Project: The PUNISHER by Stoobi

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Project: The PUNISHER by Stoobi

Příspěvek od Stoobi »

Obrázek

Takže přidávám další project. Jedná se o case na které jsem se učil pořádně paintjob, takže místy je to vidět, že lak není úplně dokonalý. Podotýkám, že ještě rozhodně není hotovo, myslel jsem, že ho tento týden dodělám, ale nějak není tolik času, jak jsem původně myslel, takže snad do 14dnů...:) Na fotkách také není vidět úplně všechno, co je hotovo. Takže úvodem pár fotek původní skříně od Fujitsu-Siemens. Podotýkám, že např. zadní větráček byl v původní skříni 60mm a v novém předěláno už na 80mm...atd. Dá se říci, že uvtniř moc věcí nezůstalo...:) A pak už úpravý case. Bočnice je už vyleštěná, horní plech ještě ne. Nápis na bočnici je leptaný (podomácku). A plexi vepředu není konečné, což je snad jasné...více na dalších fotkách. :) Díky za hodnocení, jinak barevná kombinace tedy černá-lesk a červená Apollo..

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

:oops:
Naposledy upravil(a) Stoobi dne čtv 28. pro 2006, 19:46, celkem upraveno 3 x.
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

No já nevím Stoobi, připadá mi že se věnuješ čím dál méně náročným úpravám. Když jsi kdysi ukázal ST2.0 a Rust WiFi Router, tak to byly úpravy na kterých bylo vidět opravdu hodně práce a velice zaujaly. Alpha se k tomu stylu pořádné úpravy zase vrátila, a mezi tím (i teď) jsou to zase jen úpravy stylu vyhlazení a nastříkání. Jako ne že by to nebylo pěkný, to samozřejmě je. Přece jen z ošklivého káčátka je konečně něco elegantního, ale je to právě jen o tom laku a plexi. Hodně tomu přidává kombinace červené a černé, která je prostě dokonalá, a jakákoli skříň v nich provedená je pěkná. Doufám že zase najdeš čas vytvořit něco pořádného a ne jen tyto lightmody které se sobě navzájem strašně podobají.
Ale jinak samozřejmě jako vždy čistá a kvalitní práce.
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

:) Neboj...jak dokončím tohle (ten mod mi tady ležel rozdělanej už půl roku), tak chci dodělat (předělat) Orange a zároveň začít novej rozsáhlejší project a tentokráte v elegantním stylu, ale bude hodně úprav...snad... :-D
[CZ]Airwolf[OC]
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od [CZ]Airwolf[OC] »

ja bych se pozastavil nad prenosnymi madly...proc neudelat zasunovaci stredove madlo, at se to da nosit jako taska ?
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

No o těch madlech se už něco psalo v nějakém jiném threadu. Tyhle jsou pěkný, ale opravdu ne moc praktické. Teda když člověk nese jen jeden case, tak se to dá vzít normálně, jenom do toho maximálně sem tam kopne když to nese nízko, ale když pak potřebuje vzít ještě něco tak je v háji. Ale většina lidí má raději právě ty malá madýlka.
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Čekal jsem teda, že to bude větší ,,dílo,,. Myšleno víc úprav :) Ale líbí se mi to, moc pěkně provedený, nápis bezva. Jen mi vrtá hlavou, žes tu mechaniku nechal bílou - nebo se s ní bude ještě něco dělat? :? Trošku mi i vadí to, že skrz to červený plexi je vidět na plech pod ním. Ale jinak pěkný.
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
Alan Wake
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alan Wake »

Ne že by to bylo odfláklý to ne, ale na tvoje poměry je to dost "podřadný".. :oops:
S tou mechanikou ještě něco budeš dělat (např. stealth mód) nebo to tak necháš?
Moje sestavička - CPU : AMD Athlon 64 X2 3800+ 2,0GHz @ 2,6GHz BOX cooler (coming soon : Thermalright Ultra 120 cooler), MB : DFI LP UT NF4 SLI-DR Venus, VGA : Gigabyte NX7900GTX 512MB PCI-E 650/1600 @ 701/1808, HDD : Seagate SATA 200 GB, Operační paměť : 2x1GB G-Skill F1-4000USU2-2GBHZ, Power Supply : Enermax Liberty 620W Modular System, Kláveska : Logitech G15 Gaming Keyboard, Hlodavec : Logitech MX1000, Audio System : Logitech Z-2300, Monitor : Sony SDM-HS73 LCD 17"

Mafia2Forum.com - Největší mezinárodní portál o Mafii 2
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

