Stolní DVD přehrávače

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Krevety
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Stolní DVD přehrávače

Příspěvek od Krevety »

Prosim poradte s koupi stolniho DVDcka nemam totalne sajnu co si mam vybrat a hlavne kde to kupit ...
Pozaduji :
aby to precetlo po me budouci palirne
viz. http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=12662
a dal uz nevim co bych od toho moc ocekavat, fakt sorry ale vubec nevim co je jeste dobre ... :oops:
Dik moc
NB: ---
PC: AMD Ryzen 7 5700X3D, AMD Radeon RX 6800, ASUS TUF GAMING X570-PLUS, 32GB DDR4-3600, Samsung 990 PRO 4TB, Samsung 960 PRO 2TB, Win10 x64 Pro
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Ještě by nebylo od věci napsat, jakou cenovou hladinu by sis představoval, jestli to má být pouze přehrávač nebo taky recorder a jestli to má mít harddisk. Trošku projeď netový obchody, ať se dostaneš do obrazu a pak to sem dopiš.
Bathory
Krevety
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krevety »

a kdepak se prodavaji :? :?
PC: AMD Ryzen 7 5700X3D, AMD Radeon RX 6800, ASUS TUF GAMING X570-PLUS, 32GB DDR4-3600, Samsung 990 PRO 4TB, Samsung 960 PRO 2TB, Win10 x64 Pro
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Spusť Google a tam zadej do toho malýho okýnka, co má vedle sebe tlačítko H L E D A T tyto dvě slova: STOLNÍ DVD.
Taky se o nich občas píše na CDR.CZ.

Odkazuju tě na tyhle obchody, protože se tam dozvíš, co to dnes všechno umí, technický popis atd. O ostatní už se postarají členového tohoto fóra a snad ti něco doporučí.
Naposledy upravil(a) Bathory dne sob 23. říj 2004, 17:57, celkem upraveno 1 x.
Bathory
Krevety
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krevety »

nj ja se koukal treba v alzasoftu a ceny tam sou ruznorody od 2 do 14k
asi by me stacil i obycejnej a vyhovovalo by mi jak to mely nektere ze to prehraje i film z cd divx to by bylo dobry :)
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

YELNATS-STANLEY píše:nj ja se koukal treba v alzasoftu a ceny tam sou ruznorody od 2 do 14k
asi by me stacil i obycejnej a vyhovovalo by mi jak to mely nektere ze to prehraje i film z cd divx to by bylo dobry :)
Proto jsem tě odkázal na obchody, musíš napřed vědět, co od toho očekáváš. Pořádně to projdi, pročti technický data a pak sem napiš, co zhruba by to mělo umět a nějaký cenový strop.

//Edit: taky se to trochu probíralo tady: http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?p=57243 , asi už jsem taky slepej ........ :huh:
Naposledy upravil(a) Bathory dne sob 12. čer 2004, 11:48, celkem upraveno 1 x.
Bathory
Krevety
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krevety »

mno zhruba
cteni dvd , cd apod., divx , mp3
o zvuk mi ani moc nejde stejne mam jen 2 velke bedny
ostatni veci sou pro me mene podstatne rozhoduje spise cena ... tak do 6k
Krevety
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krevety »

co byste rekli na tenhle ?

DVD přehrávač KiSS DP-450
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

Co takhle http://www.elko.cz/web/letaky/Technoson ... 0MP101.JPG

cena cca 4800,- vč. DPH

ještě douška, neočekávaj od toho zázraky, ne každej DivX to zkousne a s českejma titulka jsou fakt velký! problémy

myslím obecně všechny DVD/DivX přehrávače, ne jen tento konkrétní
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Krevety
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krevety »

http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=79016

pisou tu cz menu i cz titulky ... takze tomu mam rozumet jak :?
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

