Skvely no, tak neco je spatne a muj 9800X3D je proste liny... Pritom treba CS2 benchmark mam naprosto v norme.DOC_ZENITH píše: ↑ned 22. pro 2024, 18:5955747 bodů, mam CPU bez OC a líné 6000 CL40 RAM, tzn při optimálnim scénáři věřim že těch 60K padne.Sobo píše: ↑ned 22. pro 2024, 18:00 Zkusil jsem zapnout Memory Context Restore a opravdu to vyrazne zkratilo boot, odhadem mozna kolem 25s do OS, coz uz je celkem v pohode.
DOC_ZENITH: predpokladam, ze mas RTX 4090? Az budes mit nekdy cas, mohl bys nekdy udelat FFXIV Dawntrail benchmark v presetu 720p laptop standard? Hodilo mi to sotva 49k, ale na overclock forum vidim skoro 60 a jsem trochu zmateny, jestli mam fakt spatny vykon, nebo na to ma takovy vliv nejake brutalni OC.
Tedka jsem jeste pustil AIDA a nastavil stress CPU+FPU+cache a INSTANTNE to zcervena a napise hardware failure... Myslel jsem, ze -30 je moc agresivni (i kdyz do tedka nebyly s nicim problemy), tak jsem snizil na -20 a uplne to same. Tak ja nevim, jestli mam nejak vadny CPU nebo cim to jeste muze byt. Do pici, muze tenhle zkurveny PC proste normalne fungovat? Chci tak moc??