Zvuk jako kdyz praskne zarovka
Moderátor: maXXmilian
- aldapu
- Nováček

-
Zvuk jako kdyz praskne zarovka
Vcera se mi stala divna vec.Delam neco na plose a z monitoru se ozve zvuk pripominajici prasknuti zarovky.Po teto rane obraz naskocil do default nastaveni.Takze jsem musel nastavit monitor znovu jako predtim.
Musim souhlasit s tim,ze po vypnuti pc a znovu zapnuti treba druhy den se obraz zase roztahne a musim znovu nastavovat.
Jinak obraz se mi zda rozmazany a neostry.Nic nepomaha.
Co s tim ?
Teď už je mu asi tak skoro měsíc
Musim souhlasit s tim,ze po vypnuti pc a znovu zapnuti treba druhy den se obraz zase roztahne a musim znovu nastavovat.
Jinak obraz se mi zda rozmazany a neostry.Nic nepomaha.
Co s tim ?
Teď už je mu asi tak skoro měsíc
Naposledy upravil(a) aldapu dne pát 16. led 2004, 16:25, celkem upraveno 1 x.
- Dony
- Středně pokročilý

- Karel Bachor
- Nováček

-
- Butch
- Středně pokročilý

Si děláš prdel ne? Co by dělala žárovka v monitoru?Karel Bachor píše:Třeba ti tam vevnitř někde ňáká žárovka dovopravdy praskla to by chtělo rozdělat a třeba ji potom jenom vyměnit a bude to v poho ten servis asi bude hodně drahej a na tohle se můžeš třeba podívat sám na tom nic neni to rozebrat
Naposledy upravil(a) Butch dne pát 9. led 2004, 16:25, celkem upraveno 1 x.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximus IV GENE-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
- Dony
- Středně pokročilý

ty si me fakt rozesmal, ses pakoKarel Bachor píše:Třeba ti tam vevnitř někde ňáká žárovka dovopravdy praskla to by chtělo rozdělat a třeba ji potom jenom vyměnit a bude to v poho ten servis asi bude hodně drahej a na tohle se můžeš třeba podívat sám na tom nic neni to rozebrat
Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... - Karel Bachor
- Nováček

-
No tak sem pako ale ty seš určitě nejchytřejší ze všech co proč by asi nemohla bejt v monitoru žárovka he? ani nevíš co je to za model a píše že je hodně starej tak tehdá třeba ještě nebyli svítící diody ne tak se dávaly žárovky pořád všude? a když to slyšel takto asi poznal že jo - ta žárovka tam klidně může bejt a když pak praskne tak to dělá tyhle problémy a stačilo by ji jenom vyměnit a už by hned bylo púo problému já bysem to rozdělal a kouk se do toho určitě
- zombux
- Odborník PCT

Kriste pane! V ničem se nevrtej, v monitorech žádný žárovky nejsou a nikdy nebyly. Vypadá to na nějakej problém v elektrice, kdyžtak ho dej do servisu. Pro všechny: Když tomu moc nerozumím, v počítači se nevrtám. Slyšel jsem o chlapíkovi - elektrikářovi, kterej měl novej komp, blbly mu wokna, tak to rozebral a začal zkoušečkou přeměřovat tištěný spoje na základní desce. V počítači, monitor nevyjímaje jsou elektrický součástky a mám pocit že zrovna na monitoru je nápis "neotvírat, riziko elektrošoku". Ten nápis tam není jen pro srandu. Jestli je ten monitor poškozenej, nic na něm sám nespravíš. Jasný?Karel Bachor píše:No tak sem pako ale ty seš určitě nejchytřejší ze všech co proč by asi nemohla bejt v monitoru žárovka he? ani nevíš co je to za model a píše že je hodně starej tak tehdá třeba ještě nebyli svítící diody ne tak se dávaly žárovky pořád všude? a když to slyšel takto asi poznal že jo - ta žárovka tam klidně může bejt a když pak praskne tak to dělá tyhle problémy a stačilo by ji jenom vyměnit a už by hned bylo púo problému já bysem to rozdělal a kouk se do toho určitě
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Karel Bachor
- Nováček

