Nakup 17 moniotru :)

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Mrkvac
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Nakup 17 moniotru :)

Příspěvek od Mrkvac »

Co rikate na tento monitor :: Hyundai ImageQuest Q770 stříbrný - 17"::: je dobry ? co byste na nem vytkli. diky

link>>http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=22743<<<<
AMD Athlon 2100+ FIC KT400 768 MB DDR 333 (Mhz) HIS Excalibur 9600 pro 160 GB Seagate Barracuda 8 MB CD-ROM samsung Win XP Profi SB live 5.1 Hercules XPS 2.1
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

mam Q910 (to samy akorat ve vetsim) a je to suxxxxx... piska, ma moire, vadny bod, tmavy, smazal jsem mu eepromku... (opravdu jednoduche :evil: )... silene odlesky diky 2 vrstvam, NENI!!!! plochy... grrrr... suxxxx

ted uz bych koupil jenom a pouze 17" LCD, ale na to asi nejsou finance, ze...

jo a abych nezapomnel.... cena odpovida kvalite a u monitoru to plati DVOJNASOB
Mrkvac
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrkvac »

Heh tak to je husty a jakou bys mi doporucil 17 monitor na LCD fakt nemam money a hlavne potrebuju moniotr na hry a na filmy diky.
AMD Athlon 2100+ FIC KT400 768 MB DDR 333 (Mhz) HIS Excalibur 9600 pro 160 GB Seagate Barracuda 8 MB CD-ROM samsung Win XP Profi SB live 5.1 Hercules XPS 2.1
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Jak psal ICE - ohledne tohodle Hyundaie uz jsme se tu parkrat schodli.... Je to fakt docela hrůůůza. Spousta lidi po nem skočila, kvuli "super" designu... ale to je asi vse co nabízí. Suxxxx. Nejlepsí jsou odrazy obrazu v rohu. Vražda....

Kdyz už CRT sahnul bych po 757DFX od Samsungu (dnes nahrazen radou 797DF)... Ale i na tyhle monitory si tu par lidi stezovalo :roll: Proste CRT jako takovy je hodne o náhode, sam bych mohl vypravet :D
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Mrkvac
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrkvac »

Takze jakej je asi nejlepsi 17 monitor kterej se to zdal nejlepsi a jakej se ti nejvic zalibil moc dik a popripade link kde sou moniotry napr. ty samsungy jeste jednou diky.
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Řeším to samé.
Diskuze ohledně Samsungu 755DFX je zde:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php? ... highlight=
Zombux poznamenává k 757DFX něco zde:
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=11165

U mě osobně to zatím vypadá na ADI P755, dnes se asi pojedu podívat ke kámošovi, jak vypadá obraz, možnosti zvýšení jasu a kontrastu a stabilita geometrie, doufám, že ADIna obstojí, protože pak bych už kuwa opravdu nevěděl co koupit, potřebuju to objednat zítra.
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

levny CRT neobstoji zadny... sry, ale na kazdym neco najdes...
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

ICE píše:levny CRT neobstoji zadny... sry, ale na kazdym neco najdes...
je to tak, osobně jsem si oblíbil Sony Trinitron - že si tam většinou nic nenajdu, ale LCD je LCD a když si chceš koupit 17" monitor tak to je to samý jako 15" LCD a to fakt tak drahý už není, do 11kKč se vleze
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
Mrkvac
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mrkvac »

No jo ale ja na LCD nemam a navic to LCD neni nahry a ja potrebuju kvalitni CRT na hry a na filmy tak mi prosim reknete jakej byste si koupili na mem miste ( CRT ) diky ja vubec nevim co mam koupit.
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Mrkvac píše:No jo ale ja na LCD nemam a navic to LCD neni nahry a ja potrebuju kvalitni CRT na hry a na filmy tak mi prosim reknete jakej byste si koupili na mem miste ( CRT ) diky ja vubec nevim co mam koupit.
me se zdaly po zbeznym shlidnuti slusny ty samsungy, ovsem podle slezmana a brogga sou taky spatny... (jak je posloucham tak jeste horsi jak hyudaie..) jeste bych pockal co slezman napise o tech ADI, ale jak je znam, tak je to taky trosku kusova zalezitost...

