To zni jako zabava co vydrzi dlouhe mesicecasto zabije monstra aniz by je vubec videl protoze jsou mimo obraz, takze staci jen behat a sbirat co znich vypadlo

Moderátor: Baneshee
To zni jako zabava co vydrzi dlouhe mesicecasto zabije monstra aniz by je vubec videl protoze jsou mimo obraz, takze staci jen behat a sbirat co znich vypadlo
cislo max vlny je ten TIERzhor píše: ↑úte 26. dub 2022, 11:54 Da se nekde zjistit cislo max. vlny v EN? Vzdycky mam akorat gem 125 ale kolik to bylo pres si v tom fofru nestihnu vsimnout.
Jinak Marauder DH je masakr, casto zabije monstra aniz by je vubec videl protoze jsou mimo obraz, takze staci jen behat a sbirat co znich vypadlo.
maximalne S26, pak EN nebude.coyd píše:To zni jako zabava co vydrzi dlouhe mesice![]()
Tusim 2 sezony zpet kde byli nove zbrane Ethereals .. sezona 24 nebyla spatna.
A to ti prijde jako obrovska zmena?Nordir píše:Tusim 2 sezony zpet kde byli nove zbrane Ethereals .. sezona 24 nebyla spatna.
Pisi nebyla spatna ... bohuzel blizz vzdy poladi postavy tak ze 2 jsou OP a zbytek na dve veci. Ted uz do D3 drbat nebudou soustredi se na D4 + Immortal
v pátek začala, v sobotu v noci jsem měl odfarmeno a už jen nudné levelování paragonů, tak jsem to dal zase k ledu...
pojd na HC.....Alfajk píše:v pátek začala, v sobotu v noci jsem měl odfarmeno a už jen nudné levelování paragonů, tak jsem to dal zase k ledu...
Tak se podivej na PoE jak vypadaji novinky a update po 10letech (9,5 presne)