Superlock 6800 ?

Grafické karty s libovolným GPU firmy nVidia (např. Riva, GeForce).

Moderátoři: Walker1134, Wilik

Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Superlock 6800 ?

Příspěvek od Shit »

http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=22165
K!ll3r píše:presne jak jsem avizoval :) , to ze nejde odemknout neni jeste vrchol , mel jsem par kusu leadteku kde nejde ani OC :o , proste zablokobane v biosu kterej samo nejde upravit , to je teprve lol
:( :( Asi zlatý starší kousky :oops:
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

jj je to tak nasel jsem jen utiliktu na leadtek ktera to dokaze jmenuje se winfox , vsechny nove karty jsou ZAMCENE A NEJDOU OC :!:
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Já jsem se teď kámošovi snažil odemknout a taktovat jednu měsíc starou V9999/TD a nešlo to. Respektive šlo, ale ty zbylý čtyři pipky byly vadný a jádro ani paměti nešly zvednout ani o 5 MHz... Koukal jsem na to jak puk...
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

asi vidim jako nutnost neco sepsat ! dejte mi cas udelam vam vylet do 6800 :wink:
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

takze jak jsem jiz avizoval par tydnu predem (moc lidi me neposlouchalo jak jsem si vsim :sad: ), protoze uz jsem to resil s nekolika userama z tohoto fora a nebavi me to dokola psat, rozhodl jsem se to dat sem

nove 6800 nejdou ani odemknout ale v nekterych pripadech nejde ani OC, firma NV zacala zamykat na tvrdo biosy takze neni mozny mozny zasah a to ani taktovat pres bios (jen v nekterych pripadech), dale se mi jiz do stalo do ruky par dalsich karet kde NV pokrocila o krok dal to jest nejde jak odemknout pipelines tak nejde ani OC pres bios a dokonce pres SW,zadny dostupny software vam nezobrazi ani takty a proste stim nehnete , takze rivatuner a powerstrip atd proste muzete smazat, ted nekdo namitne ze je reseni nahrat novy bios, ale ejhle zkuste si to a co zijistite?zadny dostupny software jako nvflash ci dalsi podobne jako winflash nebo jak se tomu nadava , nedokaze flashnout bios a proc?odpoved jednoducha GPU mismatched. Jedni borci z ruska uz resi HW mod (neco jako pajka + r9500 vsak vzpominate) , avsak NV pokracuje dal a jak to vypada bude i HW lock , takze 6800+OC+unlock jiz nebude...
Tommi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommi »

skuste niekto komu nejde OC aktivovat COOLBYTES, alebo pretaktovat softwarovo (aj ked silne pochybujem ze to pojde ale co ked nahodou) lebo mne to pomohlo povodne ani rivatuner ani powerstrip s tym nevedel pohnut
http://www.overclockers.com.au/files/CoolBits.reg
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

Tommi píše:skuste niekto komu nejde OC aktivovat COOLBYTES, alebo pretaktovat softwarovo (aj ked silne pochybujem ze to pojde ale co ked nahodou) lebo mne to pomohlo povodne ani rivatuner ani powerstrip s tym nevedel pohnut
jak jsem psal po ICQ , coolbytes nejde aktivovat zalezi jakou mas verzi LOCKU , ale jak sme se bavili ty mas tu prechodnou takze tobe by to mozba mohlo jit :wink:
Tommi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommi »

K!ll3r píše:
Tommi píše:skuste niekto komu nejde OC aktivovat COOLBYTES, alebo pretaktovat softwarovo (aj ked silne pochybujem ze to pojde ale co ked nahodou) lebo mne to pomohlo povodne ani rivatuner ani powerstrip s tym nevedel pohnut
jak jsem psal po ICQ , coolbytes nejde aktivovat zalezi jakou mas verzi LOCKU , ale jak sme se bavili ty mas tu prechodnou takze tobe by to mozba mohlo jit :wink:
ja viem :)
ale to bolo pre tych co maju mozno tiez niejaku prechodnu verziu
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

K!ll3r píše:
třeba mně to aktivovat jde a dokonce to i funguje :-D co to znamená přechodná verze locku?
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

ne mel jsem v ruce vic verzi , nejprve ze jdou ulnock i OC to nazivam ja prvni verze , druha verze je ta co jde taktovat pres coolbytes , ale nejde pres zbytek SW a jde flashnout novy bios,treti verze to sami jako druha akorat nejde flash,ctvrta verze totalni lock nejde nic :wink:
Firefighter30
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Firefighter30 »

chtěl jsem se jen zeptat, zda ten problém s unlockem se týká jen verzí LE nebo ceké řady 6800 jako takové????
Tommi
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tommi »

Firefighter30 píše:chtěl jsem se jen zeptat, zda ten problém s unlockem se týká jen verzí LE nebo ceké řady 6800 jako takové????
6800LE a 6800NU tyka sa urcite aj ostatnych verzii ale zakaznikovi to moze byt ukradnute kedze tie pipky tam uz su odomknute
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

Firefighter30 píše:chtěl jsem se jen zeptat, zda ten problém s unlockem se týká jen verzí LE nebo ceké řady 6800 jako takové????
presne jak pise Tommi , 6800le a 6800 se to tyka dost protoze maj lock pipky , GT a U maj 16 pipek takze tam je to celkem jedno , horsi bude jestli bude i u GT OC lock...
Boin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Boin »

Tak jak to tady čtu, tak se mi zdá že si Nvidie natropila docela dost problémů a nahrává ATI k vyšším ziskům :) ...je to docela škoda, doufám že ATI bude rozumnější :(
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

sohlasim....teď dyž je na scéně 6600GT tak 6800Le pokud má takovejto lock tak naprosto ztrácí význam..... :(
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

6800le nema v zadnem pripade cenu... , obzvlast ted po locku
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

dúfam že tento lock nedajú aj na 6600, inak ma môžu :devil: :box: :stupid2:
hajzlíci :evil:
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

eraser007 píše:dúfam že tento lock nedajú aj na 6600, inak ma môžu :devil: :box: :stupid2:
si piš, že tam bude dřív nebo později....přece si nebude nvidia podkopávat řadu 6800.
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

eraser007 píše:dúfam že tento lock nedajú aj na 6600, inak ma môžu :devil: :box: :stupid2:
ne tam nemá takovej význam jako na 6800LE z 8000,- uděláš 15 000,- na 6600 je to zbytečný... teda doufejme že si jí NV nevšimne :lol:
Meridius
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Meridius »

Kolega předpokládám myslel obavu, že bude zamezeno i taktování 6600 (GT), víš? :) Ani bych se nedivil. V této konstalaci totiž 6600 dává nejnižším modelům 6800 pěkně na prdel.
Odpovědět

Zpět na „NVIDIA grafické karty“