Chci Downgrade na 97000X kvuli kompilovani "C" s AVX 512 na svuj projek.
Hry neresim. Nic co by me bavilo nevyslo. na Baldurs Gate 3 nedam dopustit. Je to prvni hra po Witcher 3 complate edition (vymodovanem na Dark Souls Uroven) co me bavila.
Pak me Bavil Dragon Age Origins a Inqusition........
Mozna Vymodovany Skyrim 64bit verze a Fallout3, moded, Fallout New Vegas, Moded, A Fallout4 Moded.
K Fallout serii se chci vratit.
Pod Fedora 41 instalaci kterou delam Arch User Like z TTY (protoze NetBoot ISO je Bload) mi 9700X bude stacit.
Budu si delat Monoliticke Kernel s jen a pouze mymi Drivery, AVX512 a flagem -O3.
Myslim ze tohle by melo Boostnout moje potreby na modovane step-Back Gen hry docela slusne.
DOC_ZENITH píše: ↑sob 4. led 2025, 00:33
Ona totiž 9700X je po odlazení v hernim výkonu tak 5% nad stejně odladěnou 7700, tzn je otázkou proč už dávno neměl tu?
Dale budu potrebovat quadrank na Kubernetes.
Strasne me unavuje se po OpenShiftu zkousce ucit Kubernates na non Nativ Workstatnu. Mel jsem na OpenShift Svuj server, ktery jeste mam v podobe 5950X 64GB ram. Ale proste to ovladani neni tak Flow jak bych si predstavoval a zere to.
Dale budu potrebovat OpenStack protoze Kubernetes budu asi muset krajet na vice Virtualek abych vyzkousel instalaci High-Avaliability Clusteru.
To jsou moje duvody proc chci z non OC CPU jit na OC CPU. Potrebuju konzistentni multithread, rychlou odezvu, proto chci Static Overclock jako za mych panickych OC let.
CPU: AMD Ryzen 7 7800X3D, IF 2066 MHz; MB: ASROCK B650E TAICHI Lite; RAM: Trident Z5 Neo 32GB 6200MHz CL30-38-38-28-68-48-1T (GearDown Disabled); GK: AMD Radeon RX 6950 XT; SSD: Kingstone KC3000 2048 GB; PSU: Corsair RM1000; Case: Thermaltake Core P5; Rad: Alphacool NexXxoS Monsta 560mm; Block: EKWTB Quantum Velocity (Fully black Nickel base); Pump: EK-DDC + acetal top; No exp-reservoir; OS: Custom Fedora 41 (installed ground UP from cmd nonGUI).