Antec P182 - prosim o radu ty co vlastni tento case

Vše ostatní - tiskárny, skenery, zdroje, klávesnice, myši, herní zařízení, skříně a další.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
gonsa
Začátečník
Začátečník

Antec P182 - prosim o radu ty co vlastni tento case

Příspěvek od gonsa »

Koupil jsem si tento Case a zatim jsem ve fazi testovani...Par vecmi me prekvapil, par zatim zklamal...
Nechapu ale jednu vec..V manualu jsem to nenasel (manual je vubec velmi strohy..).
jak nainstalovat mechaniky ??Kdyz jsem chtel mechaniku nainstalovat do vrchni pozice 5,25 kose tak ta mechanika nesla za nic prichytit (padala dolu)...Kdyz ji instaluju uplne dolu do kose tak mechanika samozrejme nepada,protoze lezi na spodni strane kose ale celkem se vykla..Pokud jsem to dobre pochopil tak jsem na ty mechaniky dal takove kolejnicky a mecaniku jsem zasunul a ty kolejnicky pak zacvakly...Ale co se tyce ustaleni v kosi,tak se da s mechanikou bez problemu vyklat (zlate sroubky)--Delam neco blbe ?Jak nainstalovat mechaniku uplne do vrchni pozice v kosi ??,
Prosim o rady a tipy
gonsa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gonsa »

Takze prinasim poznatky po jednodennim pouzivani skrine..

+
- Vedeni kabelu za deskou (konecne je ve skrini hezky"uklizeno")
- Jednoduche zapojeni predniho panelu (v minulosti jsem se u skrini setkaval s tim ze z nich vedlo milion dratku a byl nadlidksy ukol zapojit spravne dratky do pozic tomu urcenyh - navic dratky byly oznaceny jinak nez zapjeni predniho panelu v manualech desek) - tady je o primo prippraveno a staci opravdu jen zapojit - Za to velka chvala !!
- Pri instalaci skrine zadne ostre hrany (beru to jako + ,protoze to neni nekdy standart ani u drahsich skrini !)
- Pevna konstrukce, zadne vyklani skrine
- vzhled,material

-

- instalace mechanik (nevim nepochopil jsem ji, viz. vyse)
- malo mista mezi diskama a ventilatorem ve spodni casti skrine (clovek stravi trochu casu a ztrati nervy nez si usporada kabely tak aby nezadrhavaly o ventilator)
- Na tom ze jsem cetl nekolik recenzi kde bylo psano, ze je ticha, tak mi to tak nepripada,jediny rezim kdy to ujde je ten, kdyz mam vsechny ventilatory ztlumene na minimum
- Horni ventilator na skrini (vim, ze pro nekoho je to plus kvuli lepsimu chlazeni), jenze ja nemam rad prach a to je jedine misto kudma se tam prach ve velkem dostane ! (mohli dat na vyber misto te capiny,co k tomu dali, jeste kryt kterym bych otvor pro ventilator zadelal ) - Sice uvazuji ze si to zadelam ale cim ?wafixem ?
- Vysoke teploty ve skrini ! MB kolem 40,Grafika v klidu kolem 55,HDD kolem 40, od takove skrine bych cekal rozhodne lepsi teploty...Jedou mi vsechny 3 ventilatory, uvazuji o koupi jednoho,ktery by foukal primo na grafiku
- Delsi cas potrebny pro opravdu vyladeni vedeni kabelaze apod.
- Zadni zaslepky na pridavne karty jsou derkovane (zase moznost dostani se prachu do skrine)
gonsa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gonsa »

Opravdu nikdo nemate tento case a nevite jak se tam cpou aby se nevyklaly ??
harleymaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od harleymaster »

Zdravim ja tento case mam. Na mechaniku jsem nasrouboval ty kolejnice a zasunul. Sedi tam naprosto perfektne a nic nevykla. Mam ji ale az v druhem slotu, uplne nahore mam panel zalman a ten sedi taky perfektne. Jinak ty ventilatory jsou fakt hruza, na tech 600ot. to jeste je snesitelne ale na vice je radsi nepoustim :-D .
gonsa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gonsa »

JEzsii,ja sem vul,lama a ja nevim co jeste...nebudes mi verit,mozna to bylo tim ze jsem byl po pracovnim dnu,pak staveni PC a nakonmec usporadavani komponent v teto CASE (coz neni rozhodne jednoducha zalezitost - to mi urcite potvrdis)tak unaveny a slepy,ze jsem normalne na tech kolejnickach nevidel otvory pro sroubky !! :lol: :lol:
Po tom co si mi napsal jsem se znova nma kolejnicky podival a hle oni tam otvory byly :lol:
harleymaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

No jo stane se... :-D Potvrzuji ze usporadani neni jednoduche a je s tim celkem dost prace. S timto casem jsem ale naprosto spokojeny, akorat se chystam vymenit ty vetraky co tam jsou
gonsa
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od gonsa »

No ja zase chci koupit predni panel na regulaci otacek toho zadniho a horniho ventilatoru, nevyhovuje mi to v zadu na kejsu..Ale oni jsou spojene a bojim se ze kdyz vytrhnu ty draty tak je poskodim a pak uz zapojit nepujdou..Jak to mas ty poresene ?
harleymaster
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

No ja je mam tak jak byli, ale podle me na ty dratky potom das ten normalni konektor na vetraky a meli by fungovat normalne... Mne to prave nevadi ze to mam vzadu, protoze je na vic nepoustim, mam je na to minimum. Casem koupim nejaky jiny vetraky a ty normalne zapojim do predu do panelu zalman...
Odpovědět

Zpět na „Ostatní hardware“