-
- zombux
- Odborník PCT

Ano Mistře, máte samozřejmě naprostou pravduKarel Bachor píše:To riziko elektro šoku je tam psaný protože musej je to i pod kapotou našeho auta ale když ten monitor rozdělá tak ho přece vyndá ze zásuvky a kdepa by se tam potom ňáká elektrika vzala co pane chytrej? v dřívějších monitorech dycky byly žárovky si to móc dobře pamatuju!!!!!
- Lemra
- Čestný člen

2 Bachor: no... kdysi dávno bejvaly v monitorech žárovky, ale nejmenovaly se žárovky, ale elektronky
... a ty monitory byly černobílý... i když je fakt, že žárovka se velmi často používá jako variátor a těžko vyloučit, že to do nějakýho přístroje třeba kdysi nějakej výrobce nedal... jinak velký barevný monitory, co mají v sobě žárovku, se nejmenujou monitory, ale projektory...
Jinak je ta diskuze moc hezká. V monitorch se nevrtej, vysoký napětí řádu kV tam může být nějakou dobu i po odpojení od sítě, mohlo by Tě to zabít a kdo by potom přispíval do fóra - Tvoje příspěvky jsou úplně nejlepší...
Jinak je ta diskuze moc hezká. V monitorch se nevrtej, vysoký napětí řádu kV tam může být nějakou dobu i po odpojení od sítě, mohlo by Tě to zabít a kdo by potom přispíval do fóra - Tvoje příspěvky jsou úplně nejlepší...
..
- zombux
- Odborník PCT

Lemra píše:2 Bachor: no... kdysi dávno bejvaly v monitorech žárovky, ale nejmenovaly se žárovky, ale elektronky... a ty monitory byly černobílý... i když je fakt, že žárovka se velmi často používá jako variátor a těžko vyloučit, že to do nějakýho přístroje třeba kdysi nějakej výrobce nedal... jinak velký barevný monitory, co mají v sobě žárovku, se nejmenujou monitory, ale projektory...
- Dony
- Středně pokročilý

BTW kolik ze tomu monitoru s "prasklou zarovkou" je? 14 dni, 14 let???
14 dni je na reklamaci, 14 let na skladku...
14 dni je na reklamaci, 14 let na skladku...
Naposledy upravil(a) Dony dne pát 9. led 2004, 22:07, celkem upraveno 1 x.
Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... - Shit
- Odborník PCT

Windows 2058 WMBachor Edition SP16a: Start-nastavení-ovládací panely-monitory-upřesnit-žárovku vyměnit - 10W/20W/50W/100W OK/Cancel.zombie píše:Lemra píše:2 Bachor: no... kdysi dávno bejvaly v monitorech žárovky, ale nejmenovaly se žárovky, ale elektronky... a ty monitory byly černobílý... i když je fakt, že žárovka se velmi často používá jako variátor a těžko vyloučit, že to do nějakýho přístroje třeba kdysi nějakej výrobce nedal... jinak velký barevný monitory, co mají v sobě žárovku, se nejmenujou monitory, ale projektory...
- zombux
- Odborník PCT

Systém Windows zjistil, že je potřeba restartovat uživatele. Chcete to opravdu udělat??? (ANO / SAMOZŘEJMĚ)Shit píše:Windows 2058 WMBachor Edition SP16a: Start-nastavení-ovládací panely-monitory-upřesnit-žárovku vyměnit - 10W/20W/50W/100W OK/Cancel.zombie píše:![]()
![]()
Bill má přijet do Prahy, tak mu to navrhni-Bill pak asi půjde na ušní,nosní,krční a nakonec do Bohnic...
- Dony
- Středně pokročilý

me nedavno taky cvaklo v monitoru, ale uz se nerozsvitil (treba fakt zarovka, ale zadnou sem v nem nenasel, natoz prasklou), ale mozna, kdyz tam nejakou pridratuju, ze to zase pojede
2 Bachor: prosimte, nemas navod, jak se to dela?
2 Bachor: prosimte, nemas navod, jak se to dela?
Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... - zombux
- Odborník PCT

