Koukni do AH a pak si můžeme pokecat, reduce 20% od melee je u tebe za 5 mega ?Pakosh píše: Blbost, když nevíš tak se prosím nevyjadřuj...

Asi ti začnu prodávat ty shity co mi padají a pořádně vydělám

Moderátor: Baneshee
Koukni do AH a pak si můžeme pokecat, reduce 20% od melee je u tebe za 5 mega ?Pakosh píše: Blbost, když nevíš tak se prosím nevyjadřuj...
Pakosh píše:Bože... Škoda něco mluvit, když nerozumíte tank equipu tak aspoň nemelte pi*viny... A řekni mi co je main stat barbara a monka? Díváš se někdy na top lidi a co barbaři nosí ? Mají 10k hp a 700k dps... Jim je celkem uprdele kolik maji resistu, když davaji za 200k crity každou ranou a maj crit chanci přes 70%...
Kód: Vybrat vše
http://eu.battle.net/d3/en/blog/5338426/Magic_Find_Gear_Swapping-03_07_2012
Mluvím za sebe před 10-ti dny... A když je to BiS item tak ano.eLPeCKo píše:Koukni do AH a pak si můžeme pokecat, reduce 20% od melee je u tebe za 5 mega ?![]()
Asi ti začnu prodávat ty shity co mi padají a pořádně vydělám
Ty říkáš že nejde. ofc, nic nejde ale lidi to mají... So where is the problem?icebosss píše:wtf 700k dps?to snad ani nejde, a 70 crit chance taky ne
Souhlas s life regen. Zalozil jsem svuj monk build na resistech a life regen, vychazel jsem z guidu zde, lehce upravil skilly.H2SO4 píše:Uz sem to tady nekde psal..regen HP je mnohem lepsi nez nejaky LoH kterej je proste na hovno.
V čem je výhodnější Piercing Orb před Magic Missile + Penetrating Blast? Větší AoE? Magic Missile má větší dmg (110%) narozdíl od Piercing Orbu (105%).Shakall605 píše:Hodně dobrý je taky Piercing orb, v podstatě je to k buildu který si napsal skoro podmínkaVyzkoušej...
Sice jsem to nechecknul, ale pokud vím, tak missile má jen 70% šanci na průraz, takže oproti orbu(100%) je to úplná srajda. A navíc ten orb, jak se kymácí ze strany na stranu a je hlavně větší, tak má podle mě lepší AOE. Ta missilka s posledníma runama je úplnej joke...Prince píše:V čem je výhodnější Piercing Orb před Magic Missile + Penetrating Blast? Větší AoE? Magic Missile má větší dmg (110%) narozdíl od Piercing Orbu (105%).Shakall605 píše:Hodně dobrý je taky Piercing orb, v podstatě je to k buildu který si napsal skoro podmínkaVyzkoušej...
Tak jo. Asi to bude lepší. Mám malé DPS a tak naháním každé procento.RampaMeKvak píše:Sice jsem to nechecknul, ale pokud vím, tak missile má jen 70% šanci na průraz, takže oproti orbu(100%) je to úplná srajda. A navíc ten orb, jak se kymácí ze strany na stranu a je hlavně větší, tak má podle mě lepší AOE. Ta missilka s posledníma runama je úplnej joke...Prince píše:V čem je výhodnější Piercing Orb před Magic Missile + Penetrating Blast? Větší AoE? Magic Missile má větší dmg (110%) narozdíl od Piercing Orbu (105%).
SC nebo HC ?Mastodont píše:Našel by se někdo, kdo leveluje postavu? Aktuálně level 10, dneska tak 30tku bych dal s někým, kdo tu umí hrát.
To tě fakt baví? Mě právě na HC přišlo fajn jet až do inferna bez žádný farmy. Jen jsem vždycky musel nahnat levely, abych mohl do další obtížnosti, což mě neskutečně s***o. Ono jet HC na overlevel a overgear, jak to jede asi 80% lidí(viz diskuze na battle.netu) už není HC. Na 53 levelu na nighmere se vlastně nikde němáš čeho bát...Já nightmere končil s 47 - 49 levelem a bez žádnejch mega itemů, už nevím, a prostě to bylo opravdu HC, kdy jsem párkrát potil krev. Z tohodle stejně nebudeš mít pocit vítězství až dáš hell diabla. Inferno už bohužel je o farmě, protože bez itemů tam ani na actu 1 spoustu elit nejde dát.eLPeCKo píše:Já za chvíli dojedu HC na 60-ku, tak bych bral někoho na vzájemný level up pár postav, ať mám do zásoby když chcípnu![]()
Mám barba teď již téměř na 53. lvl, dělal jsem hodně farmení, takže jsem jenom na nightmare zatím a chci to dofarmit na 60-ku, pak lvlup s někým vzájemně pár postav .....