Sysmetrix
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
Sysmetrix
Zalozil jsem tohle tema, protoze od te doby co jsem dal nahled na svoji plochu do jineho threadu zde na PCT, tak mi stale chodi pres SZ otazky, co je to za monitorovaci program, kde ho vzit apod. Takze je to sysmetrix, tady si muzete precist recenzi na PCtuningu a tady si muzete muj skin stahnout vcetne zdrojovych obrazku v PaintShopu a delejte si s nim co chcete. Nezapomente, ze pro spravnou funkci musite mit take nainstalovany MBMonitor. A jeste pridam jeden tip, pomoci programku Hawkeye ShellInit (pro zkusenejsi uzivatele) se mi podarilo omezit XPcka, aby se tak neroztahovaly, takze se mi ten panel neprekryva s plochou ani s maximalizovanyma oknama.
A kdo chce, tak at sem klidne prida i svuj skin.
A kdo chce, tak at sem klidne prida i svuj skin.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- tUrbine
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- JanoF
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
Tusim, ze pokud jsou disky zapojene v RAIDu, tak jsou informace ze SMARTu bohuzel nedostupne.JanoF píše:no ma uz som to zistil ale ked ich mam v raid0 tak ani my ten disk 2x80=160gb nenajde najde my tak akurat asi 3rocnu barakudu a tam som nameral ze ma 40-41C cize tie 80tky asi nemaju viacej
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
To fakt nemam, protoze zelena je jasne nejlepsiJanHavlicek píše:Nemáš náhodou ten tvůj skin ve stříbrné ? Docela by se mi hodil a ostatním jistě taky, protože tu zelenou málokdo používá
Ale predelat to do jine barvy by nemel byt pro nejakeho zkusenejsiho grafika velky problem.
- JanHavlicek
- Středně pokročilý

- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- ManchesterUnited
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ted sem na to kouknul a je to dobry. V cem si ty skiny tvoril?Dzin píše:Tak sem vytvořil skin na Sysmetrix abych taky přispěl svou troškou do mlýna![]()
Je tam 37barevných modifikací![]()
Tak pokud chcete tak stahujte tady:
www.hungkar.cz/work/Dzin.zip
A klidně napište kdyby něco.
CPU: i9-9900K + NZXT Kraken X53, MB: GIGABYTE Z390 D, MEMORY: G.SKILL 32GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Gaming series Aegis, VGA: GIGABYTE GeForce RTX 2080Ti GAMING OC 11G, DVDRW: ASUS SDRW-08U9M-U, HDD: SSD Samsung 970 EVO 1TB, CASE: NZXT H510 Matte Black, ZDROJ: SilverStone Essential Gold Semi-modular 750W, SOUND: M-Audio M-Track DUO, REPRO: Logitech Z207, MOUSE: Logitech MX Master 3, LCD: Dell SE2417HG, Powered by iPhone 14 Pro 128GB Notebook: ASUS ZenBook UX430UQ-GV218T
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Sem rád že se ti to líbíManchesterUnited píše:Ted sem na to kouknul a je to dobry. V cem si ty skiny tvoril?Dzin píše:Tak sem vytvořil skin na Sysmetrix abych taky přispěl svou troškou do mlýna![]()
Je tam 37barevných modifikací![]()
Tak pokud chcete tak stahujte tady:
www.hungkar.cz/work/Dzin.zip
A klidně napište kdyby něco.
Dělal sem to v Corelu. Docela mě to bavilo
- Patrox
- Začátečník

Trochu OTJiri Drak píše: Tyhle monitorovaci udaje jedou pres MBMonitor a ten teplotu disku zjistit umi (samozrejme pouze pokud ma disk teplotni cidlo).
MB Microstar KT6-LS, CPU Barton 2800+@3000+ (10,5x200 / 1.65V), RAM 2x512MB PQI DDR400, VGA Sapphire Radeon 9600Pro@451/632 HDD Seagate Barracuda 120GB a 40GB, DVD Sony DDU1621, CDRW Teac CD-W552E, Case EuroCase MDL5410, Zdroj ENERMAX EG365AX, Cooling CPU Thermaltake A1889 Silent Boost, Cooling NB Zalman ZM-NB47J, Cooling GPU AC VGA Silencer, TV Leadtek WinFast 2000XP Expert, Monitor Hyundai Q790
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Jiri Drak píše:Pokud tvuj disk ma teplotni cidlo, tak by se melo v MBM objevit mezi ostatnimi.Patrox píše:Trochu OTProsím ťa kde v MBMonitoru je tá teplota disku, nemôžem to nájsť
asi som lama
dík
Zaškrtni si v MBM vyhládávat teplotní senzory u pevných disců a pak se ti objeví volba přímo v sekci teploty v tom vysouvacím menu.Pak už je sleduješ.................
- sovicka
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Myslíš jako radost že mi každou minutu píská alarm, že moje Barracuda 60GB překročila hranici 238°C a to je nad hodnotou alarmu 70°C 
-holt ne vždycky to funguje...
Ale abych nebyl tak OT, tak mi řekněte, jakou barvu by jste chtěli, pokud jsou u toho Drakova skinu .psd, tak to neni problém přebarvit...
Ale abych nebyl tak OT, tak mi řekněte, jakou barvu by jste chtěli, pokud jsou u toho Drakova skinu .psd, tak to neni problém přebarvit...
Francie ... sladká Francie
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
sovicka2001 píše:Myslíš jako radost že mi každou minutu píská alarm, že moje Barracuda 60GB překročila hranici 238°C a to je nad hodnotou alarmu 70°C
Tak si zadej hranici alarmu větší nebo jí vypni rovnou
Mám v tomhle tradu odakaz na moje skiny na Sysmetrix a je tam
45 barevných modifikací tak je zkus ať nemusíš předělávat Drakovo.