download managery & explorer (okna ne IE)
- bokononista
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
download managery & explorer (okna ne IE)
potrebuju vhodny download manager - ale nemuzu zadnym vhodnym zpusobem stahnout adresare a soubory z ftp otevrenych v oknech (pres mista v siti) .. mimo integrovaneho stahovani samozrejme.
1.) líbí se mi mass downloader, ale nemonitoruje mi clipboard ani nefunguje drag&drop (pouze v IE) ... je to nemozne nebo se da lepe nastavit?
2.) leechget - stahuje mi pres drag&drop na stahovaci ikonku, ale pouze soubory, ne adresare (no such directory)
3.) reget - umi krasne vsechno co potrebuju, stahuje i z oken pres drag&drop nebo clipboard, ale pri stahovani adresare nevytvori ten zakladni adresar (jen dalsi podslozky), a pak s nim mam problem ohledne pomaleho nastupu na stahovani (nechapu, nevyplaci se stahovat mensi veci)
4.) flashget & getright - problem s clipboardem, zase jen v IE ne v exploreru, u flashget myslim stejy problem s drag&drop, nefunguje
... no moje otazka zni - existuje nejaky vhodny download manager, ktery si poradi i s normalnimi okny? tzn, jde mi o lanove ftp pres mista v siti, ke kterym nelezu z IE, opery nebo firefoxu, ale pres okna (totalcmd nepouzivam). staci, pokud bude spravne umet drag&drop na nejakou jeho ikonku nebo jeste lip zaregistruje clipboard i v exploreru (neplest s IE) nebo jeste lip, nahradi integrovane "kopirovani" ve windows. ma nekdo podobny problem nebo pouziva neco, co mu v tomhle ohledu funguje?
diky za rady.
1.) líbí se mi mass downloader, ale nemonitoruje mi clipboard ani nefunguje drag&drop (pouze v IE) ... je to nemozne nebo se da lepe nastavit?
2.) leechget - stahuje mi pres drag&drop na stahovaci ikonku, ale pouze soubory, ne adresare (no such directory)
3.) reget - umi krasne vsechno co potrebuju, stahuje i z oken pres drag&drop nebo clipboard, ale pri stahovani adresare nevytvori ten zakladni adresar (jen dalsi podslozky), a pak s nim mam problem ohledne pomaleho nastupu na stahovani (nechapu, nevyplaci se stahovat mensi veci)
4.) flashget & getright - problem s clipboardem, zase jen v IE ne v exploreru, u flashget myslim stejy problem s drag&drop, nefunguje
... no moje otazka zni - existuje nejaky vhodny download manager, ktery si poradi i s normalnimi okny? tzn, jde mi o lanove ftp pres mista v siti, ke kterym nelezu z IE, opery nebo firefoxu, ale pres okna (totalcmd nepouzivam). staci, pokud bude spravne umet drag&drop na nejakou jeho ikonku nebo jeste lip zaregistruje clipboard i v exploreru (neplest s IE) nebo jeste lip, nahradi integrovane "kopirovani" ve windows. ma nekdo podobny problem nebo pouziva neco, co mu v tomhle ohledu funguje?
diky za rady.
IBM/Lenovo Thinkpad T60 (2007-FRG UT0FRCF)
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
imho nej manager je DAP7 (Download Accelerator Plus), má možnost (nikoli nutnost) integrace do prohlížečů, kde je sice trochu problém s podporou opery, ale ta si ho už sama umí najít, takže žádnej problém neni. Mimoto umí dobře najít mirrory, podporuje segmentové stahování, navazování přerušených stahování a přebírat URL ze schránky je samozřejmostí a umí ještě mnoho dalšího. A neni v něm spyware, jak tomu bylo u minulých verzí a díky kterým si dost pokazil reputaci. (Třeba takovej spybot řve kdykoli někde najde "DAP" i když všechno co najde jsou zcela normální a neškodný věci)
btw... na "místní" ftp je total commander výbornej, přes místa v síti bych na ftp vůbec nelez
btw... na "místní" ftp je total commander výbornej, přes místa v síti bych na ftp vůbec nelez
- bokononista
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
.. pokud lezu na ftp pres totalcmd, tak musim stale vytvaret ftp loginy na ktere nema pamet. mame na skole velkou lokalni sit, vyhledavac, takze musim stale kopirovat ip a hesla, vytvaret loginy a je v tom bordel, protoze si useri meni pristupy nebo je rusi, vznikaji nove atd, takze se mi uz nechce o to stale starat. pres mista v siti: kliknu na vyhledavac, ktery se spusti ve stejnem okne (nebo na jiz zapamatovana ftp), na ftpcka se dostanu jednim klikem, browsim v nich jednoduse a tam kde jsem byl si zapamatuje popripadne jednou zadam heslo a uz me neotravuje ... pak si je sam scanuje a ukazuje stav. (nepouzivam totalcmd na normalni spravu souboru, tak se mi to ani nechce pouzivat ciste kvuli lanu, mam upravene windows tak, ze se v nich dela dobre, timto zpusobem ani nezaregistruju, jestli jsem u sebe nebo nekde na lanu - naprosta integrace) .... pises, ze na ftp pres mista v siti bys nelezl ... 1.) jsem na ftp okamzite, jako bych si browsil na vlastnim kompu (nestartuje mi totalcmd) 2.) mista v siti mi slouzi prave jen na to, abych se na ftp dostal jednoduse, dalsi praci prebira mnou hledany download managerNoTHX píše:imho nej manager je DAP7 (Download Accelerator Plus), má možnost (nikoli nutnost) integrace do prohlížečů, kde je sice trochu problém s podporou opery, ale ta si ho už sama umí najít, takže žádnej problém neni. Mimoto umí dobře najít mirrory, podporuje segmentové stahování, navazování přerušených stahování a přebírat URL ze schránky je samozřejmostí a umí ještě mnoho dalšího. A neni v něm spyware, jak tomu bylo u minulých verzí a díky kterým si dost pokazil reputaci. (Třeba takovej spybot řve kdykoli někde najde "DAP" i když všechno co najde jsou zcela normální a neškodný věci)
.. ten DAP7 zkusim uvidim
IBM/Lenovo Thinkpad T60 (2007-FRG UT0FRCF)
- bokononista
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- marabod
- Nováček