- Dony
- Středně pokročilý

- Karel Bachor
- Nováček

-
Tak sem si to pořádně přečet ty všecky příspěvky odv ás a teda nevím - si děláte prdel a nebo to je dobrá kamufláš???? Hele já teda netvrdím že sem nějakej expert to teda ne ale zase na druhou stranu taky něco pamatuju a umim už nejsem bejby u počitače sem si to taky nainstalil všecko sam i wokňousy a že to tedy neni snadný takže už to asi umim ne? a takový ty rady že žárovka se nemenuje žárovka to je teda k hovnu protože esli to je žárovka co se menuje elektronka tak to bylo za komunistu a tam se dycky něco menovako jinak a stejně to byla vobyčejná žárovka a já sem jasně řikal, že v statrýmn monitoru máš to žárovku špatnou a teďkonc mně to potvrdil lemra že je špatná a tak ji vyměň a zase ti to bude chodir A O TO JDE.
takže sem ti radil od začátku dobře a vydíš že je potřeby se vysrat na všecky ty chytrý co umí jenom provokovat sami sou to pitomci co ti pořád radí nesmisly - já mam taky pocit že se tady začátečníkoj akorát fšichni jenom smějou ale aby mu poradily to ani náhodou sem se ptal jak zavřit dvířka u diskety když tam zlobí vord a akorád si ze mně dělají jenom pořád prdel tak asi tak a zlobí to porád a to teda není jedinej problém co mám ale uš se bojím zeptat tady je to samej pokročilej a hned tě sejumou to je jako když se fotre zeptám esli můžu do kina tak že jo a když pak chci prachy na lístek tak dopije panáka a hned mě dá facku a přitom chci jenom prachy facku né svět zasranej vykurvenej
takže sem ti radil od začátku dobře a vydíš že je potřeby se vysrat na všecky ty chytrý co umí jenom provokovat sami sou to pitomci co ti pořád radí nesmisly - já mam taky pocit že se tady začátečníkoj akorát fšichni jenom smějou ale aby mu poradily to ani náhodou sem se ptal jak zavřit dvířka u diskety když tam zlobí vord a akorád si ze mně dělají jenom pořád prdel tak asi tak a zlobí to porád a to teda není jedinej problém co mám ale uš se bojím zeptat tady je to samej pokročilej a hned tě sejumou to je jako když se fotre zeptám esli můžu do kina tak že jo a když pak chci prachy na lístek tak dopije panáka a hned mě dá facku a přitom chci jenom prachy facku né svět zasranej vykurvenej
- Shit
- Odborník PCT

,Karel Bachor píše:Tak sem si to pořádně přečet ty všecky příspěvky odv ás a teda nevím - si děláte prdel a nebo to je dobrá kamufláš???? Hele já teda netvrdím že sem nějakej expert to teda ne ale zase na druhou stranu taky něco pamatuju a umim už nejsem bejby u počitače sem si to taky nainstalil všecko sam i wokňousy a že to tedy neni snadný takže už to asi umim ne? a takový ty rady že žárovka se nemenuje žárovka to je teda k hovnu protože esli to je žárovka co se menuje elektronka tak to bylo za komunistu a tam se dycky něco menovako jinak a stejně to byla vobyčejná žárovka a já sem jasně řikal, že v statrýmn monitoru máš to žárovku špatnou a teďkonc mně to potvrdil lemra že je špatná a tak ji vyměň a zase ti to bude chodir A O TO JDE.
Sorry, ale co je moc, to je moc. Tlemím se jako malý dítě.
- Shit
- Odborník PCT

No comment
Bez komentáře, ale takhle jsem se dlouho nezasmál
Díky všem, za zpříjemnění tohoto večera.

Díky všem, za zpříjemnění tohoto večera.