download managery & explorer (okna ne IE)

Instalace, nastavení, řešení problémů, rady... apod.
bokononista
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

download managery & explorer (okna ne IE)

Příspěvek od bokononista »

potrebuju vhodny download manager - ale nemuzu zadnym vhodnym zpusobem stahnout adresare a soubory z ftp otevrenych v oknech (pres mista v siti) .. mimo integrovaneho stahovani samozrejme.

1.) líbí se mi mass downloader, ale nemonitoruje mi clipboard ani nefunguje drag&drop (pouze v IE) ... je to nemozne nebo se da lepe nastavit?

2.) leechget - stahuje mi pres drag&drop na stahovaci ikonku, ale pouze soubory, ne adresare (no such directory)

3.) reget - umi krasne vsechno co potrebuju, stahuje i z oken pres drag&drop nebo clipboard, ale pri stahovani adresare nevytvori ten zakladni adresar (jen dalsi podslozky), a pak s nim mam problem ohledne pomaleho nastupu na stahovani (nechapu, nevyplaci se stahovat mensi veci)

4.) flashget & getright - problem s clipboardem, zase jen v IE ne v exploreru, u flashget myslim stejy problem s drag&drop, nefunguje

... no moje otazka zni - existuje nejaky vhodny download manager, ktery si poradi i s normalnimi okny? tzn, jde mi o lanove ftp pres mista v siti, ke kterym nelezu z IE, opery nebo firefoxu, ale pres okna (totalcmd nepouzivam). staci, pokud bude spravne umet drag&drop na nejakou jeho ikonku nebo jeste lip zaregistruje clipboard i v exploreru (neplest s IE) nebo jeste lip, nahradi integrovane "kopirovani" ve windows. ma nekdo podobny problem nebo pouziva neco, co mu v tomhle ohledu funguje?
diky za rady.
IBM/Lenovo Thinkpad T60 (2007-FRG UT0FRCF)
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

imho nej manager je DAP7 (Download Accelerator Plus), má možnost (nikoli nutnost) integrace do prohlížečů, kde je sice trochu problém s podporou opery, ale ta si ho už sama umí najít, takže žádnej problém neni. Mimoto umí dobře najít mirrory, podporuje segmentové stahování, navazování přerušených stahování a přebírat URL ze schránky je samozřejmostí a umí ještě mnoho dalšího. A neni v něm spyware, jak tomu bylo u minulých verzí a díky kterým si dost pokazil reputaci. (Třeba takovej spybot řve kdykoli někde najde "DAP" i když všechno co najde jsou zcela normální a neškodný věci)
btw... na "místní" ftp je total commander výbornej, přes místa v síti bych na ftp vůbec nelez :roll:
bokononista
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

NoTHX píše:imho nej manager je DAP7 (Download Accelerator Plus), má možnost (nikoli nutnost) integrace do prohlížečů, kde je sice trochu problém s podporou opery, ale ta si ho už sama umí najít, takže žádnej problém neni. Mimoto umí dobře najít mirrory, podporuje segmentové stahování, navazování přerušených stahování a přebírat URL ze schránky je samozřejmostí a umí ještě mnoho dalšího. A neni v něm spyware, jak tomu bylo u minulých verzí a díky kterým si dost pokazil reputaci. (Třeba takovej spybot řve kdykoli někde najde "DAP" i když všechno co najde jsou zcela normální a neškodný věci)
btw... na "místní" ftp je total commander výbornej, přes místa v síti bych na ftp vůbec nelez :roll:
.. pokud lezu na ftp pres totalcmd, tak musim stale vytvaret ftp loginy na ktere nema pamet. mame na skole velkou lokalni sit, vyhledavac, takze musim stale kopirovat ip a hesla, vytvaret loginy a je v tom bordel, protoze si useri meni pristupy nebo je rusi, vznikaji nove atd, takze se mi uz nechce o to stale starat. pres mista v siti: kliknu na vyhledavac, ktery se spusti ve stejnem okne (nebo na jiz zapamatovana ftp), na ftpcka se dostanu jednim klikem, browsim v nich jednoduse a tam kde jsem byl si zapamatuje popripadne jednou zadam heslo a uz me neotravuje ... pak si je sam scanuje a ukazuje stav. (nepouzivam totalcmd na normalni spravu souboru, tak se mi to ani nechce pouzivat ciste kvuli lanu, mam upravene windows tak, ze se v nich dela dobre, timto zpusobem ani nezaregistruju, jestli jsem u sebe nebo nekde na lanu - naprosta integrace) .... pises, ze na ftp pres mista v siti bys nelezl ... 1.) jsem na ftp okamzite, jako bych si browsil na vlastnim kompu (nestartuje mi totalcmd) 2.) mista v siti mi slouzi prave jen na to, abych se na ftp dostal jednoduse, dalsi praci prebira mnou hledany download manager :)

