Tak a konečně snad nastal čas, že založím i thread pro tento mod. Už delší dobu jsem přemýšlel nad novým modem, který bych mohl dělat přes zimu, kdy nemůžu stříkat barvu (proto stojí Orange2). A inspirovala mě propagace hry Vietcong2. Boužel po dohrání jsem zjistil, že nedosahuej takových kvalit, jako první dva díly, ale to nic nemění na tom, že je to rozhodně jedna z nejlepších her české výroby. Takže motivem tohoto modu bude válka, sice to nezní moc lidsky, ale po invexovém zjištění, že router je nejvíce lidský mod ze všech (zasvěcení vědí
V pokoji se mi válel strarší BigTower z kterého tento mod měl být tvořen. Jenže jak je už možná známo, tak k bugům mám menší averzi a proto jsem ho částečně prořízl a snížil asi o 20cm. (viz několik prvních fotek). Avšak po částečném dotvoření předku a pokusu nasadit ho na šasi jsem došel k názoru, že to je na nic. I přesto, že šasi této case není až takový papír, jako některé nové case - pořád to není ono a v porovnání s masivitou předku je to opravdu papír. proto jsem se rozhodl pro výrobu mé první homemade case. Ovšem nemyslete si, že to bude nějaký patvar, to rozhodně ne. Samozřejmě zůstanu u standardního tvaru a rozměrů.
Hlavní změnou je to, že deska bude otočená k levé straně a umístěna u vrchu case, zdroj bude dole. Ale k tomu všemu se teprve dostanu.
Nejdříve tedy několik fotek původního bigtoweru a jeho prořezání a zároveň pak výroba nové čela z 3mm perforovaného plechu. Vepředu pak 2x nasávací 120mm fan a dvířka ala Chieftec. Doufám, že zde nebude nikdo přeek porovnávat s Orange - podoba tu sice je, ale celkově bude předek vypadat úplně jinak.

No a tady již výroba přední masky:

A na závěr bych dodal, že tento víkend jsem dělal na novém šasi, ale nestihl jsem to nafotit. předem říkám, že předek není ještě zdaleka hotov, tohle je jen první část. Co se týká ceny modu, tak jsem si stanovil rozpočet 5k,-Kč, takže pevně doufám, že se do toho vejdu. Mělo by jít o kompletní úpravu včetně periferii. A jen pro informaci - na fotkách je práce, která mě zabrala cca. 10hodin čistého času. Boužel nějaká energie padla na úpravu toho bigtoweru a to je teď už na nic...
Další foto tedy snad brzy.