No, všimni si, že se všechny tři postavy Blizzard prezentoval ve stejnym prostředí, takže "hotový" bude asi jen ten kousek hry, na kterym potřebujou prezentovatgoelr píše:...

Moderátor: Baneshee
No, všimni si, že se všechny tři postavy Blizzard prezentoval ve stejnym prostředí, takže "hotový" bude asi jen ten kousek hry, na kterym potřebujou prezentovatgoelr píše:...
jaj...tak toho jsem si fakt nevsimlSir_-_Death píše:No, všimni si, že se všechny tři postavy Blizzard prezentoval ve stejnym prostředí, takže "hotový" bude asi jen ten kousek hry, na kterym potřebujou prezentovatgoelr píše:....
No zase nehledej uplně stejný místnosti a takgoelr píše:jaj...tak toho jsem si fakt nevsiml, jdu hledat videjka s tema dvouma postavama...diky..takto jsem blahove myslel, ze za par mesicu muzeme hrat...
Tak tim je Blizzard pověstnej. Nic neuspěchat, vydat hru až bude zkrátka hotová dle představ tvůrců (škoda, že to takhle není se všema hrama). Např. Warcraft 3 byl tři roky po sobě nominován na nejočekávanější strategii roku.Dex_Holland píše:...
to by chtělo aby se tohle doneslo někdy taky až do EASir_-_Death píše:Nic neuspěchat, vydat hru až bude zkrátka hotová dle představ tvůrců.
Šéf EA je jiného názoru asi:-)to by chtělo aby se tohle doneslo někdy taky až do EA
S tim souhlasim, už teď je mi jasný, že se bude remcat o změně významu run - už se nebudou skládat runová slova, ale runy budou přímo ovlivňovat skilly postavy. Další tipuju na systém léčení, kdy budou lidi nadávat, že se nemůžou uzdravit, kdy chtěji, ale budou muset počkat, až vypadne léčivá koulička z potvory. Věřim tomu, že i já budou v začátku nadávat, že v tom a tom směru byla dvojka lepší, ale jakmile se to dostane pod kůži, nebudu si to moct vynachválitDex_Holland píše:Ja si myslim, že dia3 nebude mít chybu, jen o tom budem spekulovat co se mělo udělat jinak atd...
Celkem škoda. Odpadnou mraky zkaženejch postav, kdy se testovala nejvhodnější kombinace bodů do atribut. Tady cítim velký zlehčení pro nový hráčediablo3.cz píše:Body atributů budou stále existovat a stále budou potřebné pro používání vybavení, ale budou každým levelem automaticky přiřazovány. Tedy každý Wizard bude mít ty samé základní atributy (str/vit/dex…) jako každý jiný Wizard na stejném levelu. To samé pro Barbara a Witch Doctora.
Tak u mě to bylo přesně naopak: ,,Už jen pět levelů a budu mít novej meč, jupí." Ale myslim si, že to tak stejně bude vypadat i u trojky. Jen si ty body nedoplníš sám, ale bude ti je doplńovat hra sama. Výhoda z dvojky asi bude, že si moh třeba u třech lvlů oželet třeba dex, aby sis to dal třeba do str a moh tak mít meč dřív. Chybějící body do dex si si pak dodělal s dalšim lvlem. Rozhodně jsem ale na ty atributy zvědavej, uvidí se, jestli to byl správnej tah.hypnotic666 píše:Taky odpadne mnou nenaviděný "aaa konečně meč co dělá solidní dmg... aha, ale nemám 120 dexterity, páč boostuju hp a str, tak až za 5 lvlů..."
Mno, tak jestli to výjde příští rok, tak to bude zázraktiscali.cz píše:Blizzard: ačkoliv Diablo III vypadá z videí hotově, dokončena je jen jeho velmi malá část a hra je pořád v rané fázi vývoje, určitě vyjde až po StarCraft II.
Léto 2010 nejdřív...první postava. Další postavy budou vycházet jednou za rok. Každá hra bude stát litrhypnotic666 píše:Mno, tak jestli to výjde příští rok, tak to bude zázraktiscali.cz píše:Blizzard: ačkoliv Diablo III vypadá z videí hotově, dokončena je jen jeho velmi malá část a hra je pořád v rané fázi vývoje, určitě vyjde až po StarCraft II.
Tak tady je to dokonce "černý na bílym":goelr píše:...
games.tiscali píše:Ačkoliv Diablo III vypadá z videí hotově, dokončena je jen jeho velmi malá část a hra je pořád v rané fázi vývoje, určitě vyjde až po StarCraft II.