Mozila + myší kolečko

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Mozila + myší kolečko

Příspěvek od Scorp »

Mam mozilu 1.6 a můj problém je v tom, že sem nenašel možnost, kde se dá nastavit, že když se stiskne koleško, tak se může pomocí něho pohybovat po stránce. Pokud klasicky jenom točim kolečkem nahoru - dolu tak je to v poho. Ale to stisknutí mi chybí. V IE to potěšilo :(
Scorp
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Scorp »

nikdo neporadí jak na to? :?
miho
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od miho »

Myslim, ze tuto funkci Mozilla neumi (ma ji vubec nejaky ne-MS program?). Defaultne je na prostredni tlacitko namapovano otevreni nove zalozky...
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
Jiri Drak
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Jiri Drak »

miho píše:Myslim, ze tuto funkci Mozilla neumi (ma ji vubec nejaky ne-MS program?). Defaultne je na prostredni tlacitko namapovano otevreni nove zalozky...
Treba to ma M$ taky patentovane 8-)
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
mina
Červená karta
Červená karta
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mina »

Když bys použil mozillu FireFoxe, tak ten to má už vrozený :-)

VIVAT FireFox!
Windows 2008 "Workstation" >>> Vista Ultimate ;)
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

Jo presne, na Mozillu se vykasli, stahni si pure speed Firefoxe (sel bych i do posledniho ofic. nightbuildu) . Tam to je uz defaultne. Plus moznost pluginu
show must go on..
Thellwin
Administrátor
Administrátor

Příspěvek od Thellwin »

Nechce se mi zakládat novej thread tak se zeptám tady ... začal jsem používat Mozillu Firefoxe (je to verze 0.8-cs) a nejde stahovat přes FlashGet,
v EI6 byla ikonka na horní liště, popřípadě šlo po kliknutí pravým tl. dát Download using FlashGet ... ale v tom Firefoxu jsem na to ještě nepřišel :(

Hledal jsem to i jinde, ale našel jsem jenom tohle http://www.jasnapaka.com/index.php?akce ... =1&sekce=6
Goldnoob team proud member!
shadow
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od shadow »

stahni si plugin DownloadWith 0.0.7 . Melo by to fungovat. Jinak ja si vystacim s normalnim defaultnim download managerem. Pripadne to taham pres Freshdownload, ale jak rikam, toto by melo fungovat..

http://update.mozilla.org/extensions/mo ... e=comments

info taky na

http://ubb.empireonline.co.uk/showflat. ... o=&fpart=1

a stahni si 0.9.2 - uz je mnohem vychytanejsi.. odstraneny bugy atd..
show must go on..
Borg
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Borg »

Opera to umí taky a podle mě je to stejně nejlepší prohlížeč :) .
CPU: Phenom X4 Quad Core 9750 2,4@2,9GHz, CPU Cooler: Arctic Cooling Freezer 64 Pro, MB: GigaByte MA790FX-DQ6, RAM: 2x2048MB A-Data Vitesta Extreme DDR2 800@970 (5-5-5-18), VGA: GIGABYTE 9800GTX 512MB @ 805/1950/1150, Zvuk: Realtek HD audio, SAT: SkyStar2, HDD: Samsung 160GB SATA, WD 250GB SATA, Seagate 500GB SATA DVD+-RW/RAM: Lite-On LH-20A1L SATA, FAN: 2x Arctic Fan Pro TC, Zdroj: Zallman 600W, Monitor: 20" LCD LG L204WT, Klaveska: Logitech G15, Hlodavec: Logitech MX1100
vyhryz1
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od vyhryz1 »

Presne tak Opera 7.51, tam to funguje naprosto bezproblemu dafaultne. Akorat mi trochu vadi, ze se ten kurzor presune vzdycky na stred okna.
Intel Pentium 4 2.4 GHz 533MHz, Biostar P4TSE,Sound Blaster Live 1024!,GeForce 6600, 256 MB, Samsung SATA 250 Gb,Samsung SATA 160 Gb, 2X256 RAM PC400, DVD NEC 3520AW, Acer AL1751a, Logitech Z230,Pixma IP4200.Logitech MX 510
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“