Popripade ak ho mate tiez a prisli ste na nieco o co by ste sa radi podelili, tu je nato priestor, Zatial sa tu majte
PS: O par dni tu pribudne aj moja mini recenzia, ale to chce este par dni potestovat, pretoze ho mam este pomerne kratko(Tyzden)
Moderátor: maXXmilian

Co to akoze je???90st/90st ?oňa píše:Zdravím, už jsem se na ty úhly sice ptal, ale pořád mi leží v hlavě jedna uživatelská recenze, kde týpek psal, že použitelný úhly jsou cca 90st/90st. Takže jak to vidíš ty?

Naprosto s Tebou suhlasim a da sa povedat ze su len velmi male rozdiely u TN-niek co sa pozorovacich uhlov tyka, mal som pred tymto monitorm AG Neovo 19" F-419 a bolo to "zhruba to iste", aj ked musim skonstatovat ze tento monitor ma pozorovacie uhly o nieco lepsie, to Neovo bolo na tom este horsie, ale na druhu stranu je to aj pochopitelne, je rozdiel aj TN-ko pred tromi rokmi a Tn-ko terazWuuduu píše:ja by som povedal ze vsetky TNka maju rovnake uhly. Naco to tolko riesit...
Proste zo vsetkych dostupnych technologii najhorsie.Ale spredu sa na to pozerat da urcite, toho sa neboj. A prisediaci to bude mat trosku mdlejsie, to je vsetko.

Nějaká ta mini recenze by nebyla ?Streethawk píše:O par dni tu pribudne aj moja mini recenzia