Co je to OEM u vypalovaček?
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- rakab
- Začátečník

Co je to OEM u vypalovaček?
Prosím chtěl bych si koupit DVD vypalovačku SONY DWD-22A OEM.Nevím přesně co to znamená.Stojí totiž 2307Kč a to se mi zdá na SONY málo.Recenze ještě nikde nejsou a tak mám strach abych nekoupil nejaký šunt pouze se značkou SONY.
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

Re: Co je to OEM u vypalovaček?
Sony nekupuj. Pokud se nemýlím, je to stejně nějakej lite-on akorát s tímhle logem. Pokud se pletu, vyveďte mě z omylu 
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
OEM znamená, že dostaneš mechaniku v igelitovým pytlíku, bez software, kabelů atd., prostě holá mechanika.
SONY DWD-22A je OEM SONY DRU-710A. SONY DRU-710A zase koupíš pouze v krabici, se softwarem, kabely, šroubky atd.
No, všechno je to LITE ON SOHW-1633S, takže nám zase akorád dělaj bordel v označení.
SONY DWD-22A je OEM SONY DRU-710A. SONY DRU-710A zase koupíš pouze v krabici, se softwarem, kabely, šroubky atd.
No, všechno je to LITE ON SOHW-1633S, takže nám zase akorád dělaj bordel v označení.
Bathory
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nie....... aj ked samozrejme niektore kusi sa podaria uplne super...., ale stale je cca. 30%+ reklamacii Lite-on sa proste stale nezaprie..., aj ked kvalita sa oproti minulosti snacne zlepsila....... ( naviac dost mechanik postupne prestane citat, zacne dost hucat, maju problemi s palenim...... )... radcej kup nejaku stabilnu mechaniku, napr. LG, Nec.... ( mechaniky chodia dosbre aj v dlhsom casovom horizonte, aj ked v rychlich testoch ich vlastnosti nevyzeraju az tak lakavo.... )
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- rakab
- Začátečník

Řídím se hodně podle testů na www.cdr.cz a tam jsem se dočetl že NEC má problémi s poškozenými DVD nedokáže je tak dobře opravit.Chci si pro sebe občas vypálit film z digi. kamery a film od kamaráda.Nehodlám pálit 10 kousků deně a proto do toho nechci moc vrážet ale díky tak do té sonky nepůjdu.Jo a dík za odpověď co je to OEM. 
Prosím o link na nějaké další weby kde testujou mechaniky?Já znám jen ten cdr.cz máte něco takového na slovensku?
Prosím o link na nějaké další weby kde testujou mechaniky?Já znám jen ten cdr.cz máte něco takového na slovensku?
- CROSS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
random píše:Nie....... aj ked samozrejme niektore kusi sa podaria uplne super...., ale stale je cca. 30%+ reklamacii Lite-on sa proste stale nezaprie..., aj ked kvalita sa oproti minulosti snacne zlepsila....... ( naviac dost mechanik postupne prestane citat, zacne dost hucat, maju problemi s palenim...... )... radcej kup nejaku stabilnu mechaniku, napr. LG, Nec.... ( mechaniky chodia dosbre aj v dlhsom casovom horizonte, aj ked v rychlich testoch ich vlastnosti nevyzeraju az tak lakavo.... )
Nech bejt! LiteOn je podlě me dobrá značka. Mrkni třeba kolik problémů tady lidi řeší s "geniálními" LG mechanikami. Mám LiteOn DVDRWSOHW 832S a jsem navýsost "spokojenej parchant".
Konfiguraci sem nikdy psát nebudu, protože může být každému ukradená! CROSS(cze)
- rakab
- Začátečník

- Bathory
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- CROSS
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- rakab
- Začátečník