Asi zlatý starší kouskyK!ll3r píše:presne jak jsem avizoval , to ze nejde odemknout neni jeste vrchol , mel jsem par kusu leadteku kde nejde ani OC , proste zablokobane v biosu kterej samo nejde upravit , to je teprve lol
Superlock 6800 ?
Moderátoři: Walker1134, Wilik
- Shit
- Odborník PCT
Superlock 6800 ?
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=22165
- K!ll3r
- Středně pokročilý
- TomV
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Já jsem se teď kámošovi snažil odemknout a taktovat jednu měsíc starou V9999/TD a nešlo to. Respektive šlo, ale ty zbylý čtyři pipky byly vadný a jádro ani paměti nešly zvednout ani o 5 MHz... Koukal jsem na to jak puk...
The problem has been eaten.
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
- K!ll3r
- Středně pokročilý
- K!ll3r
- Středně pokročilý
takze jak jsem jiz avizoval par tydnu predem (moc lidi me neposlouchalo jak jsem si vsim ), protoze uz jsem to resil s nekolika userama z tohoto fora a nebavi me to dokola psat, rozhodl jsem se to dat sem
nove 6800 nejdou ani odemknout ale v nekterych pripadech nejde ani OC, firma NV zacala zamykat na tvrdo biosy takze neni mozny mozny zasah a to ani taktovat pres bios (jen v nekterych pripadech), dale se mi jiz do stalo do ruky par dalsich karet kde NV pokrocila o krok dal to jest nejde jak odemknout pipelines tak nejde ani OC pres bios a dokonce pres SW,zadny dostupny software vam nezobrazi ani takty a proste stim nehnete , takze rivatuner a powerstrip atd proste muzete smazat, ted nekdo namitne ze je reseni nahrat novy bios, ale ejhle zkuste si to a co zijistite?zadny dostupny software jako nvflash ci dalsi podobne jako winflash nebo jak se tomu nadava , nedokaze flashnout bios a proc?odpoved jednoducha GPU mismatched. Jedni borci z ruska uz resi HW mod (neco jako pajka + r9500 vsak vzpominate) , avsak NV pokracuje dal a jak to vypada bude i HW lock , takze 6800+OC+unlock jiz nebude...
nove 6800 nejdou ani odemknout ale v nekterych pripadech nejde ani OC, firma NV zacala zamykat na tvrdo biosy takze neni mozny mozny zasah a to ani taktovat pres bios (jen v nekterych pripadech), dale se mi jiz do stalo do ruky par dalsich karet kde NV pokrocila o krok dal to jest nejde jak odemknout pipelines tak nejde ani OC pres bios a dokonce pres SW,zadny dostupny software vam nezobrazi ani takty a proste stim nehnete , takze rivatuner a powerstrip atd proste muzete smazat, ted nekdo namitne ze je reseni nahrat novy bios, ale ejhle zkuste si to a co zijistite?zadny dostupny software jako nvflash ci dalsi podobne jako winflash nebo jak se tomu nadava , nedokaze flashnout bios a proc?odpoved jednoducha GPU mismatched. Jedni borci z ruska uz resi HW mod (neco jako pajka + r9500 vsak vzpominate) , avsak NV pokracuje dal a jak to vypada bude i HW lock , takze 6800+OC+unlock jiz nebude...
- Tommi
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
skuste niekto komu nejde OC aktivovat COOLBYTES, alebo pretaktovat softwarovo (aj ked silne pochybujem ze to pojde ale co ked nahodou) lebo mne to pomohlo povodne ani rivatuner ani powerstrip s tym nevedel pohnut
http://www.overclockers.com.au/files/CoolBits.reg
- K!ll3r
- Středně pokročilý
jak jsem psal po ICQ , coolbytes nejde aktivovat zalezi jakou mas verzi LOCKU , ale jak sme se bavili ty mas tu prechodnou takze tobe by to mozba mohlo jitTommi píše:skuste niekto komu nejde OC aktivovat COOLBYTES, alebo pretaktovat softwarovo (aj ked silne pochybujem ze to pojde ale co ked nahodou) lebo mne to pomohlo povodne ani rivatuner ani powerstrip s tym nevedel pohnut
- Tommi
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
ja viemK!ll3r píše:jak jsem psal po ICQ , coolbytes nejde aktivovat zalezi jakou mas verzi LOCKU , ale jak sme se bavili ty mas tu prechodnou takze tobe by to mozba mohlo jitTommi píše:skuste niekto komu nejde OC aktivovat COOLBYTES, alebo pretaktovat softwarovo (aj ked silne pochybujem ze to pojde ale co ked nahodou) lebo mne to pomohlo povodne ani rivatuner ani powerstrip s tym nevedel pohnut
ale to bolo pre tych co maju mozno tiez niejaku prechodnu verziu
- Meridius
- Středně pokročilý
-
třeba mně to aktivovat jde a dokonce to i funguje co to znamená přechodná verze locku?K!ll3r píše:jak jsem psal po ICQ , coolbytes nejde aktivovat zalezi jakou mas verzi LOCKU , ale jak sme se bavili ty mas tu prechodnou takze tobe by to mozba mohlo jitTommi píše:skuste niekto komu nejde OC aktivovat COOLBYTES, alebo pretaktovat softwarovo (aj ked silne pochybujem ze to pojde ale co ked nahodou) lebo mne to pomohlo povodne ani rivatuner ani powerstrip s tym nevedel pohnut
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5
- K!ll3r
- Středně pokročilý
- Firefighter30
- Začátečník
- Tommi
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- K!ll3r
- Středně pokročilý
- Boin
- Začátečník
-
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- K!ll3r
- Středně pokročilý
- eraser007
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- Meridius
- Středně pokročilý
-
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Meridius
- Středně pokročilý
-
Kolega předpokládám myslel obavu, že bude zamezeno i taktování 6600 (GT), víš? Ani bych se nedivil. V této konstalaci totiž 6600 dává nejnižším modelům 6800 pěkně na prdel.
Acer Nitro 5 (NH.Q6ZEC.004) - AMD Ryzen 5 3550H (2,1 GHz, TB až 3,7 GHz) | 8 GB RAM DDR4 | 512 GB SSD | NVIDIA GeForce GTX 1650 4GB GDDR5