Asi je cas si sednout a vykoumat, co vlastne doktorovi oblict a jake survival skilly zacit pouzivat.
EDIT: pardon, ten link jsem zapomnel
http://eu.battle.net/d3/en/profile/BRKO ... o/23328591
Moderátor: Baneshee
Jak si to zjistil?Cooper69 píše: // tak ofi byl náš kamarád Mastodont se skvělým byznys plánem koupit účty diabla, koupit bota, sednout si na zahrádku a počítat přiteklé peníze. kolik mu asi tak zabanovali účtů?
Svata pravda, koukal jsem ze skoro na nicem nema 'resist all' a to je velka chyba. Nez jsem na to prisel, byl jsem taky furt na zemi. Naopak regenerace zivota je v boji k nicemu kdyz ti parchant srazi treba 30k na jednu ranu.BRKO: na infernu potřebuješ mít spoustu rezistů. "kompletně" bych bejt tebou vyměnil gear, na všechno co půjde dal + all rezist. jestli máš třeba nějaký dobrý prstýnky tak si je nech. chest plate, helma, ramena, nátepníky, kalhoty, boty,...vyber si pořadí
potřebuješ řekl bych tak 500+ rezistů minimálně.
Uz koukam na AH po gearu s +all resist (ted mam cca 250 res u vsech typu damage) a zjistuju, ze to je ponekud mimo me financni moznosti. Uvidime.zhor píše:Svata pravda, koukal jsem ze skoro na nicem nema 'resist all' a to je velka chyba. Nez jsem na to prisel, byl jsem taky furt na zemi. Naopak regenerace zivota je v boji k nicemu kdyz ti parchant srazi treba 30k na jednu ranu.BRKO: na infernu potřebuješ mít spoustu rezistů. "kompletně" bych bejt tebou vyměnil gear, na všechno co půjde dal + all rezist. jestli máš třeba nějaký dobrý prstýnky tak si je nech. chest plate, helma, ramena, nátepníky, kalhoty, boty,...vyber si pořadí
potřebuješ řekl bych tak 500+ rezistů minimálně.
Mam u witche zhruba stejny staty, akorat ty rezisty lehce pres 400 a na konci A2 bez ztraty kyticky. Dost mi taky pomahaj moje dogy a zombi-obr ktery pritahnou potvory na sebe, takze se malokdy dostanu do primyho kontaktu, musim ovsem uhejbat pred utokem na dalku...
Ten fireball je je vubec do hellu potreba? Kdyz stejne s vybavou co si nakoupis na AH budes hrat MP10 a davak IK vsemu i elitam.Alfajk píše:ale kdyz mas v planu expit novej char,je ring super,tan fireball az do hell dava vsemu IK a +200int a 70allress z ringu jentak na necem jinym na low lvl nesezenes
ty s tvoji vybavou davat IK na MP10?Nordir píše:Ten fireball je je vubec do hellu potreba? Kdyz stejne s vybavou co si nakoupis na AH budes hrat MP10 a davak IK vsemu i elitam.Alfajk píše:ale kdyz mas v planu expit novej char,je ring super,tan fireball az do hell dava vsemu IK a +200int a 70allress z ringu jentak na necem jinym na low lvl nesezenes
Kluci ctete poradneraym0n píše: ty s tvoji vybavou davat IK na MP10?ja zatim dostavam IK i na MP3
aaaaa, tam je zakopana motyka... ja si na inferno zapl MP10, chvili narazel jen na sudy, mrtvoly a padaly z nich pekny kacky...Nordir píše:Kluci ctete poradneraym0n píše: ty s tvoji vybavou davat IK na MP10?ja zatim dostavam IK i na MP3
je tam psano do HELLU
Pokud mas vysokej Critical chance tak anotnema píše: Chcu se ještě zeptat, má cenu si dámat ringy a amulet s Critical Hit Damage ? Předtím jsem to měl, ted už ne, sice to zvýší dmg, ale je to jen jednou za čas, není to real dmg.