Zakazane meneni tapety
- Teal'c
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Zakazane meneni tapety
mel jsem vira a zakazal mi meneni tapety i spusteni spravce uloh... ten problem se s pravcem uloh jsem vyresil ale s tim menenim tapety ne... nemohl nekde zmenit nastaveni??
- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
podla informacii ktore mam tak ten virus do*rbe profil uzivatela, a da sa to vyriesit tak ze zmazes daneho uzivatela a vytvoris si noveho
(win200,xp,2k3) v win 9x a me to uz je trosku zlozitejsie kedze tam uz uzivatelske profili niesu :'( takze tam som nato zatial nedosiel a asi ani nedojdem, mal som cely tyzden take pc s win me kde tento virus bol ale podarilo sa mi ho odstranit ale tento problem s plochou nie :'(
- Teal'c
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
to mas pravdu...zkousel jsem vytvorit novy ucet a bylo to OK ale jak tam dostanu zastupce??? to staci jenom presunout slozku v Documents and Settings plocha ze stareho uzivatele do noveho??JanoF píše:podla informacii ktore mam tak ten virus do*rbe profil uzivatela, a da sa to vyriesit tak ze zmazes daneho uzivatela a vytvoris si noveho(win200,xp,2k3) v win 9x a me to uz je trosku zlozitejsie kedze tam uz uzivatelske profili niesu :'( takze tam som nato zatial nedosiel a asi ani nedojdem, mal som cely tyzden take pc s win me kde tento virus bol ale podarilo sa mi ho odstranit ale tento problem s plochou nie :'(
- Lemra
- Čestný člen

- Teal'c
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: