Nedávno jsem si koupil konečně novou grafárnu MSI GeForceFX 5900XT VTD-128MB VIVO. Protože je doporučenej 350W zdroj, všechno jsem odpojil (krom prim. HDD,MB a modemu). Hodil jsem jí do komplu, napojil na zdroj a v pohodě. Hry, winXP, prostě v poho. Asi po tejdnu jsem ale zapnul komp a nic. Nejdřív mi to napsalo na obrazovku „Checking NVRAM..“ a dál se nic nedělo. Po druhym zapnutí už nenaběhlo vůbec nic. Hodil jsem tam starou grafiku, ale furt nic. Tak jsem vymazal CMOSku, nastavil FSB na 133MHz a zase naběhl v poho. Tak jsem tam zas hodil tu novou a ta taky v pohodě. Zase pár hodin běžela, ale…Když jsem komp odpojil od sítě (ze zdi) a pak zase zapnul, už nenaběhla. Tak jsem vymazal zase CMOSku a nastavil v BIOSu FSB na normálních 133MHz a nic. Komp nenaběhl. Tak jsem jí vymazal znova a nenastavoval jsem v BIOSu nic (FSB po vymazání standardně na 100MHz – takt na 1800+ ?***MHz?. A ejhle – nastartoval v pohodě. Resetoval jsem tedy komp a nastavil FSB na těch 133MHz. A zase niiic. Do píííí*i. Už mě to se*e. S tou starou grafikou běhá v pohodě i na těch 133MHz a jen co jí vyměnim za novou – nic!!! Mam sice 250W noname zdroj, ale jak to že nejdřív běhala v pohodě a teď nic. A taky že nejdřív nefachala po odpojení zdroje a teď už jenom na 100MHz FSB. Zkoušel jsem i jinej 300W noname zdroj a všechny jeho konektory – no change.
Že by reklamace???
PLEASE HEEEEEEEEEELP
PS: SORRY ze ten sloh, ale kratší to nešlo