Call OF DUTY problem

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Call OF DUTY problem

Příspěvek od JanoF »

zacalo sa my robit s tej hry taketo nieco
Obrázek
a neviem cim to je vsetky ostatne hry ideu bez problemov a vynikajucu len tato vzdy po treningu a neviem cim to je grafikou to nieje lebo my to robilo uz davnejsie ked som do grafiky nezasahoval, stretol sa tym niekdo :?
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

tak to je celkem sila :) zkousel si preinstalovat ovladace graf karty, nebo preinstalovat hru? mozna taky reinstal directX ?
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

KOFis píše:tak to je celkem sila :) zkousel si preinstalovat ovladace graf karty, nebo preinstalovat hru? mozna taky reinstal directX ?
to je hned po nainstalovanom systeme a dosiel som co to robi v nastaveni grafiky ale v hre sa daju nastavovat textury a ked obidve nastavenia su na extra tak to robi taketo kraviny ale divim sa lebo prvy krat com som tuto hru hral tak tam som to mal tak nastavene a nic take to nerobilo a ovladace som mal tiez tie iste :?
KOFis
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od KOFis »

JanoF píše:
KOFis píše:tak to je celkem sila :) zkousel si preinstalovat ovladace graf karty, nebo preinstalovat hru? mozna taky reinstal directX ?
to je hned po nainstalovanom systeme a dosiel som co to robi v nastaveni grafiky ale v hre sa daju nastavovat textury a ked obidve nastavenia su na extra tak to robi taketo kraviny ale divim sa lebo prvy krat com som tuto hru hral tak tam som to mal tak nastavene a nic take to nerobilo a ovladace som mal tiez tie iste :?
a zkusil si updatovat hru (nahrat novy patch), asi to je nejaky bug ve hre, ktery by mel byt v novem patchi opraveny.
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

KOFis píše:
JanoF píše:to je hned po nainstalovanom systeme a dosiel som co to robi v nastaveni grafiky ale v hre sa daju nastavovat textury a ked obidve nastavenia su na extra tak to robi taketo kraviny ale divim sa lebo prvy krat com som tuto hru hral tak tam som to mal tak nastavene a nic take to nerobilo a ovladace som mal tiez tie iste :?
a zkusil si updatovat hru (nahrat novy patch), asi to je nejaky bug ve hre, ktery by mel byt v novem patchi opraveny.
no nie mam tam akurat cestinu ale pred asi 2mesiacmi my isla ta hra bez problemov aj na nasteveni extra u obidvoch nastaveniach nechapem tomu preco teraz to robi asi mam nieco zle nainstalovane alebo ja neviem :shock:
Boin
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Boin »

Dával si tam ty samé ovladače jako když to běhalo v pohodě?
Myslim třeba i k základní desce a tak, jestli je vše jak to bylo původně?
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

Boin píše:Dával si tam ty samé ovladače jako když to běhalo v pohodě?
Myslim třeba i k základní desce a tak, jestli je vše jak to bylo původně?
vsetko rovnake ako dnes tak aj vtedy a nechapem tomu ani troska asi je tam umela inteligencia vie ze som to raz presiel uz neche aby som si vychutnal to potesenia zas :lol:
Wiruz
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Wiruz »

hmm, pekny ,mrkni se jestli nemas nahodou nastaveny filtrovani nebo vyhlazovani obrazu (v ovladacacih ci ve hre jestli to tam vubec je), jinak fakt nevim, cim by to mohlo bejt, kdyz ti to predtim jelo, nemas mit tak vykonou sestavu :-D
CPU: Intel Core i5 12600K @ -0,05mV COOLER: Deepcool AK400 MB: Gigabyte B660M Gamming X DDR4 RAM: Kingston 2x 16GB DDR4 3600 CL18 VGA Sapphire PULSE RX 9070 16GB @ 200W / -80mV SSD / HDD: 1TB KC3000 NVME / Seagate BarraCuda 3TB CASE: Fractal Design Define Mini C PSU: Corsair RM550x 550W LCD: 27" Samsung ViewFinity S60UA IPS 2560x1440 @75Hz REPRO: Logitech Z3 2.1 MOUSE: CM MM720 KEYBOARD: MS Sidewinder X4 OS: Win 11 Pro 64
Obrázek
Obrázek
JanoF
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od JanoF »

Wiruz píše:hmm, pekny ,mrkni se jestli nemas nahodou nastaveny filtrovani nebo vyhlazovani obrazu (v ovladacacih ci ve hre jestli to tam vubec je), jinak fakt nevim, cim by to mohlo bejt, kdyz ti to predtim jelo, nemas mit tak vykonou sestavu :-D
robi to furt ci mam v ovladacoch nastavene na minimalnu grafiku alebo na plno FSAA a tie ostatne kraviny robi to iba vtedy ked mam v hre nastavene pri nastaveni grafika tie dve nastavenia kde sa da nastavit najvzsia moznost extra :? na vysoka to ide
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“