YELNATS-STANLEY píše:http://www.alfacomp.cz/php/zbozi.php?ak ... &zbo=79016

pisou tu cz menu i cz titulky ... takze tomu mam rozumet jak :?
CZ menu znamená, že s tebou bude přehrávač komunikovat v českém jazyce, je to stejný jako u televizí. To, že to má podporu titulků ještě neznamená, že to zvládne každý formát, je jich spousta a jak už napsal kolega pavel.minarik, jsou s tím někdy dost velký problémy. To se týká jen DivX, pokud budeš mít na DVD film s titulkama, tak je samozřejmě zapneš v menu toho filmu a půjde to bez problémů.
Bathory
Krevety
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krevety »

mno a jak nactu ty titulky ... pujde to aspon bez hacku treba s tim ze se mi tam budou zobrazovat klikihaky misto ceskych symbolu ?
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

YELNATS-STANLEY píše:mno a jak nactu ty titulky ... pujde to aspon bez hacku treba s tim ze se mi tam budou zobrazovat klikihaky misto ceskych symbolu ?
To už to máš doma, že se ptáš jak nastavit titulky? Jestli jo, tak si pročti manuál, pokud jsi to nekoupil u Větnamců, měl bys ho tam mít ............ :oha:

Proč sem dáváš dotazy ohledně věcí, se kterými ještě ani problém nemáš. Chtělo by to trochu vlastní iniciativy, rádi ti poradíme, ale zase nepřeháněj! :sly:
Bathory
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

Nějaký ty DVD přehrávače už jsme koupili a můžu ti doporučit jedině snad aby to četlo + i - jinak to stojí za ho*no. Ten KISS se mi dost zamlouvá, bejt tebou beru ho
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
Culfy
Nováček
Nováček

Příspěvek od Culfy »

Budu si teď kupovat PHILIPS DVD630 je fakt skvělej. Ve STEREUVIDEU vyšla recenze asi na 18DVD přehrávačů a ten philips byl vítěz testu co se týče kvality obrazu, zvuku, ovládání, čte DVD+-(R/RW), DivX,Xvid má progressivescan DD5.1 a DTS dekodér a navíc se dá u něho jednoduše upgradovat firmware (jen ho vypálíš na CD a strčíš ho tam a hotovo) ten test vyhrál on a jěště jeden Marantz, ale ten vtip spočívá v tom, že ten Marantz stojí asi 20 000 a ten philips 4500. Takže u mě jasná volba ale záleží na tobě co si vybereš.
Krevety
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krevety »

tak to kup a napis jak je na tom ... hlavne me zajima DivX a XviD + jak na tom chalaji titulky :D
Culfy
Nováček
Nováček

Příspěvek od Culfy »

Titulky přehraje, ale s češtinou si neporadí ZATIM. Tuhle mašinu totiž chtěli uvíst jako novinku dost rychle a firmware je ktomu zatim moc nevivinutej nicméně se pracuje stále na novích a novích verzích takže to je jen otázkou času. A jak sem psal je upgrade firmware dost jednoduchej takze v tom nebude takovej problém. :roll:
Culfy
Nováček
Nováček

Příspěvek od Culfy »

Tak už ho mám je fakt sqelej. Obraz je výbornej a zvuk taky. A že mám na čem poslouchat. Žádný šitovský repráky z instantních domacích kin za tři tisíce nebo tak. Co mě překvapilo tak i docela pěknej obraz u DivX a to sem měl některý filmy opravdu na hranici snesitelnosti. Menu je dobrý a je tam toho dost k nastavení. Jen neumí český titulky, ale to se má vyřešit budoucí verzí firmwaru na www.p4c.philips.com. Jestli nevíš kam strčit 4500 tak je to jasná volba.
Krevety
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Krevety »

jak to zobrazuje ceske znaky v titulcich ?
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

hej to by mě taky zajímalo, 4.5 kKč už nejsou takový love, docela bych do toho šel, ikdyž bych si počkal na ten firmware
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“