piskajici UMAX

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
KRA_KEN
Nováček
Nováček

piskajici UMAX

Příspěvek od KRA_KEN »

Nazdarek,

dostal se mi tedka do rukou NB Umax, neni muj a neznam jeho historii, ale vypada, ze je skoro novej. Tepe v nem 2.6 Sempron , 256 RAM, 40 Disk.. asi tolik ke stavajici situaci. Problem je ten ze STRASNE piska, je to neustaly vysokofrekvencni piskani, ktery je nezavisly na zatizeni....podobne mi piska disk WD, ale ten je 7 let starej, a nechce se mi verit, ze by to mohl vzloudit novej disk... a ja tedka nevim jestli je to normalni, nebo je neco spatne a mam ho poslat na reklamaci...mate u NB Umax nekdo zkusenost s piskanim disku nebo necim podobnym ?

Diky moc

Jako mala poznamka mozna pomuze, ze vetrak prakticky okamzite po trochu vetsim zatizeni nabehne na max.

P.S. chapu ze Umax nejsou krevety, ale tohle me dost zarazi, na druhou stranu mesic na reklamaci je mesic na reklamaci ...
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

bych to reklamoval, ale pro sichr doporučuju furt zálohovat data, třeba mu odcházejí ložiska

BTW Umax je skutečně pěknej křáp :x
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
hua_piskot
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

stejný problem piskajíci uMAx

Příspěvek od hua_piskot »

mám umax ActionBook 595 a dělá mi to samé. také píská. rád bych věděl jak jsi dopadl s reklamací!!! kostelnik.j@seznam.cz
mě to dělá uplě to samé!!!! rád bych věděl jak jsi dopadl, jestli ti vzali reklamaci" mam Umax ActionBook 595
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“