No jako vzdy good... A nebyla by nejaka fotecka zevnitr?? Chtel bych videt jak tedkon vypadaj treba ty kose na HDD... No proste vnitrek i dyz tam nemas zadnou deksu, nebo tak. (Treba ukazujes jen povedeny casti PC :oops: -kecam este sem nevidel vec kterou bys zeslonil... :lol: ) Jo a a ta mechanika, nemohla by byt taky cerna?? Dyz cerveno-cerny, tak uz vsechno ne??
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Samozřejmě, že mechanika takhle nezůstane...ani náhodou...ten předek na fotkách vůbec není vidět. To plexi je jen jedná z několika "vrstev"...jak jsem psal, zbytek snad na dalších fotkách, uvidíme, jak to stihnu.

Jinak madla - asi je jedno madlo praktičtější, ale mě se to víc líbí takhle a navíc stejně když nesu PC, tak nic dalšího neberu...takže pro mě jsou ty dvě nakonec asi praktičtější... :-D

//Ono to z fotek není moc patrné, ale vnitřek je skoro kompletně prořezanej, žádnej koš nezůstal tak, jak byl...koš na disky byl pod zdrojem, jak je vidět na fotce původní skříně a v novém to tak nebude, ale ještě ho nemám hotovej...fotky vnitřku dodám v další serii... :wink:
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Stoobi píše: ...To plexi je jen jedná z několika "vrstev"...jak jsem psal, ...
JJ už jsem se dočetl, příště nebudu u čtení myslet na něco jinýho :oops:
Ryzen 7 9800X3D + Lian-li Galahad 360; MSI MPG X870E EDGE TI WIFI; G.Skill Trident Z5 Neo RGB 2x32GB 6000 MHz; XFX Quicksilver AMD Radeon RX 9070 XT White Magnetic Air 16G ; SSD: Samsung 990 EVO Plus - 1TB + Samsung 980 PRO - 1TB + Crucial MX500 - 250GB; HDD: WD Blue - 1TB; Corsair RM850X White 850W, NZXT H7 Flow Black&White
Alan Wake
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alan Wake »

A ten končící plech vlevo od nápisu na pravé bočnici půjde tak vidět nebo s tím máš ještě nějaké plány? Tak to nevypadá moc dobře....(aspoň mě se to nelíbí)

Mimochodem, nebylo by lepší obalit tu mechaniku taky tahokovem než tím perforovaným plechem?....tak to je všude jiný (myslím tím, že za větrákama je to jiný než okolo mechaniky)
Moje sestavička - CPU : AMD Athlon 64 X2 3800+ 2,0GHz @ 2,6GHz BOX cooler (coming soon : Thermalright Ultra 120 cooler), MB : DFI LP UT NF4 SLI-DR Venus, VGA : Gigabyte NX7900GTX 512MB PCI-E 650/1600 @ 701/1808, HDD : Seagate SATA 200 GB, Operační paměť : 2x1GB G-Skill F1-4000USU2-2GBHZ, Power Supply : Enermax Liberty 620W Modular System, Kláveska : Logitech G15 Gaming Keyboard, Hlodavec : Logitech MX1000, Audio System : Logitech Z-2300, Monitor : Sony SDM-HS73 LCD 17"

Mafia2Forum.com - Největší mezinárodní portál o Mafii 2
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Ty konce bočnic budou samozřejmě schovaný...to přední plexi je odsazený, takže by nevypadalo moc dobře vidět tam do toho meziprostoru. A perforovanej plech bude využitej ještě na mnoha dalších místech, je ho asi trošku převaha, ale tahokovu tam je taky dost...dalo by se říci tak 65% perf.plech a 35% tahokov, ale když jsem zkoušel k fanům místo tahokovu ten plech, tak to moc dobře nevypadalo... :sad:
ZdenekSveda píše:...Přece jen z ošklivého káčátka je konečně něco elegantního, ale je to právě jen o tom laku a plexi....
Ještě jsem k tomuhle chtěl podotkout, že (podle mě) takovýhle úpravy o to víc ukazujou rozdíl, mezi modovanou a default case. Pokud vezmeš luxusní case a předěláš, tak to možná není tak znatelný, ale v případě těhle "popelnicovejch" case to je dost patrný...menší množství úprav a case se dost změní...přeci jen, kdo by si postavil na stůl ten default? Vím, že tady na foru to každý chápe, ale na jistých serverech jsou lidé, kteří prostě modding odsuzují a vidí v tom jen spoustu světel apod.

