p.s.: tohle bude také moje 3tí origo D2+datadisk

Moderátor: Baneshee
a datum vydání? vím že se spekuluje o druhé půlce ledna 2012, ale stejněStill.Lord píše:Tak jsem tu CE objednal a rovnou i zacvakal... Budu sice chvíli žrát rohlíky, ale chci jí za každou cenuvedle W2 a SC2 se to bude vyjímat
Ať už je to tady!
Spíš spekulujou o druhý půlce února.zombux píše:a datum vydání? vím že se spekuluje o druhé půlce ledna 2012, ale stejně
To hrálo... Já jsem na Diablu (konkrétně dvojce) s přestávkama 11 let. Teď jsem navíc rozjel znova jedničku. Do takovejhle her se vyplatí investovatVivec píše:už se nemůžu dočkat, taky mám objednáno, po 5ti letech odložím Titan Quest abych 5? let hrál Diablo, jen si asi budu muset prodloužit den na 48 hodin aby se to dalo, při škole se hrálo líp
U Blizzardu člověk nikdy neví...zombux píše: a datum vydání? vím že se spekuluje o druhé půlce ledna 2012, ale stejně
Já ho mám na HTC HD i bez emulátoru, ale je to dost titěrný. Komp je kompr1pper píše:Jinak D1 hraju na galaxy S prez psx emulator
Ne, leda na nejaky warez emulated verzi, i singl ma byt online s tim ze vsechno dela server (wow style)r1pper píše:Taky uz se nemuzu dockat. Jen doufam ze nekdo nejak poresi aby v D3 fungovaly mody. Klidne treba jen v sp.
JJ, odpoledne jsem na to koukal. Dalo se to čekatStill.Lord píše:XZone.cz hlásí v předprodeji, že je CE vyprodána
Alfajk píše:nic proti ale...myslim si,ze je chorý,dat za hru 3000 kč,nehlede na to kolik kdo vydelava
Jak píše Exp... Chorý je i dát mega za auto a stejně to lidi dělaji. Je to o konkrétnim člověku, za co a kolik je ochoten platitExp píše:Pokud mi vydrží deset let jako Diablo 2, tak je 3k zadarmo. Když to porovnám s jakoukoliv jinou hrou, která mi za 800-1500Kč nabídne tak NEJVÍC 40 hodin zábavy, tak není moc o čem.