DSO exploit co to je?

Problematika virů a antivirů, zabezpečení PC - firewall, spyware, atd.
Odpovědět
jupík
Začátečník
Začátečník

DSO exploit co to je?

Příspěvek od jupík »

Spy bot mi našel 5x dso exploit ukazuje že je v registrech když dám opravit tak ukáže že je opraven ale při další kontrole je ukáže znovu.Můžu to smazat bez jakých kolik následků?A co to je? :cry: Dík za rady a odpovědi
MB:Gigabyte P35 DS3, CPU: Intel E2180, RAM: 2x1GB A-DATA EE 800+, HDD 120GB+320GBSeagate, GK: ATI shaphire X1950PRO, DVD-RW Liteonit LH 18A1H,Win XP PRO
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: DSO exploit co to je?

Příspěvek od Shit »

jupík píše:Spy bot mi našel 5x dso exploit ukazuje že je v registrech když dám opravit tak ukáže že je opraven ale při další kontrole je ukáže znovu.Můžu to smazat bez jakých kolik následků?A co to je? :cry: Dík za rady a odpovědi
Jo, klidně je smaž. Asi vím, který myslíš....To je od "Billa G." aby věděl, odkud se připojuješ na net. :x
Lemra
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Lemra »

DSO Exploit detekovanej SpyBotem je v podstatě interakce mezi interfacem programu a nekorektním chováním systému - de facto jde o chybu (resp. "chybu", jak píše Shit) kódu Windows. Zkus použít všechny nejnovější záplaty, ale časem, po update databáze SpyBota, Ti další exploity znovu vzniknou. Je to věčný boj a SpyBot je prostě až moc kvalitní soft... asi z něj Bill nemá zrovna radost... :)
..
jupík
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jupík »

Takže to můžu bez obav smazat? :?
MB:Gigabyte P35 DS3, CPU: Intel E2180, RAM: 2x1GB A-DATA EE 800+, HDD 120GB+320GBSeagate, GK: ATI shaphire X1950PRO, DVD-RW Liteonit LH 18A1H,Win XP PRO
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

jupík píše:Takže to můžu bez obav smazat? :?
ANO
Pfizer & Moderna inside
ignorelist: mimo jiné všechny kremrole (danny1691, Lokomotiva, CZECHYa, pavel2003, shorty25, ajtak, stepan001, ulver, brambora81, CZ_viper, tielka a pár dalších exotů)
jupík
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jupík »

Tak jsem smazal 4/5 Protože v Deafaultu jsem ten registr nenašel ale další test už nic neukázal.tak je to asi v pořádku.Všem dík za pomoc :lol:
Odpovědět

Zpět na „Viry, antiviry a bezpečnost“