Jen pro info. Těch case jsem bral 8ks a jsou ze dvora z jednoho PCbazaru. Byly několik měsíců na dešti a vlastně na vyhození, bral jsem je za cenu pošty (thanks for Holda29 :)). A právě na tom jsem si chtěl zkusit možnosti lakování, apod. Stejnou case podoval např. SaSa.K a taky to má velice hezky udělaný (mnozí by asi řekli, že až dost podobný)...snad někdy nahodí fotky.
mOOder
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mOOder »

Stoobi nikdy nezklame ale mohl by si treba skusit neco bez tech 120mm fanu v predku to uz je u tebe takovy klasika , jinak pekny zatim tesim se na dalsi fotky jak maly jarda :-D
PC 1: MB ASUS M2N-SLI Deluxe , CPU AMD Athlon 64 X2 4800+ EE @ 6100+, VGA Asus 4870 900/3700 DDR5 , RAM A-Data 2x1024MB 800Mhz + 2x512MB Geil 800Mhz , HDD Baracuda 1TB SATA2 , DVD-RAM LG 4163b , Zdroj LC-Power 560W TITAN.
xOsiriSx
Nováček
Nováček

.

Příspěvek od xOsiriSx »

Nooo ja bych se docela chtel zeptat Stoobiho, co s těma kysnama dělá? To jako děláš pro přátele, na zakázku, nebo jen tak ze zábavy a skladuješ je v garáži? Když tak na tebe koukam, ty chrlíš jeden sqelej mod za druhym... Kolik jich vlastně celkem bylo?
Omyl, řekl ježek a slezl z kartáče...
bubanek
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od bubanek »

No jo,zase super...
Jak jsi dělal ten nápis?
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

mOOder píše:...ale mohl by si treba skusit neco bez tech 120mm fanu v predku to uz je u tebe takovy klasika...
Ono takhle je ten fan do st znát, ve výsledku nebude skoro vidět...:)
xOsiriSx píše:Nooo ja bych se docela chtel zeptat Stoobiho, co s těma kysnama dělá? To jako děláš pro přátele, na zakázku, nebo jen tak ze zábavy a skladuješ je v garáži? Když tak na tebe koukam, ty chrlíš jeden sqelej mod za druhym... Kolik jich vlastně celkem bylo?
Kolik celkem, nepočítal jsem to a nějak se mi teď nechce to počítat, ale přes 10 už určitě. Jinak pár jich mám doma, pár bylo na zakázku, prostě jak kdy...ale nápady zatím jsou, tak toho využívám...:)
bubanek píše:Jak jsi dělal ten nápis?
Ten je ručně vyřezanej do lakýrnický pásky (podle vytištěný předlohy) a v plánu bylo, že to stříknu červenou, jako je šasi, tak jsem to stříknul, odlepil pásku a najednou ten nápis byl tak nějak bíle lemovanej, nějak jsem nechápal a tak jsem to začal zkoumat a zjistil jsem, že ta červená nechce schnout a je taková gumová, takže jsem do toho šťoural a ona šla jednoduše seškrábnout, ale pod ní zůstal nápis vyleptanej až na původní bílou barvu (samozřejmě vybroušenou na jemno). No a tak jsem to vyleštil a vypadá to velice dobře a je to vlastně do hloubky Bál jsem se toho, aby se ta černá okolo nějak neloupala, ale drží neuvěřitelně dobře, dokonce při leštění vrtačkou se ani kousek neodloupl, takže paráda...nakonec se mi víc líbí ta bílá, protože ta červená byla taková hodně nevýrazná...:(
X-Spidy-X
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od X-Spidy-X »

...taková gumová, takže jsem do toho šťoural a ona šla jednoduše seškrábnout, ale pod ní zůstal nápis vyleptanej ...
Myslim ze dybych to delal ja, tak se mi to sloupne cely i s plexisklem... - jinymi slovy stoobiho stastna ruka! 8-)
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

X-Spidy-X píše: i s plexisklem...
:? :? Co to? To je na plechu...:) Ale jinak díky...byla to taková dost náhoda, ale jsem rád... :twisted:
no_-_name
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od no_-_name »

achjo, Stoobi nás zas ponížil až na dno :oops:
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Na Stoobiho az nezvykle decentni. :-)
Hadam ze pod plexi v predu prijde tahokov nebo honey comb.

U Stoobiho jsem doma jeste nebyl ale pocet upravenych (a pouzivanych) case co jsem videl u Sasy znaci ze v te oblasti asi bude nejake IT centrum.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 650W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Odpovědět

Zpět na „Projekty“