když někdo chce->musí být....nesmysl,když chce,tak jen může nikoliv musí, to je věc nabídky a poptávky a to že byl ET první bylo špatně?cool.user píše:no doufal jsem ze je to v tvych svchopnostech ale asi neni, kdyz jsou na trhu dva hraci, logicky ovladaji 100% trhu, kdyz vstoupi treti tak zacina s 0alisgod píše:2cool.user
a jak k těm 99% přišly?myslíš že jim spadly do náruče,pamatuješ jak ET začínal?foun za 30 a víc tisíc,služby ve vývoji,zkušenosti žádné....no a pokud Č.M. na jejich hru přistoupil(jako že ano) nemůže si stěžovat,mohl trh opustit nebo se vrhnout do boje.Pro trh je dobré že se uchytil,ale žalovat na to, že byl až třetí a že ti dva jsou velcí mi nejde pod nos, nakonec si cestu ke klientivi našel a má svůj podíl na trhu,už je silnější tak může tedy dělat co uzná za vhodné, třeba zvyšovat ceny volání do ET a T-M ....antimonopolní úřad v tomto případě nemá co dělat,páč se nejedná o jediného ani dominantního poskytovatele služeb,nýbrž o dva,zde je spíše místo pro ÚNOHS ale nejlépe pro obchodní soud.
za druhe, kdyz eurotel zacinal tak si nepamatuju ze by tady mel konkurenci, kdo chtel byt mobilni proste musel mit eurotel.
za treti "ale žalovat na to, že byl až třetí a že ti dva jsou velcí mi nejde pod nos" ty to asi nechapes co????? on je nezaluje za to ze je treti, on je zaluje za to ze ho poskozovali jinou cenou hovoru nez u konkurence. uvedu priklad pokud to stale nechapes, to je jako by treba benzina uzavrela dohodu s bmwckem a ty bys tam prisel se skodovkou a prodavacka by ti rekla, " aha vy mate skodovku, tak to ale musite zaplatit o 50%ceny navic" snad to casem pochopis
jsou dva=100%trhu je to monopolní postavení?
je jich 10=100% trhu je to monopolní?
"on je nezaluje za to ze je treti, on je zaluje za to ze ho poskozovali jinou cenou hovoru nez u konkurence"->nikdo nikoho nenutil do toho jít
Evidentně máme jiný názor na postavení operátorů na trhu ve vztahu k délce působení a zásluhách na rozvoji GSM v ČR vůbec,ale to neznamená,že se mnou budeš mluvit jako s hňupem,jiný názor u mne neznamená,že se budu do někoho navážet.Nevím kolik ti je,ale diskusi vést neumíš,škoda