Winamp - donucení číst jako první ID3v1 tag?? Jak?

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
Odpovědět
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Winamp - donucení číst jako první ID3v1 tag?? Jak?

Příspěvek od Skodik »

Zdravim,
mam Winamp 5.04 a potrebuji ho donutit, aby cetl ID3v1 TAG. Jak na to? Vzdycky mi to cte ID3v2 kde jsou vyplnene nejake blbosti a ID3v1 mam vyplnene v poradku...

Nebo existuje nejakej program na prekonvertovani do ID3v2? Je to pro stovky MP3, takze rucne fakt ne! A navic jsou MP3 rozdelene podle skupin do slozek, takze prochazet kazdou slozku zvlast a menit se mi taky ndchce. Tedy neco co zvladne vcetne podslozek apod
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

tohle je to co potřebuješ http://xdev.narod.ru/index_e.htm

umí to dávkový konverze, zpracování podadresářů, přejmenování souborů... akorát bacha, v týhle verzi jsem objevil jeden nepříjemnej bug, občas se špatně ukládá tag v prvním souboru v seznamu :!: jinak je to dokonalej prográmek ;-) testni a uvidíš
ignorelist: kremrole a dezoláti
Skodik
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skodik »

Super, fakt bezva!! Tohle je fakt vychytavka. A jeste v CZ! :-D

BTW: PCT me cim dal vice prekvapuje, jak rychle se tu problem vyresi. Na jinych 4ech pomalu musim premlouvat k odpovedi a stejnak nic. A tady rychle a precizne!
Káva, mlýnky na kávu, moka konvice https://www.gourmetkava.cz
howard
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od howard »

Tedy koukam, ze na ocguru se toto "resilo" nekolik tydnu a nic z toho nebylo a tady je to vyresene hned.
Naposledy upravil(a) howard dne čtv 2. pro 2004, 08:24, celkem upraveno 1 x.
Action stations, action stations. Set condition one throughout the ship. This is not a drill.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

no problemo. když něco nebudeš vědět, napiš to sem. mám s tím programem docela bohatý zkušenosti :)

doporučuju nastavit zápis všech tagů (Complete), je to nejjistější řešení, pak není třeba řešit nějaký problémy s vzájemnou nekompatibilitou. poslední verze 4.9 podporuje kromě ID3v1/2/Vorbis ještě APE (nevím k čemu to je dobrý :oops: ), a super featurka je i přejmenovávání. o dávkovým zpracování nemá cenu mluvit, kvůli tomu je Tagscanner dělanej. doporučuju si vyhrát s nastavením vzorců, např. %D do Album a %U do Artist (samo, záleží na tom jak máš organizovanou muziku na disku, mě se u velkýho počtu alb a souborů vyplatil systém Artist\Album\Track - Title, dobře se to spravuje a programy to korektně čtou a řadí.

říkám ještě jednou, bacha při tagování, tahle verze občas úplně špatně otaguje první soubor ve výběru (v TAG Editoru) a nemusíš si toho všimnout. starší 4.8 tohle nedělaly :? musim napsat autorovi
ignorelist: kremrole a dezoláti
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

[smallOT] OCGuru poslední dobou hard suxx.. a tady jsou mnohem vic v pohodě lidi [/smallOT]

-EDIT-
vlastně aby to nebylo OT -> mam hw mp3 přehrávač, soubory tam jsou sorted by filename, o to nejde, ale já tam dávám soubory, který jsou na začátku pojmenovaný číslem nebo třeba až názvem singlu.. a potřeboval bych (jsou jich stovky) aby soubory přejmenovalo ve vzoru "artist - title.mp3" z ID3 tagu (pro přehlednost, jak jinak) to tenhle prográmek taky umí..?
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“