Začnu asi tím nejpalčivějším problémem a to jsou megathready k jednotlivým tématům. Musím říct, že hledat něco v threadu o GF 8800GTX/GTS je docela utrpení. Spousta problémů splývá do sebe, mnoho se řeší znovu a znovu. Dalo by se to samozřejmě řešit i za současné situace, ale mě napadlo mnohem elegantnější řešení a to založit ke každé kartě (případně skupině karet jako je to v tomto příapadě -> 8800GTX/GTS) několik tématických threadů. Následující poodba není kompletní, spíš takový nadhoz, který bychom spolu dali dohromady, pokud by se nápad líbil.
1. Obecný thread ke kartě a technologiích
2. Thread o výkonu, porovnání s jinými kartami
3. Thread o taktování, problémy s ním
4. Thread o napájení a výběru vhodného zdroje
5. ?
6. ?
Myslím, že takto tématicky užší thready by byly lepší než jeden velký, lépe by se hledalo i diskutovalo.
Dále by zde byla možnost založit jeden velký thread o problémech jejich řešení, podobně jako je to v ATi GK. Zatím jsem zde uplatňoval to, že každý problém si zaslouží vlastní thread, i když se občas některé překrývaly, ale sám si pamatuju dobu, když jsem tomu sám vůbec nerozumněl a ten druhý přístup pro mě byl mnohem lepší, takže jsem zastáncem toho, nechat současný přístup řešení problémů s GK tak jak je.
Budu rád, když se vyjádří každý, kdo si myslí, že má k tématu co říci, stejně tak můžete psát i jiné návrhy k sekci
Nastaveno jako Oznámení