.. ten DAP7 zkusim uvidim :)
bokononista
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

tak dap7 na jedno brdo, neumi si poradit s ftp, clipboard zachyti jen pri IE a dalsich browserech :( zatim vede reget deluxe (ten si poradil zatim se vsim)
marabod
Nováček
Nováček

Příspěvek od marabod »

Přeji krásné Vánoce Stáhnul jsem si Internet download manager.Používal jsem ho po tu dobu,kdy byl zadarmo.Potom mi to napsalo,že se musím přihlásit...bla bla bla :razz: Odinstaloval jsem ho,ale od té doby si nemůžu stáhnout jiného manažera.Teda přesněji můžu si ho stáhnout,ale nemůžu ho používat.Pokaždé mi při nějakém dalším stahování naskočí klasická tabulka na stahování,která je v XP !!! Můžete mi poradit,jak spustit nový Download manager,který jsem si stáhnul ??? Díky :wink:
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

marabod píše:Přeji krásné Vánoce Stáhnul jsem si Internet download manager.Používal jsem ho po tu dobu,kdy byl zadarmo.Potom mi to napsalo,že se musím přihlásit...bla bla bla :razz: Odinstaloval jsem ho,ale od té doby si nemůžu stáhnout jiného manažera.Teda přesněji můžu si ho stáhnout,ale nemůžu ho používat.Pokaždé mi při nějakém dalším stahování naskočí klasická tabulka na stahování,která je v XP !!! Můžete mi poradit,jak spustit nový Download manager,který jsem si stáhnul ??? Díky :wink:
musíš ho integrovat do svýho prohlížeče. jak, to už je individuální. napiš kterej DM máš a kterej prohlížeč používáš
ignorelist: kremrole a dezoláti
marabod
Nováček
Nováček

Příspěvek od marabod »

Používám Firefox a DM Go!Zilla..
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

marabod píše:Používám Firefox a DM Go!Zilla..
měla by ti pomoct extension FlashGot případně DownloadWith
marabod
Nováček
Nováček

Příspěvek od marabod »

Zkus to přeložit do lidštiny.. :shock:
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

marabod píše:Zkus to přeložit do lidštiny.. :shock:
extension = tak se říká pluginům do firefoxu, je jich cca milion :-D
i když, koukám že Go!Zillu nepodporuje ani jedna z nich. spíš ti doporučím jinej download manager :oops: pokud teda Go!Zilla neumí integraci do firefoxu sama o sobě
marabod
Nováček
Nováček

Příspěvek od marabod »

A jaký DM bys mi doporučil ?? A ještě,nejde mi odinstalovat INTERNET DOWNLOAD MANAGER.Když ho odinstaluju,restartuju,pořád tam tvrdohlavě sedí a nechce odejít Pomóóóóóc :shock:
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Zkus ho po odinstalaci ještě vykopat z registru
Goldnoob team proud member!
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

marabod píše:A jaký DM bys mi doporučil ??
testoval jsem jich hafo....

DAP - na tom funguju momentálně, starší verze byly prolezlý spywarem a je v něm snad i reklama (nevím, zrubal jsem), ale funguje hezky, má pěknou featurku prohledávání alternativ

Free Download Manager - pokud chceš freeware tak tohle je asi nejlepší volba. jediná jeho nevýhoda je občasná větší žravost

GetRight, FlashGet - použitelný, ale mají hodně hnusnej interface, občas se chovají dost podivně, nevím nesedly my

WackGet, Internet Download Manager, NetTransport, Mass Downloader, ReGet, Star Downloader - některý z nich se tváří nabušeně, jiný šikovně, další jednoduše, ale nic moc použitelnýho to není :roll:
marabod
Nováček
Nováček

Příspěvek od marabod »

Stáhl jsem si Free DM a teď bych potřeboval poradit,jak to nastavit,aby sem přes něj mohl stahovat.Pořád mi tam naskakuje ta stará tabulka a já jí tam néééééééééchcíííííííííííííííííííííí :roll:
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

marabod píše:Stáhl jsem si Free DM a teď bych potřeboval poradit,jak to nastavit,aby sem přes něj mohl stahovat.Pořád mi tam naskakuje ta stará tabulka a já jí tam néééééééééchcíííííííííííííííííííííí :roll:
co to meleš, jaká stará tabulka... FDM se do firefoxu integruje přes plugin flashgot, tak ho nainstaluj a řekni mu že chceš používat FDM
marabod
Nováček
Nováček

Příspěvek od marabod »

Děláte si ze mě pr... :-D Copak jsem Bill Gates :x Jaký plugin flashgot ??? Já mu to klidně i řeknu,ale opět bych to potřeboval přeložit do lidštiny :oops:
Doufám,že moc nezdržuju :)
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Dej si ve FF zíksat nová rozšíření, plugin FlashGot je hned na ty stance co ti najede.
Goldnoob team proud member!
marabod
Nováček
Nováček

Příspěvek od marabod »

bůh Vám žehnej :lol:
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

marabod píše:bůh Vám žehnej :lol:
no, to zrovna ne :cry: takže ti to funguje?
Odpovědět

Zpět na „Ostatní programy“