>>> DOOM3 na Xabre200 <<<
Moderátoři: morke, Walker1134
- Lisp
- Začátečník
>>> DOOM3 na Xabre200 <<<
:: OSX ::
- zombux
- Odborník PCT
- random
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Mican
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Mican
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Takže jsem vyzkoušel Dooma 3 na Xabre 400 a můžu potvrdit že chodí! Protože je moje testovací konfigurace poněkud podměrečná (B v signatuře) a ve výkonu procesoru papírově nesplňuje ani minimální požadavky hry (chtějí P4/1500MHz, což ale o moc rychlejší než 1333.33 MHz tuleň nebude), hrál jsem pro jistotu na "Low quality", 640x480 a se všemi advanced efekty vypnutými. Framerate dost kolísal a i když jsem to ničím neměřil, odhaduju to na 20FPS v těch "nejnáročnějších scénách tréningového levelu". S rychlejším CPU bych se tedy s Xabre nebál ani bojových scén, pořád by to mělo mít rychlost dostatečnou pro úspěšný boj. Mezi námi, ono stejně nevidíte na co vlastně střílíte, takže tam na nějakém framerate ani moc nesejde .
Takhle vypadá D3 na Xabre:
A takhle vypadá na ATi (jen pro ilustraci, ty rozdíly v grafice jsou v podstatě minimální):
Takhle vypadá D3 na Xabre:
A takhle vypadá na ATi (jen pro ilustraci, ty rozdíly v grafice jsou v podstatě minimální):
i7-920, Gf 8800GTS, 6GB RAMěti, hodně disků, videokarta, joypad, Nintendo DSi, Nintendo Wii, XBox360.
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý
- Sentenced
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
- Mican
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Ne. Na ATi byla na druhý nejlepší a na Xabre na nejhorší. Neměl jsem moc čas to testovat, určitě to ale prozkouším důkladněji.Sentenced píše:kvalita je nastavena pri tvoreni tech screenu na obou mašinach stejne ?
i7-920, Gf 8800GTS, 6GB RAMěti, hodně disků, videokarta, joypad, Nintendo DSi, Nintendo Wii, XBox360.
- Sentenced
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
- Mican
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Nastavil jsem to stejně a obrázek vyměnil. Pořád to na Xabre vypadá hůř (hlavně je to oproti ATi tmavší, jakoby ty lampy nedosvítily tak daleko), ale teď už opravdu ne o tolik. V tomhle nastavení to má ale tak 2FPS, takže by to nikdo soudný hrát nemohlSentenced píše:TAk to je potom srovnaní o ničem
Jestli budes mit chvili, tak postni screen pri uplne stejnym nastavení kvality. Celkem me zajima jak to bude vypadat.
- Sentenced
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
- XPM
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- random
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý
- Coololooser
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Mican
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
No počkej, HW T&L jednotku měla naposledy GF4MX, ATi R7500 a SiS 315, od té doby byla zrušena a její funkce nahradily Vertex shadery. Vyčítat teda Xabre že nemá HW T&L je nefér a já jsem smutný z tvého přístupuDr Meduza píše:podporuje nebo "podporuje" ?
gdyt to nema ani HW T&L jednotku
Vertex shader u Xabre nemá nějaké funkce požadované specifikacemi DX 8.1 (základní DX8 je nepožadoval a teprve kvůli tlakům ze strany nVidie vzniklo DX8.1, aby mohli využít všechno co nacpali do GF3), takže se něco z toho musí emulovat softwarově. Za tyhle zmatky SiS nemůže a vypořádal se s tím celkem se ctí - všechny testy DX8.1 proběhnou v pořádku a ani aplikace nepoznají, že by něco nebylo v pořádku.
BTW ta ruka je fakt nějaká divná, zkusím to ještě nějak poladit.
- random
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Bump maping..., ale nema vela spolocneho s T&L ........!
Je vsak pravda ze dost vela funkcii je Xabre emulovanych cez CPU ..... na tu dobu to vsak bola celkom slusna karta za malo penazi ..... ( skoda len rozhodne nie dokonale ovladace..... )
Je vsak pravda ze dost vela funkcii je Xabre emulovanych cez CPU ..... na tu dobu to vsak bola celkom slusna karta za malo penazi ..... ( skoda len rozhodne nie dokonale ovladace..... )
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- Dr Meduza
- Mírně pokročilý
- Irenka
- Nováček
-
- Coololooser
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele: