Zdravím, chci se zeptat ... mám klasiku 9-ti pin výstup z graf.k. Norm. to mám spojený z tv přes přepínací skart ... jen by mě zajímalo, jak a v čem (software) nahrávat věci z tv ... dík ...
//EDIT: Výstup je klasicky VIVO
Jak na nahrávnání z TV?
- ElCon
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jak na nahrávnání z TV?
wAr3z. p0m0zT3 v b0jI, kT3rý j3 zDáNliVě pR0hRaNý
- Max Casper
- Začátečník

A o jakou kartu se jedná? To k tomu žádný software nebyl?
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak na nahrávnání z TV?
Pokudje to VIVO tak je to jednoduché, z TV mužeš nahrávat pres cokoliv, třeba Virtualdub, ten se přepne do grabovaciho modu pomoci soubor/ zachytávat avi tam nastaviš co potřebuje, fidiš okamžite jestli PC stihá, jsou tam dropframe"vypadnuté snimky". Virtualdub je free.Samozřejmost je nainstalováni kodeků přes ktere budeš grabovat.ElCon píše:Zdravím, chci se zeptat ... mám klasiku 9-ti pin výstup z graf.k. Norm. to mám spojený z tv přes přepínací skart ... jen by mě zajímalo, jak a v čem (software) nahrávat věci z tv ... dík ...
//EDIT: Výstup je klasicky VIVO
- ElCon
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele: