Jáky program pro tvorbu WWW?

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
Renee
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Jáky program pro tvorbu WWW?

Příspěvek od Renee »

Zdravím, jaký program byste mi doporučily na tvorbu WWW stánek?
Jde mi hlavně o různé efekty a velké možnosti jako je třaba vlastí fórum atd... Nejlépe nějaký co má v sobě hodně předloh, šablon a hlavně aby byl v češtině. Zatím používám Front Page 2003 ale cítím, že to není ono.
Díky
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Jáky program pro tvorbu WWW?

Příspěvek od JanHavlicek »

Renee píše:Zdravím, jaký program byste mi doporučily na tvorbu WWW stánek?
Jde mi hlavně o různé efekty a velké možnosti jako je třaba vlastí fórum atd... Nejlépe nějaký co má v sobě hodně předloh, šablon a hlavně aby byl v češtině. Zatím používám Front Page 2003 ale cítím, že to není ono.
Díky
Tuším že tento dotaz se tu již v minulosti řešil, ale doporučuju Macromedia Dreamweaver MX 2004
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
ManchesterUnited
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Jáky program pro tvorbu WWW?

Příspěvek od ManchesterUnited »

JanHavlicek píše:Tuším že tento dotaz se tu již v minulosti řešil, ale doporučuju Macromedia Dreamweaver MX 2004
I ja se pridavam. Sice chvili bude trvat nez se naucis ovladat Dreamweaver, ale potom budes rad. Front Page dela chyby.
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
wena
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wena »

Souhlasím. Také si myslím že je to nejlepší aplikace na tvorbu www stránek. :)

A ještě přidávám odkaz na češtinu :

http://cestiny.idnes.cz/pm/macromediamx2004cz.html
CPU : Opteron 146, Chladič : Boxovaný, Základní deska : DFI LanParty UT NF4Ultra-D, Paměť : Seitec 2x512MB DDR400, Grafika : nVidia 7600GT, HDD : 2x Hitachi 250GB SATA2, 2x Samsung 250GB SATA2, Mechanika : DVD-RW LG GSA-4166B, Zvukovka : Audigy 2 ZS, Repráky : Genius HT 5.1, Zdroj : LC Power 550W, Monitor : LCD 19" - Samsung SyncMaster 193P, Operační systém : Microsoft Windows XP Professional, Internet : WiFi 8000kbps/4000kbps - 300Kč, WiFi AP : AirCA8 5GHz, Myš : Logitech MX518
Renee
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Renee »

Ten odkaz na češtinu je sice super ale mě z www.cestiny.cz nikdy nic nejde stáhnout. Nevím co dělám špatně ale je to tak...
JanHavlicek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od JanHavlicek »

Renee píše:Ten odkaz na češtinu je sice super ale mě z www.cestiny.cz nikdy nic nejde stáhnout. Nevím co dělám špatně ale je to tak...
Tak stačí přejít na domovskou stránku autora češtiny - http://www.sqpjaryn.com/macromedia/css/download.htm
Dell Inspiron 6400, HP mini 5103, Nokia E71, Nokia E75, HTC HD2
Lopikus
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lopikus »

docela dobrej je Macromedia Dreamweaver MX 2004 a Macromedia ColdFusion 2004. Pak docela dobrá a pěkná grafika se dá dělat jedoduše ve Xara 3D.
Renee
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Renee »

Díky všem za radu :roll:
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“