-
Přeji krásné Vánoce Stáhnul jsem si Internet download manager.Používal jsem ho po tu dobu,kdy byl zadarmo.Potom mi to napsalo,že se musím přihlásit...bla bla bla
Odinstaloval jsem ho,ale od té doby si nemůžu stáhnout jiného manažera.Teda přesněji můžu si ho stáhnout,ale nemůžu ho používat.Pokaždé mi při nějakém dalším stahování naskočí klasická tabulka na stahování,která je v XP !!! Můžete mi poradit,jak spustit nový Download manager,který jsem si stáhnul ??? Díky 
- zombux
- Odborník PCT

musíš ho integrovat do svýho prohlížeče. jak, to už je individuální. napiš kterej DM máš a kterej prohlížeč používášmarabod píše:Přeji krásné Vánoce Stáhnul jsem si Internet download manager.Používal jsem ho po tu dobu,kdy byl zadarmo.Potom mi to napsalo,že se musím přihlásit...bla bla blaOdinstaloval jsem ho,ale od té doby si nemůžu stáhnout jiného manažera.Teda přesněji můžu si ho stáhnout,ale nemůžu ho používat.Pokaždé mi při nějakém dalším stahování naskočí klasická tabulka na stahování,která je v XP !!! Můžete mi poradit,jak spustit nový Download manager,který jsem si stáhnul ??? Díky
ignorelist: kremrole a dezoláti
- zombux
- Odborník PCT

- zombux
- Odborník PCT

- marabod
- Nováček

-
- Thellwin
- Administrátor

- zombux
- Odborník PCT

testoval jsem jich hafo....marabod píše:A jaký DM bys mi doporučil ??
DAP - na tom funguju momentálně, starší verze byly prolezlý spywarem a je v něm snad i reklama (nevím, zrubal jsem), ale funguje hezky, má pěknou featurku prohledávání alternativ
Free Download Manager - pokud chceš freeware tak tohle je asi nejlepší volba. jediná jeho nevýhoda je občasná větší žravost
GetRight, FlashGet - použitelný, ale mají hodně hnusnej interface, občas se chovají dost podivně, nevím nesedly my
WackGet, Internet Download Manager, NetTransport, Mass Downloader, ReGet, Star Downloader - některý z nich se tváří nabušeně, jiný šikovně, další jednoduše, ale nic moc použitelnýho to není
- marabod
- Nováček

-
- zombux
- Odborník PCT

co to meleš, jaká stará tabulka... FDM se do firefoxu integruje přes plugin flashgot, tak ho nainstaluj a řekni mu že chceš používat FDMmarabod píše:Stáhl jsem si Free DM a teď bych potřeboval poradit,jak to nastavit,aby sem přes něj mohl stahovat.Pořád mi tam naskakuje ta stará tabulka a já jí tam néééééééééchcíííííííííííííííííííííí
- marabod
- Nováček

-
- zombux
- Odborník PCT

- Thellwin
- Administrátor