jen k tvemu argumentu ze lcd neni na hry... zijes v minulym stoleti ne? ja na filmy cumim casto na snad 2 roky starym 17" LCD analog Hansolu co ma odezvu 25ms a je to totalne v pohode... hrama sem to moc netrapil (G400 jako grafika).. kazda kvalitni 15" LCD s odezvou kolem 16ms je dneska na hry v poho...
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

ADI nebrat - nidky jsem neviděl šílenější moaré, bylo to tak hrozný, že to úplně rušilo
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

pavel.minarik píše:ADI nebrat - nidky jsem neviděl šílenější moaré, bylo to tak hrozný, že to úplně rušilo
Náhodou mám ADI P750 a naprostá spokojenost :wink:
The Kingdom Of Khandaras Has Fallen Into Chaos
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Luke píše:Náhodou mám ADI P750 a naprostá spokojenost :wink:
samozřejmě může být, netvrdím, že všechny jsou špatný, jen to, že všechny co jsem měl v prackách stály za ty love docela za prd, chvilkama jsem si říkal zlatý starý dobrý AOC :oops:
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

pavel.minarik píše:samozřejmě může být, netvrdím, že všechny jsou špatný, jen to, že všechny co jsem měl v prackách stály za ty love docela za prd, chvilkama jsem si říkal zlatý starý dobrý AOC :oops:
DIvný, koukal jsem na tu P755 a má horší parametry, než má stará P750 :o
Necromancer - From the steamy recesses of the southern swamps comes a figure cloaked in mystery...
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

ono to teď může být všechno jinak, protože od té zkušenosti (cca 2 roky zpátky), jsem se ADInám vyhýbal obloukem
Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

no asi to bude jinak, koupil jsem ADI P755 a jsem spokojen. Rozhodně porazila ten Samsung 755DFX, obraz je krásně jasný a všude čistý, lze nalézt mírné nerovnosti na obrysech, ale upravil jsem ke spokojenosti.
Sentenced
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sentenced »

Slezman(CZE) píše:no asi to bude jinak, koupil jsem ADI P755 a jsem spokojen. Rozhodně porazila ten Samsung 755DFX, obraz je krásně jasný a všude čistý, lze nalézt mírné nerovnosti na obrysech, ale upravil jsem ke spokojenosti.
Ono je to opravdu hodne o kusu... Se Samsungama jsem vetsinou spokojenej, ale par totalne zmršenych kusu jsem taky videl. Kdyz jsem asi pred pul rokem zkusmo prodaval ADInu (moji oblibenou značku z "mládí") byl sem sklamanej a obraz me dost prekvapil (ve špatnym slova smyslu).... U CRT si človek proste nevybere. Verim, že tady ten model vychvalis zejtra si ho koupi nekdo jinej a bude se divit co za rozostrenej bastl si domu prinesl :)
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään

Slezman
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Slezman »

Sentenced píše:Verim, že tady ten model vychvalis zejtra si ho koupi nekdo jinej a bude se divit co za rozostrenej bastl si domu prinesl :)
To je fakt, jenomže jak potom poradit? :) Včera jsem viděl 2 dobrý kusy toho monitoru a třetí může být shit. Jsem rád, že se mi to povedlo a už bych volit mezi 17kama CRT nechtěl.
Luke
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Luke »

Slezman(CZE) píše:To je fakt, jenomže jak potom poradit? :) Včera jsem viděl 2 dobrý kusy toho monitoru a třetí může být shit. Jsem rád, že se mi to povedlo a už bych volit mezi 17kama CRT nechtěl.
Jj, dnes se už vyplatí přejít na 17" LCD. A třeba od ADI :)
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Butch »

No hlavně ne levný 15" LCD od ADI....na analog jsou skoro nepoužitelný.
je dost vidět v pozadí mihotání...
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“