Tak zase jeden novej...
Původně se jedná o CFI (AMS) 1006, jak asi většina pozná, kde je vyřešený problém s nasáváním v předním panelu - tedy otvor pro 120mm fan. Stejně tak je upraven zadek, tedy vyříznuta původní nepraktická mřížka a nahrazena jinou s perforovaného plechu. Ventilátory jsem použil PromeCooler 120mm green s hliníkovým rámem, bohužel při objednávce to spletli a poslali mi s černým rámem na místo stříbrného, ale to už je jedno. Ještě musím také upozornit, že se znovu jedná o case pro ExtremePC, tedy šlo o cenu a proto tyto ventilátory. Nejsou sice nijak ultra tichý, ale zase oproti jiným PromeCoolerům, co jsem měl možnost zkusit je to pohoda. A na 5V jsou super.
No a pak už následoval hlavně paintjob. Resp. vykitování přední části okolo roury pro fan. Broušení, nástřik plniče a pak barva, zase ve dvou vrstách a následné leštění. Šrouby, co drží předek jsem nahradil imbusovými 5mm - pozink, který tomu podle mě slušej víc a ty "čudliky" v záslepkách 3mm imbusy. Na přední fan pak přišla ještě ta hlavička - je to víčko od nějakýho saponátu. Bylo průhledný, takže jsem vykitoval střed do hladka, tam byl nějaký špuntík a pak plnič a barva. Jinak asi nemá cenu psát tady nějaké romány, vše je snad patrné z fotek, případně odpovím na dotazy...
Ještě závěrem upozornění, že na některých fotkách může ta zelená působit modře - asi špatný vyvážení barev na fotaku, všiml jsem si toho až na PC. Každopádně jedná se o zelenou perleťovou metalízu.
A teď už tedy jen fotky... (45 fotek)

Jak jsem psal, pokusím se nafotit ještě další lepší fotky a taky něco ve tmě.
Díky za kritiku a názory. Jinak vím, že se jedná o hotový case, ale i to patří do této sekce...