je dost místa, i když budu mít tr 120 ultra extreme. Jinak díky za rady.
//EDIT: Ještě by mě zajímalo, jaké pasivy použít, nechat tam ty z 3870 nebo něco jiného?