VPN server pod w98
- ivomir
- Začátečník

VPN server pod w98
Existuje nejakej VPN server, kterej bych mohl nainstalovat na w98 a pak se na nej pripojovat implementovanym klientem z XP ?
CPU: Intel Core i7 920 @4.0Ghz, MB: Gigabyte UD5, GRAF: Gigabyte GTX680, MEM: 6x2GB trichannel DDR3 2800Mhz, HD: 1xSSD PCIe OCZ RevoDrive X3 128 + RAID(0) 2xWD Raptor 1GB, ENERMAX 650W, Win8 PRO 64bit.
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
nechápu co přesně chceš, ale jestli jde jen o to připojit se k nějakýmu pc po netu aby se to chovalo tak jako když sedíš přímo u něj (jeho desktop se Ti zobrazí v okně), tak to chce nějaký VNC, např. www.realvnc.com
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- ivomir
- Začátečník

- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- ivomir
- Začátečník

Kdo ví, odpoví.
Kdo nevím o čem je řeč, stejně neporadí.
Potřebuju prostě VPN server. Nic víc, nic míň.
Maj ho v sobě w2000 server a w2003.
Existuje ještě prej nějakej od CISCO VPN server.
Ale nevím, neznám, proto sháním někoho, kdo do toho vidí.
Kdo nevím o čem je řeč, stejně neporadí.
Potřebuju prostě VPN server. Nic víc, nic míň.
Maj ho v sobě w2000 server a w2003.
Existuje ještě prej nějakej od CISCO VPN server.
Ale nevím, neznám, proto sháním někoho, kdo do toho vidí.
CPU: Intel Core i7 920 @4.0Ghz, MB: Gigabyte UD5, GRAF: Gigabyte GTX680, MEM: 6x2GB trichannel DDR3 2800Mhz, HD: 1xSSD PCIe OCZ RevoDrive X3 128 + RAID(0) 2xWD Raptor 1GB, ENERMAX 650W, Win8 PRO 64bit.
- Dony
- Středně pokročilý

na téhle stránce je pěknej popis, jak to funguje http://www.windowsnetworking.com/j_helmig/vpn.htm
taky je tam napsáno "Windows95/98 cannot act as VPN-server"... o VPN serveru pro W95/98 jsem nikdy neslyšel, ani si nemyslím, že by existoval...
taky je tam napsáno "Windows95/98 cannot act as VPN-server"... o VPN serveru pro W95/98 jsem nikdy neslyšel, ani si nemyslím, že by existoval...
Avatar tancuje, nechce se mu na záchod... - ivomir
- Začátečník

Jo já vím, MS to nepodporuje, volal jsem s nima na infolince.
Ale právě proto hledám nějakej VPN server 3tích stran.
Slyšel jsem, že v PNS v praze maj VPN server od CISCA a MS vůbec nehověj tak proto si říkám, že MS nebude jediný řešení pro VPN.
Ale právě proto hledám nějakej VPN server 3tích stran.
Slyšel jsem, že v PNS v praze maj VPN server od CISCA a MS vůbec nehověj tak proto si říkám, že MS nebude jediný řešení pro VPN.
- Dony
- Středně pokročilý

to ano, ale nejede jim to na Win98, taky máme ve firmě VPN Server od Cisca, ale to je cenově naprosto v jiných končinách, pro tebe by bylo nejjednodušší řešení nakonfigurovat RAS na W2K jako bránu (VPN Server, jak říkáš) a za něj postavit ty W98
Avatar tancuje, nechce se mu na záchod...