Power Calibration Error II.

Vše o CD-R/RW, DVD±R/RW, Blu-ray, HD DVD, ZIP, FDD a dalších.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
.exe
Začátečník
Začátečník

Power Calibration Error II.

Příspěvek od .exe »

Při vypalování na DVD-R mě to po chvíli napíše "power calibration error" jak při pálení 4x tak i 2x. Zkoušel jsem média Multidisc a pálidla NEC 1304A a Pioneer 104. Pálil jsem film kterej měl 600MB normálně z HDD v Neru.Nevíte někdo co s tim?Dík
KuKla

Příspěvek od KuKla »

jiný media... :(
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

nizsi rychlost vypalovani nebo vycistit mechaniku...
Jelinek Petr
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jelinek Petr »

Měl jsem stejné potíže s uplně novou Sony DRU510 , s medii Multidisk a Princo , což je stejný výrobce . Použil jsem Verbatiny a potíže se neobjevily . Chce to kvalitnější media . Opakuje se to , co bylo s prvními CD . Docela se mi osvedčili Emgetony .
g-m.name
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od g-m.name »

tak presne toto sa mi stalo vcera na napalde MSI DR8-A. problem je ale v tom, ze som nepouzil ziadne shitove multidisky ale DVD Traxdata. a tom som sa teda fakt nasral. je to mediom aleboje problem este niekde inde? poradte, please :?
random
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od random »

Minuli tyzden mi prisla cela seria medii Traxdata ktore nesli napalovat :( ( doteraz som snimi tiez nemal nejake problemi.... ) ....... takze moze to byt aj vtom .......... ( pital som sa vo velkosklade ze ich bez problemu reklamuju.... :) )
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

tohle se mi stalo jednou s krabičkou Verbatim Datalife (non-Plus) - Power Calibration Error, mechanika půlku médií vůbec nechtěla.
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
jajapv
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jajapv »

Já měl ten samý problém na Teac W58D (Pioneer A07) s balíkem Princo DVD-R 4x na Teac W58G (Lite On) to jelo ale třetina chybná.
AMD X2 6000,Asus M2N-E,DDR Adata Extreme 2x2GB 800MHz 4-4-4-12,ATI SAPHIRE 4850 512MB,Hitachi SATA II 250Gb,WD SAII 640Gb,Asus 2014BLT,Optiarc 7173S,Win 7 Professionall 64bit,Canon MP610,Logitech set MX4200laser,CANON EOS 400D
Bathory
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bathory »

Každý médium má u svého středu vyhrazenou část na kalibraci laseru, proto hlášení power calibration error. Pokud nemá mechanika zaprášeno, tak to bude médiama. To kalibrování by mělo jít vypnout a alespoň tak máte šanci na vypálení. Médium když tak vyhodíte tak jako tak.
Bathory
Fery
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Vypnutí kalibrace

Příspěvek od Fery »

Ale kde se ta bestie dá vypnout ?
Já mám stejnej problém s DVD-R Verbatim i TDK.
Někdy se mi médiu chytí třeba na pátek pokus.
Dík
Fery
Odpovědět

Zpět na „Optická, výměnná a jiná zařízení“