http://o.v.e.r.clockers.at/showthread.p ... st1698129¨
http://www.blep.net/hl2stutter/
//Sent - dočasne jako dulezite
Moderátor: Baneshee

zklamu te , ale tohle se stava i lidem co maj orig ale hlavne steam verziR2D2 píše:jo tohle se stalo všem co maji warez verzi
Kód: Vybrat vše
ai_norebuildgraph "1"
ai_disable "0" 
Dík, už to jede.cool.user píše:zklamu te , ale tohle se stava i lidem co maj orig ale hlavne steam verziR2D2 píše:jo tohle se stalo všem co maji warez verzi
k problemu, jdi do slozky s half lifem2 a tam mas sluzko hl2 a vni slozku cfg, tam zkopiruj jeden z libovolnych souboru cfg (treba config.cfg) a prejmenuj na autoexec.cfg . pak edituj v texotvem editoru a vse smaz (v autoexec.cfg, config.cfg nech bejt!!!!) a vloz tam tototot vseKód: Vybrat vše
ai_norebuildgraph "1" ai_disable "0"

cool.user píše:zklamu te , ale tohle se stava i lidem co maj orig ale hlavne steam verziR2D2 píše:jo tohle se stalo všem co maji warez verzi
k problemu, jdi do slozky s half lifem2 a tam mas sluzko hl2 a vni slozku cfg, tam zkopiruj jeden z libovolnych souboru cfg (treba config.cfg) a prejmenuj na autoexec.cfg . pak edituj v texotvem editoru a vse smaz (v autoexec.cfg, config.cfg nech bejt!!!!) a vloz tam tototot vseKód: Vybrat vše
ai_norebuildgraph "1" ai_disable "0"

vypnout uplne hru a pak znova najet...taky se mi to stalo, pak už tam vlezlaNidzo píše:Mam bohuzel problem spojeny s A.I disable - kdyz v 5 misi tak zenska mi otevre vytah, tak do nej nenaleze at delam co delam![]()
Dokonce se stane nesmrtelnou - tedy spise prustrelnou
Zkousel sem naloadovat znova hru a nic. Nevite co s tim, me se to reinstalovat nechce

Jistě, že se to stane komukolivDIVAD píše:mam origos a stalo se me to! tak me to vysvetli,plsR2D2 píše:jo tohle se stalo všem co maji warez verzi

Tiež sa mi to stalo. A nepomohlo nič. Ani reštart hry, ani iný save. Stiahol som si trailer a túto misiu som musel, bohužiaľ, preskočiť...Slezman(CZE) píše:vypnout uplne hru a pak znova najet...taky se mi to stalo, pak už tam vlezlaNidzo píše:Mam bohuzel problem spojeny s A.I disable - kdyz v 5 misi tak zenska mi otevre vytah, tak do nej nenaleze at delam co delam![]()
Dokonce se stane nesmrtelnou - tedy spise prustrelnou
Zkousel sem naloadovat znova hru a nic. Nevite co s tim, me se to reinstalovat nechce
poud nebude fungovat tvuj save, zkus ten autosave (zas po vypunutí a zapnutí hry)

Řeší se to tadyJackiii píše:Mam obdobny problemvazne nevite co s tim? ani save ani restart nepomaha...
![]()
Kde najdu ten trailer na preskoceni mise?